Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Дилян Пенчев написа:Страшна история!!! М/у Другото има много печени мацки...
Аз един път си карам по Цариградско съвсем леко и не гледам в огледлаат изобщо щото е яко трафик и нема къде да идеш и да бързаш...
по едно време некой светка отзад... гледам Ауди А3 и докато се мръдна Аудите изфуча най в дясно... гледам гледам бута се яко м/у колите и ръчка и аз викам чакай да се включа в игратаГазз не мога да го настигна Аудито.. праи некви егати изпреварванията и престрояванията
Газ и аз и яко ръчкане м/у колите и преди Орлов Мост фанах примоцията в Бус лентата и изфучах най-отпред и по едно време както спирам до мене виждам отдясно А3-ката спира служебно
И кво да видя
НЯКВА СТРАШНА МАЦКА КАРА
Спря ми часовника направо на 5:50
![]()
И леко поглежда неангажиращо през очилата и държи хулигански волана ... напрао ме накефи момичето - евала, добре се справяше със шоферлъка... па и така по скромната си преценка и с други неща добре се справя![]()
Аз също си мечтая за жена дето да ме вози в Е30-ката на дифт като се накъркам
Тука има една мацка с едно Ауди А3 3.2 ще излъжа дали е куатро. Само заглеждам колата и като я форсира, бая я пържи

Сега ми изплува в съзнанието - Е36-цата беше 320-ка
Еййй - ноо готино го каза Пенчев...как си мечтая тая същата мацка , аз да си поркам по цяла вечер , а тя да си ме вооозии с вратите напред
Или пък да си маймунееме заедно из софия
....ехххх мечтииии
Дано да я засека пак някъде

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

BadAngel написа:тая стс СА номера лиFrenz0 написа:Аз съм хвърлил око на една с червен Бокстер ходи често из витошка преди да я затворят деоткажи се, тая е една лелка, ама в колата изглежда п****
Тая я знам - верно е лелка...богата лелка

еми и аз я знамmafia_t.ie написа:BadAngel написа:тая стс СА номера лиFrenz0 написа:Аз съм хвърлил око на една с червен Бокстер ходи често из витошка преди да я затворят деоткажи се, тая е една лелка, ама в колата изглежда п****
Тая я знам - верно е лелка...богата лелкаИма 3 магазина на Витошка

No bling at the Ring
BadAngel написа:еми и аз я знамmafia_t.ie написа:BadAngel написа:тая стс СА номера лиFrenz0 написа:Аз съм хвърлил око на една с червен Бокстер ходи често из витошка преди да я затворят деоткажи се, тая е една лелка, ама в колата изглежда п****
...подарявам ти я

аз ти подарявам тая дебелата с сивото ТТ 3133mafia_t.ie написа:BadAngel написа:еми и аз я знамmafia_t.ie написа:BadAngel написа:тая стс СА номера лиFrenz0 написа:Аз съм хвърлил око на една с червен Бокстер ходи често из витошка преди да я затворят деоткажи се, тая е една лелка, ама в колата изглежда п****
...подарявам ти я...не ми харесва
![]()
![]()

No bling at the Ring
MaXimal написа:Дилян Пенчев написа:Страшна история!!! М/у Другото има много печени мацки...
Аз един път си карам по Цариградско съвсем леко и не гледам в огледлаат изобщо щото е яко трафик и нема къде да идеш и да бързаш...
по едно време некой светка отзад... гледам Ауди А3 и докато се мръдна Аудите изфуча най в дясно... гледам гледам бута се яко м/у колите и ръчка и аз викам чакай да се включа в игратаГазз не мога да го настигна Аудито.. праи некви егати изпреварванията и престрояванията
Газ и аз и яко ръчкане м/у колите и преди Орлов Мост фанах примоцията в Бус лентата и изфучах най-отпред и по едно време както спирам до мене виждам отдясно А3-ката спира служебно
И кво да видя
НЯКВА СТРАШНА МАЦКА КАРА
![]()
И леко поглежда неангажиращо през очилата и държи хулигански волана ... напрао ме накефи момичето - евала, добре се справяше със шоферлъка... па и така по скромната си преценка и с други неща добре се справя![]()
Тука има една мацка с едно Ауди А3 3.2 ще излъжа дали е куатро. Само заглеждам колата и като я форсира, бая я пържи
Виждате ли,че има и готини мацки по пътищата,не само бели правят,но има такива,които се справят доста добре с шофирането,пък и с други работи както казаш

Ева Мария
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе и аз наскоро по "Цариградско" карах и един в лявата лента с 80 км/ч - покарах малко,писна ми и газ отдясно - гледам отзад алфа 156 как се "съска" по мен и почнахме малко между колите гааааз
към "Орлов мост" по нанадолното 180 км/ч и Алфа-та по мен, готино се получи а когато спряхме на светофара на Ректората ,какво да видя
страаааашна мацка
Леле,през цялото време с такава лекота караше и завиваше между колите а на светофара се отпуснала блаженно и си пее нещо ...
Ей ,колеги май наистина ще се затрием скоро мъжкото съсловие
Георги Пенчев

Георги Пенчев
evamariq написа:MaXimal написа:Дилян Пенчев написа:Страшна история!!! М/у Другото има много печени мацки...
И кво да видя
НЯКВА СТРАШНА МАЦКА КАРА
![]()
Виждате ли,че има и готини мацки по пътищата,не само бели правят,но има такива,които се справят доста добре с шофирането,пък и с други работи както казаш
...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
evamariq написа:Май не съм аз миличък,иначе щеше да запомниш по-сериозно случката
Бреййй

Георги Пенчев
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4