Колоездене..АТ-Cross Country

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Re: Колоездене..АТ-Cross Country

Мнение от emiliqn.gqurov » 31 Юли 2012, 16:14

Kroki написа:Липсата на заден амортесьор, няма ли да е тегаво ?

същото е като с колело със заден амортесьор за 500 лева ;) И тва няма да скрца и тем подобни. Като имаме предвид че тия с задния амортесьор що годе хубави са над 7к :roll: И аз си карам тука в Пловдив на Тепетата лек даунхил, но миналия месец ми се случи тва :kuku: Изображение и не съм ходил
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 31 Юли 2012, 16:29

emiliqn.gqurov написа:
Kroki написа:Липсата на заден амортесьор, няма ли да е тегаво ?

същото е като с колело със заден амортесьор за 500 лева ;) И тва няма да скрца и тем подобни. Като имаме предвид че тия с задния амортесьор що годе хубави са над 7к :roll: И аз си карам тука в Пловдив на Тепетата лек даунхил, но миналия месец ми се случи тва и не съм ходил

в темата много бисери има...

аз не отдавна си взех едно РАМ-че и въобще не съжалявам, колкото до такива изказвания че ДРАГ и КРОС са по-добри - твърдо съм против, най-малкото заради сервизната им част...

ако все пак се организирате, можем да направим някакво групово спускане, но за предпочитане е да бъде събота/неделя, за хората като мен, които са от провинцията...

п.п. чух нещо за пускане на лифт и т.н., някой може ли да потвърди?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 31 Юли 2012, 20:33

ако не пуснат лифта-събираме по 10 лв и некЪф бус, и айде на планината :mhihi: Аз сега офертирам едно приятелче за РАМ хт2-ка с 16ка Рок шокс,ма да видим дали ш`се навие :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Юли 2012, 20:43

и аз съм навит за едно каране по-нататък...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 01 Авг 2012, 13:53

ааа карах вчера аз един RAM four x на хидравлика и с няква изрудска вилка - 950лв нова, момчето я беше намерило тънкана 2ра ръка за 350, е няма такава ебаси как вози и скачаш от половин метър и не се усеща направо нищо, всичко поема, а беше едва с 160мм ход :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 14 Авг 2012, 13:42

BMW///M-ma6inata написа:Още не съм, ама задължително трябва да взимам :)
Предложи нещо от нет-а :)

П.С: Айде бе не мога да повярвам ,че никой не кара колело от тука :paranoid:

:D и аз се напънах за едно зх4 тийм едишън, ама го нямаше в наличност и го чакам утре да пристигне. Дано не сбърках де, щото всеки си хвали неговото и колкото повече разпитвах толкова се обърквах.. и така :mhihi:

Колега кажи как се държи колелото за сега? някакви проблеми? като цяло доволен ли си? такива работи :D
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 14 Авг 2012, 13:52

Много съм доволен за момента, но истина е ,че нямам и база за сравнение със други конкурентни колела, а и засега не съм го изкарвал никъде по планинско, давайте да организираме нещо :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 14 Авг 2012, 16:50

И аз съм в кюпа, само кажете кога.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 14 Авг 2012, 20:27

Приготвил съм едни Kenda Small Block Eight Tyre ,да ви видя как се движите из града :winky:
24 скорости ,ама гумите компенсират 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Авг 2012, 20:28

миналата седмица се возих на лифта и бачка да,но като видях хората с какви ненормални и изрудски колела се качват нагоре екипирани и тн. моето изглежда жалко,даже се съмнявам дали ще е цяло като слезна до долу с него :mhihi:
така,че ако нещо по софт се организира съм ок ама от горе не тръгвам :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 14 Авг 2012, 20:43

kiko написа:миналата седмица се возих на лифта и бачка да,но като видях хората с какви ненормални и изрудски колела се качват нагоре екипирани и тн. моето изглежда жалко,даже се съмнявам дали ще е цяло като слезна до долу с него :mhihi:
така,че ако нещо по софт се организира съм ок ама от горе не тръгвам :mrgreen:

Айде :) Както по-горе писах, сега съм с едни градски гумета и около 3 кг вилка с 10 см ход Сънтур, та не съм много-много за планина... Пък догодина живот и здраве едно марцочи или фокс 16 ка ще ми дойде добре 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
Мечтае да кара: М5

Мнение от plam81 » 14 Авг 2012, 21:43

Преди месец и половина си изкарах колелото което имам от 3г. но рядко съм карал.
Сега събирам разна информация за рамки вилки и т.н и ми стана доста интересно.
Колелото ми е сравнително старо може би 90-те с метална рамка и отскоро със спирачки V-брейк.
тежи 16кг. Кара се както в градски условия така и по черно. За разходки с Питбула :)
Та кажете дали да наливам пари по-него или на пролет да си взема друго до към 500-700лв макс.
Ще кача и снимки утре да добиете представа.
По-думи на човека от вело ателието не си заслужавало да се дават пари по-него. А цената му била от 100-150лв макс.
ИзображениеИзображение

Гуми и Джанти предимно за БМВ
Тел. 0885267795

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Авг 2012, 23:46

Айде да направим едно леко спускане, има хубави пътечки, примерно от алеко, пускаме заобиколно лале, после по много приятни гладки пътечки към симеоново се пускаме и хапваме в романса по тортичка :D :lol: :lol:

plam81 не си заслужава да даваш апри за това колело направо ново :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Авг 2012, 0:46

:OT: ще го пиша, че не е баш по-темата.
Аз съм навит за едно градско каране на колела, в смисъл, това, което карам ако се пусна от Витоша до долу ще слезна пеша, щото на първия скок ще е туш :mhihi: Ако решите да организирате градско каране примерно през града до някой парк /южния примерно/ и там за по бира, аз съм навит и бих се присъединил към вас :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Авг 2012, 1:21

абе стига глупости, кви скокове кви 5 лева лека разходка в гората, няма да ви прекарам по DH трасе да се утрепате, ще е като разходка в парка ама много по готино 8)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата