Защо всички ни мразят?!
Модератор: Общи модератори
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Защо всички ни мразят?!
Apassionata написа:Boyadjiev написа:Проблема е в "нашият" телевизор
А да бееВсъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина... Мислих доста, да, вероятно това отношение е насадено през 90-те, когато мутряци караха BMW-та, вероятно има и доста дразнещи индивиди по улиците с нашата марка, "хулиганът на пътя" нали
, но далеч не мисля, че BMW-стите са най-големите "простаци" на пътя. Нещо друго е, нещо, което притежава тази кола, а другите не, нещо, което което сме ние, BMW обществото, а другите не са, нашите събори, мероприятия, нашата вманиаченост ... не знам, както и да го мисля, все стигам до един елементарен отговор - завист... или непоносимост към това, което носим и демонстрираме - свободен дух, известна агресия, авантюризъм, позьорщина, непукизъм, самочувствие...
Защо бедните мразят богатите?
Иначе и аз имам 2-3 случки, и в движение... Няма да забравя като взех 46-цата и на втория ден на път за Владая един с раздрънкана стара кола, май опел беше, ми се лепна отзад, свири, изпревари ме засичайки ме, после би нон-стоп спирачки... без никаква причина, просто го дразнеше колата явно... Не го познавах, нито можеше да види отзад, че съм жена, да кажем за това да се заяжда, щото и това ми се е случвало...Или тая зима паркирани поне 7-8 коли, всички еднакво пречещи на тротоар и ... една овца точно на мойта и изкърти чистачката пред очите ми... Другите скромно са спрели, защото няма къде, а аз съм "изгъзаряла" да паркирам на тротоара![]()

Това сериозно ли???

Мразят ви (ни), щот сме най-големите гъзари по пътя! Щот стискаме палци да падне дъжд, за да покажем какво можем

И няма човек който не може с ръка да сърцето си да отрече, че това са БМВ потребителите!

По цял ден съм с тях или около тях, не ме убеждавайте в противното!

Като види човек БМВ се сеща за другарите с 36-ците (главно бързи йййййески) въртящи се по паркингите на Арена (на първия Юлски дъжд в 1 през ноща)

Не отричам и аз съм правил мега-простотии с 36-ци...Просто давам една причина що ви (ни) мразят хората!

Без страх, без спирачка!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
kokala написа:Най - вече е заради селските гъзари с беЕмветата... вие не виждате ли кви келеши има?

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ако някой те мрази без причина - дай му причина 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Завиждат бе,колеги ! А и повечето хора още са с насадената мисъл,че тия коли се карат само от мутри,боклуци и тарикати.
Винаги когато стане въпрос за Импрезата ми почват коментари от типа "тя тая бърза,не е като BMWтата бавна,сигурно ще мине M3",ама като разберат,че гори повече от него,а е само 2 литра и бягат като дявол от тамян...
За сега не са и посягали,може би защото изглежда като семеен седан...
Отплеснах се - определено има някакъв насаден BMW хейт и никой не може да ме убеди,че е от нещо,различно от завист.
Винаги когато стане въпрос за Импрезата ми почват коментари от типа "тя тая бърза,не е като BMWтата бавна,сигурно ще мине M3",ама като разберат,че гори повече от него,а е само 2 литра и бягат като дявол от тамян...

Отплеснах се - определено има някакъв насаден BMW хейт и никой не може да ме убеди,че е от нещо,различно от завист.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Просто гроздето е кисело и митовете ,че БМВ зимата не се кара, шестаците цепат глави на поразия, много харчат, скъпи части и т.н и т.н водят до всеобщото мнение на хора, които никога не са притежавали такъв автомобил или са имали, но не са знаели как се управлява, че това е ненужен боклук. В момента си правя един двигател в работата, е целия сервиз се изреди да ми обяснява и заплашва, че като го кача тоя мотор ще ме сцепат, ще ми правят 1-2-3 10 коли, 12 автобуса
. Искрено се притесниха като в момента съм с 23ка и знаят как върви какво ще е това м50б20 дето в момента се прави
. Аз обаче не им обръщам особено внимание и си полирам клапаните
ще дойде и момента в който ще се наказва 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Хората мразят бмв, голф, хонди разни...Предполагам, всичко е заради завист.
Една от причините е явна още в тази тема. Половината са сигурни, че е от завист и не може да е друго.
Някои си мислят, че като кашона им е бмв са повече от карачите на форд примерно. Тази безумна надменност дразни хората.
Не можели да си ги позволят. Понеже всички карат Мките и номерца от Е60 нагоре....

Една от причините е явна още в тази тема. Половината са сигурни, че е от завист и не може да е друго.
Някои си мислят, че като кашона им е бмв са повече от карачите на форд примерно. Тази безумна надменност дразни хората.
Не можели да си ги позволят. Понеже всички карат Мките и номерца от Е60 нагоре....
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Radinka написа:и тотално отричате останалите марки
какво лошо има в това?
Да им се кланям ли на останалите марки?

- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
Radinka написа:Apassionata написа: А да бееВсъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина...
даже не мисля и да дочитам мнението, това ми е достатъчно да защитя и без тва киселата си позиция![]()
кое не могат да си позволят "другите" ? е36цата с "нелоши" 17ки за 2,500 макс ? или прилична е46, дето и те вече са по 2 за яйце ?
това ви е един от основните проблеми - парадирането !
постоянно, навсякъде се фукате с бмвтата и тотално отричате останалите марки, как няма да ви мразят ? да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
просто се дръжте на ниво - бмв ентусиастите са най-задружни и повечето от колите в клуба са уникални, обаче се отнасяйте с уважение към останалите фенове и клубове - все пак всеки си има вкус

...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Гроздето било кисело, завист, не можели хората да си позволят BMW... Кви са тия простотии?

BMW е най-евтиния вариант за почти вървяща кола със задно - следователно всяка селска пръчка (не говоря за хората, неживеещи в голям град, а за селяните по душа) си купува BMW ако иска да е "пързаляч" - следователно се навъдиха маса собственици на BMW-та, които с инфантилното си поведение по светофари, паркинги, кръгови и кафенета настройват обществото срещу марката. Точно поради същата причина се роди и понятието "Голфаджия" и феноменът от градските митове "Пернишки Голф" (последните две и аз ги ползвам като за майтап). Кво излиза, че Голфа е мега гъзарската кола и щото хората завиждат за червения Голф 2-ка, за тва мразят голфаджийте?
Другите типични представители на BMW гилдията са някви кисели гъзета с 10 годишни нов внос от Италия Х5-ци, 5-ци, 7-ци, които в доста случаи са на Газ (щото сме гъзета, ама нема пари за бенз, пък и трябва да се вземат м-кови 18-ки реплика, за гумите трета употреба дето са успяли да си намерат за по 50лв бройката). Тея псевдо нарциси като се качат на BMW и другите участници в движението веднага им стават задължени за нещо и тотално остават без всякакви права.
Е след това как да отсееш читавите хора, които карат BMW заради марката и усещането, от тези, които изброих по-горе? Аз самият като видя Е36 с М-пакет и първо се сещам за селски пързаляч с цвят на кожата черен металик, а после за някой манияк, който просто харесва Е36.
Жалкото е, че и тук във форума има хора, които ясно демонстрират "класа" като парадират с това, че карат BMW и дават съвети как да пребиеш някой от бой щото те е засекъл, или те е погледнал лошо, или че не е благоволил да преведе глава пред мега ултра гъзарското Е36/39 с М паркет и тъмни стъкла и си е позволил да погледне водача му в очите

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Radinka написа:Apassionata написа: А да бееВсъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина...
даже не мисля и да дочитам мнението, това ми е достатъчно да защитя и без тва киселата си позиция![]()
кое не могат да си позволят "другите" ? е36цата с "нелоши" 17ки за 2,500 макс ? или прилична е46, дето и те вече са по 2 за яйце ?
това ви е един от основните проблеми - парадирането !
постоянно, навсякъде се фукате с бмвтата и тотално отричате останалите марки, как няма да ви мразят ? да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
просто се дръжте на ниво - бмв ентусиастите са най-задружни и повечето от колите в клуба са уникални, обаче се отнасяйте с уважение към останалите фенове и клубове - все пак всеки си има вкус
Виж ся, пробмлема при останалите е в това, че не са се престрашили да карат истинска кола!
И ние много добре го знаеме.
Незнам защо си мислиш че отричането на другите марки е случайно, то просто си е така другите коли НЕ стават

Аз не съм много пристрастен не ми обръщайте внимание, от има няма 7-8 години в друг кош не съм се качвал

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
vld написа: другите коли НЕ стават
Точно така! BMW е най-великата марка! BMW нямат недостатъци! BMW са най-бързите, красиви, комфортни, луксозни, екологични, икономични и високотехнологични коли! BMW е единствената марка, която заслужава да същестува, останалите заслужават да фалират!

...ами ако това стане, как ще показваме на другите участници в движението, че наще чурки са най-големи, като всички караме BMW?
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Омразата не е само към БМВ,в последно време повечето българи са оглупели,озверели,изпоростели и единственото,което им остава е омразата и зависта.Това ги подържа живи.Да плювне,да дрисне,да направи мизерийка. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
kikko написа:Омразата не е само към БМВ,в последно време повечето българи са оглупели,озверели,изпоростели и единственото,което им остава е омразата и зависта.Това ги подържа живи.Да плювне,да дрисне,да направи мизерийка.

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
stocky написа:vld написа: другите коли НЕ стават
Точно така! BMW е най-великата марка! BMW нямат недостатъци! BMW са най-бързите, красиви, комфортни, луксозни, екологични, икономични и високотехнологични коли! BMW е единствената марка, която заслужава да същестува, останалите заслужават да фалират!
...ами ако това стане, как ще показваме на другите участници в движението, че наще чурки са най-големи, като всички караме BMW?
stocky
кандидат ентусиаст
Кара: Saab 9-3 2.0T
Radinka написа: да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
аре, ако обичате, а ?
never drive faster, than your guardian angel can !