Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.

Мнение от acho.rs » 29 Юли 2012, 0:09

shengi написа:Здравейте колеги.Пред голям проблем се оказвам с търсенето на подарък.
Приятелката става на 25 скоро.Имам голям проблем с избирането на подарък за нея.Работи доста скъпоплатена работа и всичко си има :shock: каквото и хареса отива кеш и заминава.И няма нещо което да и липсва няма нещо което да и се иска да го има и да го няма.Е иска едно Sony Bravia, но ..... :mhihi: то струва средно колкото една е36-ца :winky: та то си отпада като вариант все пак не съм много заможен.Нещо ударих яко на камък с избора предвид, че си е капризна към почти всичко, но не глезена.Мислех нещо сребърно да и подаря, но ... ако някой друг има някъкви други предложения.Разните иподи и прочие техника отпадат има си предостатъчно :mhihi:

Всички телевизори на Сони са бравиа :winky: Та "бравията" започва от 600лв :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 29 Юли 2012, 1:25

Това с цветята по-обед от работа мислех да ти го пиша ама не ми остана време куриер и букет от 25 рози,вътре една картичка в която и споменаваш 24 пъти че я обичаш....и като послепис и казваш че 25тия път ще и го кажеш като се видите,вечеря на свещи...и после една спалня отрупана с розов цвят и си ти човека :yes: През цялата вечер стискаш зъби да не и кажеш че я обичаш...караш я да мижа...вкарваш я в спалнята вземи и некви ароматни свещи и като влезе и прошепни на ухо 25тото Обичам те...от там нататък работата ясна ;) И вземи некво хубаво вино :yes: :wave:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Юли 2012, 1:42

... Значи нито си по романтичен от нея, че да знаеш какво да й подариш, нито правиш повече пари от нея...

Не е за тебе тая кака.

Ма... Ти си знаеш най добре. Подари й нещо което ще носи и я заведи на хубава вечеря някъде в изискано заведение.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Юли 2012, 2:12

Освен някакво цвете, можеш да платиш да кръстят някоя звезда с нейното име. Поне при звездите има за всякакви пари в зависимост от големината и галактиката. Потърси из нета, има инфо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 29 Юли 2012, 3:20

Спрях се на едни доста изискани обеци които биха и харесали, все пак не обича разни дранкулки блещукащи и прочие по скоро по дискретни бижута.То в Русе и около Русе не остана ни едно място което да е с предпоставка към романтика всичките сме ги обиколили цветарите са ми първи братя и сестри :winky: Не че съм перфектен не че сме един за друг, но се спрях и на варианта с 25-те рози тези 2-те ми се вписват като чели доста.Благодаря все пак е нещо което бях си наумил, но мислех нещо по нестандартно.
Колкото до тв-то ... някъкво сони в техномаркет с 3д 40 инчово и разните му фейс скайп и прочие имаше в характеристиките/Не ме линчувайте, че не съм на ти с тв-тата така или иначе в нас съм 2-а година с един Самсунг 32-ка и ми е достатъчен при положение, че не съм го пускал повече от месец/ на някъква си сума от порядака на 3к лв.Та ... лека и спокойна и пак много благодаря за съветите
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 29 Юли 2012, 10:25

Какво работи момата та да накарам и моята да хване да работи същото.
По-темата - щом не обича лъскави неща подари и нещо на Елградо или Галдини те неса толкова лъскави.

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 29 Юли 2012, 11:56

Идеята на Чанев е много добра. :yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 29 Юли 2012, 12:57

Идеята с 25-те рози е много добра :yes:

А отностно изказването на alx, че щом немаш пари и не си романтичен не си за нея, е мн глупаво..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Юли 2012, 13:43

Kroki написа:Идеята с 25-те рози е много добра :yes:

А отностно изказването на alx, че щом немаш пари и не си романтичен не си за нея, е мн глупаво..

кат пораснеш ше ги разбереш нещата... а дотогава...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 29 Юли 2012, 13:51

ukelichko написа:Освен някакво цвете, можеш да платиш да кръстят някоя звезда с нейното име. Поне при звездите има за всякакви пари в зависимост от големината и галактиката. Потърси из нета, има инфо.

тва па чак да плащаш за тая услуга на некви калъфи.. аз всяка вечер й ги кръщавам и до са пари не съм дал :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Юли 2012, 16:38

Ще ти обясня :) Всяка жена търси две неща- сигурност и любов. Не- не са свързани. Сигурноста в наши дни идва от парите- задължително, но не достатъчно условие са. Любовта идва от интимното (предимно не- сексуално) разбиране на нейните нужди.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 29 Юли 2012, 17:30

alx относно
Ще ти обясня Всяка жена търси две неща- сигурност и любов. Не- не са свързани. Сигурноста в наши дни идва от парите- задължително, но не достатъчно условие са. Любовта идва от интимното (предимно не- сексуално) разбиране на нейните нужди.
Съгласен съм, но за сега я бутаме доста добре.Нямам финансови проблеми романтично настроен съм не мисля само за бмв-то пред блока :winky: давам и това от което има нужда поне се старая до някаде.Иначе съм напълно съгласен какво искат и търсят жените.Знам, че нямаме особенно голям шанс, но за сега ни устройват взаимоотношенията ни.Иначе колеги не го нападайте alx за изказването му прав е човека .....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 29 Юли 2012, 17:43

alx написа:

Ще ти обясня :) Всяка жена търси две неща- сигурност и любов. Не- не са свързани. Сигурноста в наши дни идва от парите- задължително, но не достатъчно условие са. Любовта идва от интимното (предимно не- сексуално) разбиране на нейните нужди.

Човеко,с всеки пост ме изумяваш какво трезво мислене имаш браво за което :yes: Подкрепям те напълно,само искам да добавя и нещо друго...сигурнноста според мен не е в ква нова 5ца ще я возя...ами да има всяка вечер,кво да се сложи на масата.Да не се лишаваме от нещата дето искаме...без значение колко време трябва да изчакаме за да ги получим...и лека полека да сбъдваме всяка една наша мечта и положена цел..А в България схеми за пари мноо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с колкото пари изкара
Мечтае да кара: BMW S1000RR
Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)

Мнение от T0nk00 » 29 Юли 2012, 19:12

Колега,
идеята с цветята е най-удачна, както по отношение на цената, така и по отношение на ефекта. Можеш да направиш букет от плюшени цветя (продават такива в "Джъмбо"). Купуваш колкото решиш и отиваш при първия цветар и му възлагаш задачата да сътвори най-невероятния букет с тях. След това го изпращаш по куриер до офиса на приятелката ти (задължително трябва да и завидят колежките за да има ефект). Последното е пробвано няколко пъти и винаги работи безотказно.

Успех в едно от най-трудните начинания за всеки мъж :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Юли 2012, 22:56

kriso85 написа:Нещо на Сваровски :) Винаги работи, жените ги харесват, стилни са и колкото и да има винаги се радват на нещо ново.

Крисо,ако знаеш и аз колко харесвам Сваровски ти е бедна фантазията,имам остра нужда от Swarovski Z6I 2,5-15x56 PBT SR Ill.ret 4A-I.Направо ще грейне върху новия ми Зауер. :mhihi:
Иначе по темата.Колега,преди много години когато бях като теб прост и влюбен съм изпадал в същото положение.Мацката дъщеря на бившо партийно величие леко преминаващ в див капиталист с много кинти . :mrgreen: А аз тъкмо се уволнил гол като пушка.Една седмица преди това се чуда какво да и купя и най вече от къде да намеря кинти.Отивам при началника и му обяснявам как стоят нещата и да помогне с някой лев до първата заплата.Човека ми вика-Момче,на тая и самолет да и купиш няма да я впечатлиш.Иди и земи едно цвете,и си готов.Тамън ще разбереш дали те обича.И така стана ,след седмица като влизах в нейния апартамент розата седеше още пред огледалото,само моята роза без нито друг букет от подарените.
Та човек никога не може да се надскочи,както и на някоя жена и звезди да и сваляш пак нема да бъде с теб.И накрая една малка но важна подробност.Любовта е до време,година две ,пет, и край.Остават децата и разбирателството.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата