Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.
shengi написа:Здравейте колеги.Пред голям проблем се оказвам с търсенето на подарък.
Приятелката става на 25 скоро.Имам голям проблем с избирането на подарък за нея.Работи доста скъпоплатена работа и всичко си имакаквото и хареса отива кеш и заминава.И няма нещо което да и липсва няма нещо което да и се иска да го има и да го няма.Е иска едно Sony Bravia, но .....
то струва средно колкото една е36-ца
та то си отпада като вариант все пак не съм много заможен.Нещо ударих яко на камък с избора предвид, че си е капризна към почти всичко, но не глезена.Мислех нещо сребърно да и подаря, но ... ако някой друг има някъкви други предложения.Разните иподи и прочие техника отпадат има си предостатъчно
Всички телевизори на Сони са бравиа

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Това с цветята по-обед от работа мислех да ти го пиша ама не ми остана време куриер и букет от 25 рози,вътре една картичка в която и споменаваш 24 пъти че я обичаш....и като послепис и казваш че 25тия път ще и го кажеш като се видите,вечеря на свещи...и после една спалня отрупана с розов цвят и си ти човека
През цялата вечер стискаш зъби да не и кажеш че я обичаш...караш я да мижа...вкарваш я в спалнята вземи и некви ароматни свещи и като влезе и прошепни на ухо 25тото Обичам те...от там нататък работата ясна
И вземи некво хубаво вино

... Значи нито си по романтичен от нея, че да знаеш какво да й подариш, нито правиш повече пари от нея...
Не е за тебе тая кака.
Ма... Ти си знаеш най добре. Подари й нещо което ще носи и я заведи на хубава вечеря някъде в изискано заведение.
Не е за тебе тая кака.
Ма... Ти си знаеш най добре. Подари й нещо което ще носи и я заведи на хубава вечеря някъде в изискано заведение.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Освен някакво цвете, можеш да платиш да кръстят някоя звезда с нейното име. Поне при звездите има за всякакви пари в зависимост от големината и галактиката. Потърси из нета, има инфо.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Спрях се на едни доста изискани обеци които биха и харесали, все пак не обича разни дранкулки блещукащи и прочие по скоро по дискретни бижута.То в Русе и около Русе не остана ни едно място което да е с предпоставка към романтика всичките сме ги обиколили цветарите са ми първи братя и сестри
Не че съм перфектен не че сме един за друг, но се спрях и на варианта с 25-те рози тези 2-те ми се вписват като чели доста.Благодаря все пак е нещо което бях си наумил, но мислех нещо по нестандартно.
Колкото до тв-то ... някъкво сони в техномаркет с 3д 40 инчово и разните му фейс скайп и прочие имаше в характеристиките/Не ме линчувайте, че не съм на ти с тв-тата така или иначе в нас съм 2-а година с един Самсунг 32-ка и ми е достатъчен при положение, че не съм го пускал повече от месец/ на някъква си сума от порядака на 3к лв.Та ... лека и спокойна и пак много благодаря за съветите

Колкото до тв-то ... някъкво сони в техномаркет с 3д 40 инчово и разните му фейс скайп и прочие имаше в характеристиките/Не ме линчувайте, че не съм на ти с тв-тата така или иначе в нас съм 2-а година с един Самсунг 32-ка и ми е достатъчен при положение, че не съм го пускал повече от месец/ на някъква си сума от порядака на 3к лв.Та ... лека и спокойна и пак много благодаря за съветите

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Какво работи момата та да накарам и моята да хване да работи същото.
По-темата - щом не обича лъскави неща подари и нещо на Елградо или Галдини те неса толкова лъскави.
По-темата - щом не обича лъскави неща подари и нещо на Елградо или Галдини те неса толкова лъскави.
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Идеята на Чанев е много добра. 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Идеята с 25-те рози е много добра
А отностно изказването на alx, че щом немаш пари и не си романтичен не си за нея, е мн глупаво..

А отностно изказването на alx, че щом немаш пари и не си романтичен не си за нея, е мн глупаво..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Идеята с 25-те рози е много добра![]()
кат пораснеш ше ги разбереш нещата... а дотогава...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
ukelichko написа:Освен някакво цвете, можеш да платиш да кръстят някоя звезда с нейното име. Поне при звездите има за всякакви пари в зависимост от големината и галактиката. Потърси из нета, има инфо.
тва па чак да плащаш за тая услуга на некви калъфи.. аз всяка вечер й ги кръщавам и до са пари не съм дал

Kroki написа:Идеята с 25-те рози е много добра![]()
Ще ти обясня

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
alx относно
Ще ти обясня Всяка жена търси две неща- сигурност и любов. Не- не са свързани. Сигурноста в наши дни идва от парите- задължително, но не достатъчно условие са. Любовта идва от интимното (предимно не- сексуално) разбиране на нейните нужди.
Съгласен съм, но за сега я бутаме доста добре.Нямам финансови проблеми романтично настроен съм не мисля само за бмв-то пред блока
давам и това от което има нужда поне се старая до някаде.Иначе съм напълно съгласен какво искат и търсят жените.Знам, че нямаме особенно голям шанс, но за сега ни устройват взаимоотношенията ни.Иначе колеги не го нападайте alx за изказването му прав е човека .....
Ще ти обясня Всяка жена търси две неща- сигурност и любов. Не- не са свързани. Сигурноста в наши дни идва от парите- задължително, но не достатъчно условие са. Любовта идва от интимното (предимно не- сексуално) разбиране на нейните нужди.
Съгласен съм, но за сега я бутаме доста добре.Нямам финансови проблеми романтично настроен съм не мисля само за бмв-то пред блока

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
alx написа:Kroki написа:Идеята с 25-те рози е много добра![]()
Ще ти обясняВсяка жена търси две неща- сигурност и любов. Не- не са свързани. Сигурноста в наши дни идва от парите- задължително, но не достатъчно условие са. Любовта идва от интимното (предимно не- сексуално) разбиране на нейните нужди.
Човеко,с всеки пост ме изумяваш какво трезво мислене имаш браво за което

- T0nk00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с колкото пари изкара
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)
Колега,
идеята с цветята е най-удачна, както по отношение на цената, така и по отношение на ефекта. Можеш да направиш букет от плюшени цветя (продават такива в "Джъмбо"). Купуваш колкото решиш и отиваш при първия цветар и му възлагаш задачата да сътвори най-невероятния букет с тях. След това го изпращаш по куриер до офиса на приятелката ти (задължително трябва да и завидят колежките за да има ефект). Последното е пробвано няколко пъти и винаги работи безотказно.
Успех в едно от най-трудните начинания за всеки мъж
идеята с цветята е най-удачна, както по отношение на цената, така и по отношение на ефекта. Можеш да направиш букет от плюшени цветя (продават такива в "Джъмбо"). Купуваш колкото решиш и отиваш при първия цветар и му възлагаш задачата да сътвори най-невероятния букет с тях. След това го изпращаш по куриер до офиса на приятелката ти (задължително трябва да и завидят колежките за да има ефект). Последното е пробвано няколко пъти и винаги работи безотказно.
Успех в едно от най-трудните начинания за всеки мъж

kriso85 написа:Нещо на СваровскиВинаги работи, жените ги харесват, стилни са и колкото и да има винаги се радват на нещо ново.
Крисо,ако знаеш и аз колко харесвам Сваровски ти е бедна фантазията,имам остра нужда от Swarovski Z6I 2,5-15x56 PBT SR Ill.ret 4A-I.Направо ще грейне върху новия ми Зауер.

Иначе по темата.Колега,преди много години когато бях като теб прост и влюбен съм изпадал в същото положение.Мацката дъщеря на бившо партийно величие леко преминаващ в див капиталист с много кинти .

Та човек никога не може да се надскочи,както и на някоя жена и звезди да и сваляш пак нема да бъде с теб.И накрая една малка но важна подробност.Любовта е до време,година две ,пет, и край.Остават децата и разбирателството.

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3