Колоездене..АТ-Cross Country
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Re: Колоездене..АТ-Cross Country
Kroki написа:Липсата на заден амортесьор, няма ли да е тегаво ?
същото е като с колело със заден амортесьор за 500 лева

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
emiliqn.gqurov написа:Kroki написа:Липсата на заден амортесьор, няма ли да е тегаво ?
същото е като с колело със заден амортесьор за 500 леваИ тва няма да скрца и тем подобни. Като имаме предвид че тия с задния амортесьор що годе хубави са над 7к
И аз си карам тука в Пловдив на Тепетата лек даунхил, но миналия месец ми се случи тва и не съм ходил
в темата много бисери има...
аз не отдавна си взех едно РАМ-че и въобще не съжалявам, колкото до такива изказвания че ДРАГ и КРОС са по-добри - твърдо съм против, най-малкото заради сервизната им част...
ако все пак се организирате, можем да направим някакво групово спускане, но за предпочитане е да бъде събота/неделя, за хората като мен, които са от провинцията...
п.п. чух нещо за пускане на лифт и т.н., някой може ли да потвърди?
ако не пуснат лифта-събираме по 10 лв и некЪф бус, и айде на планината
Аз сега офертирам едно приятелче за РАМ хт2-ка с 16ка Рок шокс,ма да видим дали ш`се навие 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
и аз съм навит за едно каране по-нататък...
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
ааа карах вчера аз един RAM four x на хидравлика и с няква изрудска вилка - 950лв нова, момчето я беше намерило тънкана 2ра ръка за 350, е няма такава ебаси как вози и скачаш от половин метър и не се усеща направо нищо, всичко поема, а беше едва с 160мм ход 

BMW///M-ma6inata написа:Още не съм, ама задължително трябва да взимам
Предложи нещо от нет-а
П.С: Айде бе не мога да повярвам ,че никой не кара колело от тука

Колега кажи как се държи колелото за сега? някакви проблеми? като цяло доволен ли си? такива работи

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Много съм доволен за момента, но истина е ,че нямам и база за сравнение със други конкурентни колела, а и засега не съм го изкарвал никъде по планинско, давайте да организираме нещо 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
И аз съм в кюпа, само кажете кога.
Приготвил съм едни Kenda Small Block Eight Tyre ,да ви видя как се движите из града
24 скорости ,ама гумите компенсират

24 скорости ,ама гумите компенсират

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
миналата седмица се возих на лифта и бачка да,но като видях хората с какви ненормални и изрудски колела се качват нагоре екипирани и тн. моето изглежда жалко,даже се съмнявам дали ще е цяло като слезна до долу с него
така,че ако нещо по софт се организира съм ок ама от горе не тръгвам

kiko написа:миналата седмица се возих на лифта и бачка да,но като видях хората с какви ненормални и изрудски колела се качват нагоре екипирани и тн. моето изглежда жалко,даже се съмнявам дали ще е цяло като слезна до долу с него![]()
Айде

- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
Преди месец и половина си изкарах колелото което имам от 3г. но рядко съм карал.
Сега събирам разна информация за рамки вилки и т.н и ми стана доста интересно.
Колелото ми е сравнително старо може би 90-те с метална рамка и отскоро със спирачки V-брейк.
тежи 16кг. Кара се както в градски условия така и по черно. За разходки с Питбула
Та кажете дали да наливам пари по-него или на пролет да си взема друго до към 500-700лв макс.
Ще кача и снимки утре да добиете представа.
По-думи на човека от вело ателието не си заслужавало да се дават пари по-него. А цената му била от 100-150лв макс.
Сега събирам разна информация за рамки вилки и т.н и ми стана доста интересно.
Колелото ми е сравнително старо може би 90-те с метална рамка и отскоро със спирачки V-брейк.
тежи 16кг. Кара се както в градски условия така и по черно. За разходки с Питбула

Та кажете дали да наливам пари по-него или на пролет да си взема друго до към 500-700лв макс.
Ще кача и снимки утре да добиете представа.
По-думи на човека от вело ателието не си заслужавало да се дават пари по-него. А цената му била от 100-150лв макс.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Айде да направим едно леко спускане, има хубави пътечки, примерно от алеко, пускаме заобиколно лале, после по много приятни гладки пътечки към симеоново се пускаме и хапваме в романса по тортичка
plam81 не си заслужава да даваш апри за това колело направо ново

plam81 не си заслужава да даваш апри за това колело направо ново

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

Аз съм навит за едно градско каране на колела, в смисъл, това, което карам ако се пусна от Витоша до долу ще слезна пеша, щото на първия скок ще е туш

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
абе стига глупости, кви скокове кви 5 лева лека разходка в гората, няма да ви прекарам по DH трасе да се утрепате, ще е като разходка в парка ама много по готино 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4