Басейна в кубратово
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Re: Басейна в кубратово
А по този път на къде отивам? Как да стига до батулия по него?
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Сега видях на картата, през Гниляне ли имаш предвид,че аз друг път не видях
и то се заобикаля само нови искър.. а в момента са нарязали целялото дефили след нови искър до отбивката на батулия (по на доло за своге нз как е) пътя е ужасен целия е нарязан и не е запълнен

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това е за да минеш през Нови Искър без да минаваш през нарязаното там преди центъра. Нямах идея, че и нагоре са го насрали така.
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
waterboy написа:П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...
Просто е в ремонт колега, и аз вчера бях там понеже имам вила

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
waterboy написа:П.П Пътя от Нови Искър до отбивката е възможно най разбития път в цяла БГ. внимавайте как карате аз по такъв път до сега никога не съм карал, просто нямам думи...
Пътя всъщност не беше толкова зле, но сега целия е изрязан и надран... до средата на лятото трябва да са го преасфалтирали целия.
bum_bum написа:Това е за да минеш през Нови Искър без да минаваш през нарязаното там преди центъра. Нямах идея, че и нагоре са го насрали така.
Също става ако влезнеш през главната отбивка и на първата пряка завиеш наляво (към Надин) и после караш само по последната улица (покрай гробищата) и така избягваш половината нарязано вътре.
Иначе е рязано до табелата при Реброво, където отдясно има една морга.

Малко ъп по темата-ходих до аквапарка в Благоевград-като идея не е лошо-голям плувен басейн,достатъчно място между шезлонгите,разнообразни забавления....но нещо хигиената и поддръжката им бягат доста,атракционите не работят едновременно (работи или само една от пързалките или само басейна с вълните).Поне хапването и пийването са на ниво и на добри цени та да се утеши човек 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
zzuzi написа:Малко ъп по темата-ходих до аквапарка в Благоевград-като идея не е лошо-голям плувен басейн,достатъчно място между шезлонгите,разнообразни забавления....но нещо хигиената и поддръжката им бягат доста,атракционите не работят едновременно (работи или само една от пързалките или само басейна с вълните).Поне хапването и пийването са на ниво и на добри цени та да се утеши човек
Така, ако отидеш пак отиди в първото заведение преди басейна (надолу по течението). Казва се Шери - свинска пържола и овчавска салата

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3