Басейна в кубратово

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Re: Басейна в кубратово

Мнение от waterboy » 25 Юни 2012, 11:31

А по този път на къде отивам? Как да стига до батулия по него?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 25 Юни 2012, 11:38

Сега видях на картата, през Гниляне ли имаш предвид,че аз друг път не видях :( и то се заобикаля само нови искър.. а в момента са нарязали целялото дефили след нови искър до отбивката на батулия (по на доло за своге нз как е) пътя е ужасен целия е нарязан и не е запълнен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Юни 2012, 14:00

Това е за да минеш през Нови Искър без да минаваш през нарязаното там преди центъра. Нямах идея, че и нагоре са го насрали така.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 25 Юни 2012, 15:06

waterboy написа:П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...

Просто е в ремонт колега, и аз вчера бях там понеже имам вила :D много е кофти пътя, но леко леко и се стига :)
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Юни 2012, 18:26

waterboy написа:П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...

Пътя всъщност не беше толкова зле, но сега целия е изрязан и надран... до средата на лятото трябва да са го преасфалтирали целия.

bum_bum написа:Това е за да минеш през Нови Искър без да минаваш през нарязаното там преди центъра. Нямах идея, че и нагоре са го насрали така.

Също става ако влезнеш през главната отбивка и на първата пряка завиеш наляво (към Надин) и после караш само по последната улица (покрай гробищата) и така избягваш половината нарязано вътре.
Иначе е рязано до табелата при Реброво, където отдясно има една морга.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 09 Юли 2012, 0:23

Малко ъп по темата-ходих до аквапарка в Благоевград-като идея не е лошо-голям плувен басейн,достатъчно място между шезлонгите,разнообразни забавления....но нещо хигиената и поддръжката им бягат доста,атракционите не работят едновременно (работи или само една от пързалките или само басейна с вълните).Поне хапването и пийването са на ниво и на добри цени та да се утеши човек :lol:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 09 Юли 2012, 7:23

zzuzi написа:Малко ъп по темата-ходих до аквапарка в Благоевград-като идея не е лошо-голям плувен басейн,достатъчно място между шезлонгите,разнообразни забавления....но нещо хигиената и поддръжката им бягат доста,атракционите не работят едновременно (работи или само една от пързалките или само басейна с вълните).Поне хапването и пийването са на ниво и на добри цени та да се утеши човек :lol:

Така, ако отидеш пак отиди в първото заведение преди басейна (надолу по течението). Казва се Шери - свинска пържола и овчавска салата :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата