Защо всички ни мразят?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо всички ни мразят?!

Мнение от MatriX_Fucked » 03 Авг 2012, 3:10

Apassionata написа:
Boyadjiev написа:Проблема е в "нашият" телевизор :mhihi:

А да бее :mhihi: Всъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина... Мислих доста, да, вероятно това отношение е насадено през 90-те, когато мутряци караха BMW-та, вероятно има и доста дразнещи индивиди по улиците с нашата марка, "хулиганът на пътя" нали :mhihi: , но далеч не мисля, че BMW-стите са най-големите "простаци" на пътя. Нещо друго е, нещо, което притежава тази кола, а другите не, нещо, което което сме ние, BMW обществото, а другите не са, нашите събори, мероприятия, нашата вманиаченост ... не знам, както и да го мисля, все стигам до един елементарен отговор - завист... или непоносимост към това, което носим и демонстрираме - свободен дух, известна агресия, авантюризъм, позьорщина, непукизъм, самочувствие...

Защо бедните мразят богатите?

Иначе и аз имам 2-3 случки, и в движение... Няма да забравя като взех 46-цата и на втория ден на път за Владая един с раздрънкана стара кола, май опел беше, ми се лепна отзад, свири, изпревари ме засичайки ме, после би нон-стоп спирачки... без никаква причина, просто го дразнеше колата явно... Не го познавах, нито можеше да види отзад, че съм жена, да кажем за това да се заяжда, щото и това ми се е случвало...Или тая зима паркирани поне 7-8 коли, всички еднакво пречещи на тротоар и ... една овца точно на мойта и изкърти чистачката пред очите ми... Другите скромно са спрели, защото няма къде, а аз съм "изгъзаряла" да паркирам на тротоара :kuku: :mhihi:

:kuku: :kuku: :kuku:

Това сериозно ли??? :lol: :lol: :lol:

Мразят ви (ни), щот сме най-големите гъзари по пътя! Щот стискаме палци да падне дъжд, за да покажем какво можем :lol: Щот тръгваме с "пушеци" :lol: щот се пререждаме, щот гледаме кисело! ;)

И няма човек който не може с ръка да сърцето си да отрече, че това са БМВ потребителите! ;) Главно Е36-каджии! :D

По цял ден съм с тях или около тях, не ме убеждавайте в противното! :) А, иначе да - мега скъпи са... Стъкломата напоследък удари тавана в турската фондова борса! :D

Като види човек БМВ се сеща за другарите с 36-ците (главно бързи йййййески) въртящи се по паркингите на Арена (на първия Юлски дъжд в 1 през ноща) :D

Не отричам и аз съм правил мега-простотии с 36-ци...Просто давам една причина що ви (ни) мразят хората! ;)
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 03 Авг 2012, 7:28

kokala написа:Най - вече е заради селските гъзари с беЕмветата... вие не виждате ли кви келеши има?

:yes: Така е наистина и нищо не можем да кажем по въпроса. Но пък на мен винаги ми е било кеф като по пешаходните пътеки спра да изчакам пресичащите и някой от тях ми махне за "благодаря". Не че трябва да е така, просто народа не е свикнал да го пускат да пресича нормално :mhihi: Тъй че олигофрени много, важното е обаче ние за себе си да знаем, че се държим коректно. Аз на подобни индивиди вече и не реагирам остро, а по-скоро се събужда в мен чувство за съжаление.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 03 Авг 2012, 7:32

Ако някой те мрази без причина - дай му причина :smoke:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 03 Авг 2012, 8:26

Завиждат бе,колеги ! А и повечето хора още са с насадената мисъл,че тия коли се карат само от мутри,боклуци и тарикати.
Винаги когато стане въпрос за Импрезата ми почват коментари от типа "тя тая бърза,не е като BMWтата бавна,сигурно ще мине M3",ама като разберат,че гори повече от него,а е само 2 литра и бягат като дявол от тамян... :mhihi: За сега не са и посягали,може би защото изглежда като семеен седан...
Отплеснах се - определено има някакъв насаден BMW хейт и никой не може да ме убеди,че е от нещо,различно от завист.

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 03 Авг 2012, 8:33

Просто гроздето е кисело и митовете ,че БМВ зимата не се кара, шестаците цепат глави на поразия, много харчат, скъпи части и т.н и т.н водят до всеобщото мнение на хора, които никога не са притежавали такъв автомобил или са имали, но не са знаели как се управлява, че това е ненужен боклук. В момента си правя един двигател в работата, е целия сервиз се изреди да ми обяснява и заплашва, че като го кача тоя мотор ще ме сцепат, ще ми правят 1-2-3 10 коли, 12 автобуса :lol: . Искрено се притесниха като в момента съм с 23ка и знаят как върви какво ще е това м50б20 дето в момента се прави :lol: . Аз обаче не им обръщам особено внимание и си полирам клапаните :mrgreen: ще дойде и момента в който ще се наказва :angel:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 03 Авг 2012, 9:42

Хората мразят бмв, голф, хонди разни...Предполагам, всичко е заради завист. :kuku:
Една от причините е явна още в тази тема. Половината са сигурни, че е от завист и не може да е друго.
Някои си мислят, че като кашона им е бмв са повече от карачите на форд примерно. Тази безумна надменност дразни хората.
Не можели да си ги позволят. Понеже всички карат Мките и номерца от Е60 нагоре....
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 03 Авг 2012, 9:54

Radinka написа:и тотално отричате останалите марки

какво лошо има в това?

Да им се кланям ли на останалите марки? :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: трактор шестак
Детайли за колата: m57tu2d30 OL

Мнение от vanko242 » 03 Авг 2012, 10:00

Radinka написа:
Apassionata написа: А да бее :mhihi: Всъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина...

даже не мисля и да дочитам мнението, това ми е достатъчно да защитя и без тва киселата си позиция :mhihi:
кое не могат да си позволят "другите" ? е36цата с "нелоши" 17ки за 2,500 макс ? или прилична е46, дето и те вече са по 2 за яйце ?
това ви е един от основните проблеми - парадирането !
постоянно, навсякъде се фукате с бмвтата и тотално отричате останалите марки, как няма да ви мразят ? да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
просто се дръжте на ниво - бмв ентусиастите са най-задружни и повечето от колите в клуба са уникални, обаче се отнасяйте с уважение към останалите фенове и клубове - все пак всеки си има вкус :smoke:

:yes: тъй, тъй.....и аз така мисля :|
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 03 Авг 2012, 10:06

:mrgreen: Много забавна тема....
Гроздето било кисело, завист, не можели хората да си позволят BMW... Кви са тия простотии? :kuku:
BMW е най-евтиния вариант за почти вървяща кола със задно - следователно всяка селска пръчка (не говоря за хората, неживеещи в голям град, а за селяните по душа) си купува BMW ако иска да е "пързаляч" - следователно се навъдиха маса собственици на BMW-та, които с инфантилното си поведение по светофари, паркинги, кръгови и кафенета настройват обществото срещу марката. Точно поради същата причина се роди и понятието "Голфаджия" и феноменът от градските митове "Пернишки Голф" (последните две и аз ги ползвам като за майтап). Кво излиза, че Голфа е мега гъзарската кола и щото хората завиждат за червения Голф 2-ка, за тва мразят голфаджийте?
Другите типични представители на BMW гилдията са някви кисели гъзета с 10 годишни нов внос от Италия Х5-ци, 5-ци, 7-ци, които в доста случаи са на Газ (щото сме гъзета, ама нема пари за бенз, пък и трябва да се вземат м-кови 18-ки реплика, за гумите трета употреба дето са успяли да си намерат за по 50лв бройката). Тея псевдо нарциси като се качат на BMW и другите участници в движението веднага им стават задължени за нещо и тотално остават без всякакви права.

Е след това как да отсееш читавите хора, които карат BMW заради марката и усещането, от тези, които изброих по-горе? Аз самият като видя Е36 с М-пакет и първо се сещам за селски пързаляч с цвят на кожата черен металик, а после за някой манияк, който просто харесва Е36.

Жалкото е, че и тук във форума има хора, които ясно демонстрират "класа" като парадират с това, че карат BMW и дават съвети как да пребиеш някой от бой щото те е засекъл, или те е погледнал лошо, или че не е благоволил да преведе глава пред мега ултра гъзарското Е36/39 с М паркет и тъмни стъкла и си е позволил да погледне водача му в очите :bowdown:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Авг 2012, 10:19

Radinka написа:
Apassionata написа: А да бее :mhihi: Всъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина...

даже не мисля и да дочитам мнението, това ми е достатъчно да защитя и без тва киселата си позиция :mhihi:
кое не могат да си позволят "другите" ? е36цата с "нелоши" 17ки за 2,500 макс ? или прилична е46, дето и те вече са по 2 за яйце ?
това ви е един от основните проблеми - парадирането !
постоянно, навсякъде се фукате с бмвтата и тотално отричате останалите марки, как няма да ви мразят ? да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
просто се дръжте на ниво - бмв ентусиастите са най-задружни и повечето от колите в клуба са уникални, обаче се отнасяйте с уважение към останалите фенове и клубове - все пак всеки си има вкус :smoke:

Виж ся, пробмлема при останалите е в това, че не са се престрашили да карат истинска кола!
И ние много добре го знаеме.
Незнам защо си мислиш че отричането на другите марки е случайно, то просто си е така другите коли НЕ стават :mhihi:
Аз не съм много пристрастен не ми обръщайте внимание, от има няма 7-8 години в друг кош не съм се качвал :1:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 03 Авг 2012, 10:28

vld написа: другите коли НЕ стават

Точно така! BMW е най-великата марка! BMW нямат недостатъци! BMW са най-бързите, красиви, комфортни, луксозни, екологични, икономични и високотехнологични коли! BMW е единствената марка, която заслужава да същестува, останалите заслужават да фалират! :mhihi:

...ами ако това стане, как ще показваме на другите участници в движението, че наще чурки са най-големи, като всички караме BMW?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 03 Авг 2012, 12:03

ето още една причина: http://www.blitz.bg/news/article/149274

и пак 36-ца
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 03 Авг 2012, 12:08

Омразата не е само към БМВ,в последно време повечето българи са оглупели,озверели,изпоростели и единственото,което им остава е омразата и зависта.Това ги подържа живи.Да плювне,да дрисне,да направи мизерийка. :(
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Авг 2012, 12:11

kikko написа:Омразата не е само към БМВ,в последно време повечето българи са оглупели,озверели,изпоростели и единственото,което им остава е омразата и зависта.Това ги подържа живи.Да плювне,да дрисне,да направи мизерийка. :(

:yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 03 Авг 2012, 12:34

stocky написа:
vld написа: другите коли НЕ стават

Точно така! BMW е най-великата марка! BMW нямат недостатъци! BMW са най-бързите, красиви, комфортни, луксозни, екологични, икономични и високотехнологични коли! BMW е единствената марка, която заслужава да същестува, останалите заслужават да фалират! :mhihi:

...ами ако това стане, как ще показваме на другите участници в движението, че наще чурки са най-големи, като всички караме BMW?

stocky
кандидат ентусиаст
Кара: Saab 9-3 2.0T

Radinka написа: да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "

аре, ако обичате, а ?
never drive faster, than your guardian angel can !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата