Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Юли 2006, 19:17

Дилян Пенчев написа:Страшна история!!! М/у Другото има много печени мацки...
Аз един път си карам по Цариградско съвсем леко и не гледам в огледлаат изобщо щото е яко трафик и нема къде да идеш и да бързаш...
по едно време некой светка отзад... гледам Ауди А3 и докато се мръдна Аудите изфуча най в дясно... гледам гледам бута се яко м/у колите и ръчка и аз викам чакай да се включа в играта :mhihi: Газз не мога да го настигна Аудито.. праи некви егати изпреварванията и престрояванията :shock: Газ и аз и яко ръчкане м/у колите и преди Орлов Мост фанах примоцията в Бус лентата и изфучах най-отпред и по едно време както спирам до мене виждам отдясно А3-ката спира служебно :mhihi: И кво да видя :arrow: НЯКВА СТРАШНА МАЦКА КАРА :shock: Спря ми часовника направо на 5:50 :lol:
И леко поглежда неангажиращо през очилата и държи хулигански волана ... напрао ме накефи момичето - евала, добре се справяше със шоферлъка... па и така по скромната си преценка и с други неща добре се справя 8)

Аз също си мечтая за жена дето да ме вози в Е30-ката на дифт като се накъркам :twisted:

Тука има една мацка с едно Ауди А3 3.2 ще излъжа дали е куатро. Само заглеждам колата и като я форсира, бая я пържи :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 01 Юли 2006, 19:18

Аз съм хвърлил око на една с червен Бокстер ходи често из витошка преди да я затворят де
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Юли 2006, 19:21

Frenz0 написа:Аз съм хвърлил око на една с червен Бокстер ходи често из витошка преди да я затворят де
тая стс СА номера ли :) откажи се, тая е една лелка, ама в колата изглежда п**** :)
No bling at the Ring

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Юли 2006, 21:53

Мафия,
Страшна тема :D В първия момент се оцъклих, защото една от бившите сега търкаля Е36 М3 синьо купе но живее вече в Бургас. Бърза справка по телефона потвърди, че не е идвала скоро в Сф и не е ужулила колата (все още :mhihi: ).

Успех в търсенето на тайнствената госпожица :D

Аватар

Мнение от mafia » 01 Юли 2006, 23:06

Сега ми изплува в съзнанието - Е36-цата беше 320-ка :idea: Еййй - ноо готино го каза Пенчев...как си мечтая тая същата мацка , аз да си поркам по цяла вечер , а тя да си ме вооозии с вратите напред :mrgreen: Или пък да си маймунееме заедно из софия :driving: ....ехххх мечтииии :bcry: Дано да я засека пак някъде :roll: :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 01 Юли 2006, 23:09

BadAngel написа:
Frenz0 написа:Аз съм хвърлил око на една с червен Бокстер ходи често из витошка преди да я затворят де
тая стс СА номера ли :) откажи се, тая е една лелка, ама в колата изглежда п**** :)

Тая я знам - верно е лелка...богата лелка :mhihi: Има 3 магазина на Витошка :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 02 Юли 2006, 1:41

mafia_t.ie написа:
BadAngel написа:

Тая я знам - верно е лелка...богата лелка :mhihi: Има 3 магазина на Витошка :shock:
еми и аз я знам :)
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от mafia » 02 Юли 2006, 1:52

BadAngel написа:
mafia_t.ie написа:
BadAngel написа:

...подарявам ти я :arrow: ...не ми харесва :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 02 Юли 2006, 11:07

mafia_t.ie написа:
BadAngel написа:
mafia_t.ie написа:
BadAngel написа:

...подарявам ти я :arrow: ...не ми харесва :mhihi: :mhihi: :mhihi:
аз ти подарявам тая дебелата с сивото ТТ 3133 ;)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evamariq » 02 Юли 2006, 11:48

MaXimal написа:
Аз един път си карам по Цариградско съвсем леко и не гледам в огледлаат изобщо щото е яко трафик и нема къде да идеш и да бързаш...
по едно време некой светка отзад... гледам Ауди А3 и докато се мръдна Аудите изфуча най в дясно... гледам гледам бута се яко м/у колите и ръчка и аз викам чакай да се включа в играта :mhihi: Газз не мога да го настигна Аудито.. праи некви егати изпреварванията и престрояванията :shock: Газ и аз и яко ръчкане м/у колите и преди Орлов Мост фанах примоцията в Бус лентата и изфучах най-отпред и по едно време както спирам до мене виждам отдясно А3-ката спира служебно :mhihi: И кво да видя :arrow: НЯКВА СТРАШНА МАЦКА КАРА :shock: Спря ми часовника направо на 5:50 :lol:
И леко поглежда неангажиращо през очилата и държи хулигански волана ... напрао ме накефи момичето - евала, добре се справяше със шоферлъка... па и така по скромната си преценка и с други неща добре се справя 8)

Аз също си мечтая за жена дето да ме вози в Е30-ката на дифт като се накъркам :twisted:

Тука има една мацка с едно Ауди А3 3.2 ще излъжа дали е куатро. Само заглеждам колата и като я форсира, бая я пържи :)

Виждате ли,че има и готини мацки по пътищата,не само бели правят,но има такива,които се справят доста добре с шофирането,пък и с други работи както казаш 8)
Ева Мария

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Юли 2006, 12:07

Абе и аз наскоро по "Цариградско" карах и един в лявата лента с 80 км/ч - покарах малко,писна ми и газ отдясно - гледам отзад алфа 156 как се "съска" по мен и почнахме малко между колите гааааз :driving: към "Орлов мост" по нанадолното 180 км/ч и Алфа-та по мен, готино се получи а когато спряхме на светофара на Ректората ,какво да видя :shock: :shock: :shock: страаааашна мацка :angel: Леле,през цялото време с такава лекота караше и завиваше между колите а на светофара се отпуснала блаженно и си пее нещо ... :shock: Ей ,колеги май наистина ще се затрием скоро мъжкото съсловие :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 02 Юли 2006, 12:55

evamariq написа:
MaXimal написа:

Виждате ли,че има и готини мацки по пътищата,не само бели правят,но има такива,които се справят доста добре с шофирането,пък и с други работи както казаш 8)

... :shock: приличаше на тебе...ма нищо , че в профила ти пише , че си с 325...да не те открих :D Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evamariq » 02 Юли 2006, 13:01

Май не съм аз миличък,иначе щеше да запомниш по-сериозно случката ;)
Ева Мария

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Юли 2006, 13:04

evamariq написа:Май не съм аз миличък,иначе щеше да запомниш по-сериозно случката ;)

Бреййй :mhihi: Има тук една мадама от Варна,която съм я признал за шофьор,ма ти да не си втората във форума ?

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 02 Юли 2006, 13:32

evamariq написа:Май не съм аз миличък,иначе щеше да запомниш по-сериозно случката ;)

...начи викаш да се пазя от заигравки с Е30-ки или Е36-ци 325 :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата