Мнение за Great Wall Voleex C10
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Мнение за Great Wall Voleex C10
Привет колеги,
Насочил съм се към 1 такава градска колица, та ще помоля ако някой има някакви впечатления от колата да ги сподели.
Вчера отидох да я видя на живо и да я покарам, на 1во време колата ми вдъхва доверие, китайско ама като ново е уж добро, та за сега мисля да я взимам.
Като цяло офертата е 5 години гаранция или 100к км, но още не съм съвсем сигурен дали това е колата която трябва да купя.
Има ли според вас друг еквивалент на градска кола в рамките на 15-18к лева? Говорим нова, не втора ръка.
Всякакви мнения биха били от полза!
Насочил съм се към 1 такава градска колица, та ще помоля ако някой има някакви впечатления от колата да ги сподели.
Вчера отидох да я видя на живо и да я покарам, на 1во време колата ми вдъхва доверие, китайско ама като ново е уж добро, та за сега мисля да я взимам.
Като цяло офертата е 5 години гаранция или 100к км, но още не съм съвсем сигурен дали това е колата която трябва да купя.
Има ли според вас друг еквивалент на градска кола в рамките на 15-18к лева? Говорим нова, не втора ръка.
Всякакви мнения биха били от полза!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Мнение за Great Wall Voleex C10
Съвсем наскоро имаше тема за Волекс-а... тази тема няма да се превръща в същото нещо, иначе ще се наказваме.
Ако искаш я потърси, в този раздел е...
Ако искаш я потърси, в този раздел е...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Няма алтернатива като цена/продукт . За мен единствения въпрос е до колко ще се окаже надежден автомобила .
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
Не пускам темата с цел да разбера колко велика е колата, просто искам да чуя мнение от човек имащ и каращ такава....
Почнах да се двоумя между тази и Хюндай i30.. цените им са горе-долу еднакви по това което разбрах, само че нямам представа дали и обурудването на Хюндая е на същото ниво.
Към колегата горе - що си мислиш че не знам как се ползва търсачката? Все пак в оная тема няма инфо от колега карал такава, за това се надявам тук да получа някакъв смислен отговор(вкл. и от Механджията, гледам той ги продавал
) както и да пробваме да сравним Волеекса със Хюндайчето.
Към Ачо - и мен това най-много ме вълнува.. за това и търся мнение от човек имащ такава... на хартия изглежда смислено, както и на каране.. комфорта е на ниво(изкл. дългия скоростен лост.. деа тва БМВ ) вози сравнително меко в сравнение с баварката, и определено не харчи колкото 2.8 мотор
Ако обаче трябва да вися по сервизи всеки месец или на два месеца, работата се обезмисля....
Почнах да се двоумя между тази и Хюндай i30.. цените им са горе-долу еднакви по това което разбрах, само че нямам представа дали и обурудването на Хюндая е на същото ниво.
Към колегата горе - що си мислиш че не знам как се ползва търсачката? Все пак в оная тема няма инфо от колега карал такава, за това се надявам тук да получа някакъв смислен отговор(вкл. и от Механджията, гледам той ги продавал

Към Ачо - и мен това най-много ме вълнува.. за това и търся мнение от човек имащ такава... на хартия изглежда смислено, както и на каране.. комфорта е на ниво(изкл. дългия скоростен лост.. деа тва БМВ ) вози сравнително меко в сравнение с баварката, и определено не харчи колкото 2.8 мотор

Ако обаче трябва да вися по сервизи всеки месец или на два месеца, работата се обезмисля....
Последна промяна Junkie на 27 Юни 2012, 11:01, променена общо 1 път

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Имай предвид, че последните 1-2 години Хюндай дръпнаха сериозно... новите им модели ги хвалят по цял свят, наред с големите европейски автосписания... не го знам тоя i30, но новата Elantra е страшен автомобил...
Това за хюндай е вярно, да се чуди човек как толкова бързо набраха скорост. Другото е "българско", но наистина не се знае какво ще се окаже след няколко години.
Аз разбира се съм предубеден към бензинови коли на газ, а също така и като цяло към абсолютно нови коли. За мен това са 20-30% на вятъра
п.с. не мога да повярвам, че сте изписали 28 страници в другата тема

Аз разбира се съм предубеден към бензинови коли на газ, а също така и като цяло към абсолютно нови коли. За мен това са 20-30% на вятъра
п.с. не мога да повярвам, че сте изписали 28 страници в другата тема

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Junkie написа:Не пускам темата с цел да разбера колко велика е колата, просто искам да чуя мнение от човек имащ и каращ такава....
Към колегата горе - що си мислиш че не знам как се ползва търсачката? Все пак в оная тема няма инфо от колега карал такава, за това се надявам тук да получа някакъв смислен отговор(вкл. и от Механджията, гледам той ги продавал) както и да пробваме да сравним Волеекса със Хюндайчето.
Към Ачо - и мен това най-много ме вълнува.. за това и търся мнение от човек имащ такава... на хартия изглежда смислено, както и на каране.. комфорта е на ниво(изкл. дългия скоростен лост.. деа тва БМВ ) вози сравнително меко в сравнение с баварката, и определено не харчи колкото 2.8 мотор![]()
Колко струва И10 със 100 коня мотор и шукариите които идват сериино при китаеца + възможност за газова с течна фаза с запазване на гаранция

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
Така е, засилиха се доста тези, обаче някак си от едно време съм предубеден към тая марка... не знам.
Иначе Елантрата не ми влиза в списъка, 1во цената не е точно там където се целя, и второ.. големичка ми се струва поне по снимки, а искам компактен градски автомобил с който мога да ходя навсякъде(вкл. и по някви чукари като ходим за риба и т.н., а с баварията е мисията невъзможна) както и да натоваря известно количество багаж когато е нужно. Плюс това жена ми скоро взима книжка, и тая кола и тя ще я кара... определено не е идея да и поверя БМВ-то
От друга страна познати си купиха тва чудо i30 наскоро, около 18к им излезе, но така и не разбрах кви точно екстри има самия модел, а в официалния им сайт няма цени...
Иначе сравнително добре изглежда, ще му правим тест драйв и на него предполагам.
Иначе Елантрата не ми влиза в списъка, 1во цената не е точно там където се целя, и второ.. големичка ми се струва поне по снимки, а искам компактен градски автомобил с който мога да ходя навсякъде(вкл. и по някви чукари като ходим за риба и т.н., а с баварията е мисията невъзможна) както и да натоваря известно количество багаж когато е нужно. Плюс това жена ми скоро взима книжка, и тая кола и тя ще я кара... определено не е идея да и поверя БМВ-то

От друга страна познати си купиха тва чудо i30 наскоро, около 18к им излезе, но така и не разбрах кви точно екстри има самия модел, а в официалния им сайт няма цени...
Иначе сравнително добре изглежда, ще му правим тест драйв и на него предполагам.

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Защо не посетиш техният форум ? Там има доста хора които карат такива колички.
грейт уол е хюндайя преди 20 години.
днешния хюндай е тойотата преди 3-5 години.
аз ако трябва да избирам между тези двете дори не бих погледнал китаеца ако и да трябва да си купя нещо с по-малко екстри.
днешния хюндай е тойотата преди 3-5 години.
аз ако трябва да избирам между тези двете дори не бих погледнал китаеца ако и да трябва да си купя нещо с по-малко екстри.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
според мен въобще няма място за замисляне,даже се чудя как въобще ги заглеждате тия китайски шитни, между Хюндай и Грейт Уол, веднага взимам Хюндая, това е все едно да избираш между Adidas и Рънърс
пп. относно екстрите, Хюндая ако е с 4 скорости без климатик и с ръчни стъкла пак ще го взема пред грейт факин уол

пп. относно екстрите, Хюндая ако е с 4 скорости без климатик и с ръчни стъкла пак ще го взема пред грейт факин уол

www.bmwпрофесори-bg.net
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Като се има и в предвид сапунения мехур за български автомобил от Ловеч +1 за I30
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Хюндай наистина дръпнаха много напред! Ако можеш да вземеш нов и30 не се замисляй. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Всички пишете без да мислите . За какъв и30 говорите , той струва колкото 2 волекса .
Човека питаше за и10 без дори да е казал , че струват еднакви пари. От моя пряк опит (за радост кратък) с разни базови повърни като Дачия Сандеро , Део Авео , Пежо там най-малкото , Поло - НИКОГА не бих си взел такова нещо
Само за справка , нещо които дори не сте си помисляли че може да са извън базовото обурудване се водят екстри - хидравлика , ел стъкла и огледала (якото пресягане да си регулираш огледлото като паркираш) , дискови спирачки , абс , радио - това са екстри пичове
За мега лукс като климатик изобщо няма да говорим . А да - споменахме ли че излизат с 1,2 мотори с мощност като на дядо ми опела от 87ма (1,2 карб 55кс) ? Дават ускорение до 100 км/ч за 14 секунди и магистрален разход 7+ .
С индетично обурудване конкурентите на Волекса идват над 23 000 лв , като никой не предлага газова .
С този пост приключвам по темата . Не навивам никой да си купува волекс , само отбелязвам че конкуренцията е със 40% по-скъпа и ако сложим последващ разход на гориво , сметка излиза още по-дебела .
Човека питаше за и10 без дори да е казал , че струват еднакви пари. От моя пряк опит (за радост кратък) с разни базови повърни като Дачия Сандеро , Део Авео , Пежо там най-малкото , Поло - НИКОГА не бих си взел такова нещо

Само за справка , нещо които дори не сте си помисляли че може да са извън базовото обурудване се водят екстри - хидравлика , ел стъкла и огледала (якото пресягане да си регулираш огледлото като паркираш) , дискови спирачки , абс , радио - това са екстри пичове

С индетично обурудване конкурентите на Волекса идват над 23 000 лв , като никой не предлага газова .
С този пост приключвам по темата . Не навивам никой да си купува волекс , само отбелязвам че конкуренцията е със 40% по-скъпа и ако сложим последващ разход на гориво , сметка излиза още по-дебела .
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3