Привет!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Леле ма тая тема изби рибата
Ееех ,дето Вичо каза за Сиерата - навремето като видех такава и ми нстръхваше косата
Като знам какви чудеса се правят с нея ...
Георги Пенчев

Ееех ,дето Вичо каза за Сиерата - навремето като видех такава и ми нстръхваше косата

Георги Пенчев
вижте мен от Фордовете най ме кефят Косуортите и специално Ескорт след 92ра - самият начин по който изглежда колата...има сега едно фокусче 1998цц 300 коня ама тва е от класа на М-ките и цената му е ...еб*ла си мамата направо...Иначе искам да си взема Кугър...и защо да не ме кефи Форд ? Не мисля да почвам спор относно Форд вс... 

u kBo ?!
Duratec написа:вижте мен от Фордовете най ме кефят Косуортите
То затва те кефи щото Косуърт няма НИЩООО общо с ФОРД
има сега едно фокусче 1998цц 300 коня ама тва е от класа на М-ките и цената му е ...еб*ла си мамата направо
Аве и ние четем тунинг форума така че тея кафета вече сме ги пили

ВЗЕМИ се спри

- pantata
- младши ентусиаст
-
Един колега но бмв ентусиаст(защо ли ти не си такъвDuratec написа:вижте мен от Фордовете най ме кефят Косуортите и специално Ескорт след 92ра - самият начин по който изглежда колата...има сега едно фокусче 1998цц 300 коня ама тва е от класа на М-ките и цената му е ...еб*ла си мамата направо...Иначе искам да си взема Кугър...и защо да не ме кефи Форд ? Не мисля да почвам спор относно Форд вс...

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ааа не ... лафа е
Форд, Циганин и Магаре разболеят ли се - нЕма оправия.
п.с. и още нещо, Duratec - ти да не си поклонник на БАЧКАТОРА, той има Косуърт.
А за цени не говори, че СТ 220 Фокус е на смешни пари, сравнение с 1-чката на БМВ
Форд, Циганин и Магаре разболеят ли се - нЕма оправия.

п.с. и още нещо, Duratec - ти да не си поклонник на БАЧКАТОРА, той има Косуърт.

А за цени не говори, че СТ 220 Фокус е на смешни пари, сравнение с 1-чката на БМВ
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Привет!
Duratec написа:Здравейте на всички !
...при това съм си Форд фен, но виждам че тука има много и точни хора, а разказите ви ме убиват ! Като ги чета имам чувството че съм бил там...Предполагам тук ще намеря потребители от тунинг.бг форума, които много НЕ ме уважават, без да съм им дал причина, надявам се тук отношението към потребителите на чужди марки да не е същото.
Поздрави, Иван(чу)
като че ли показвате, май точно обратното.

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
[quote="Duratec"]нападките станаха твърде много, май не съм за тук..друго очаквах
Това не са нападки, а дружески спорове-погледни другите теми.
Това не са нападки, а дружески спорове-погледни другите теми.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Duratec написа:да де ама аз го приемам по-лично, понеже не съм част от вашата "секта" както я наричатетам е разликата че БМВ правят повече спортни коли с големи двигатели, докато Форд например правят бизнес коли, икономични и евтини
БМВ по-може да се сравнява с американския Форд, иначе няма смисъл..
Момче, ти сам си противоречиш, първо бил сравнително скъп Фокуса, после пък правели евтини коли. И кое им е "бизнес"-а на фокуса и фиестичката. Земи стъпи малко на земята, всички на 17 летяхме в облаците (някой още летим, но ниско над земята

Добре де, всеки път си мисля, защо аджеба някой идва да ни обеждава какви са бавни БМВ-тата, не вървят, горят и т.н. и най-важното, че сме сектанти. Е, че такива сме, нали те предопредих в първия си пост, ти явно не си го отчел, ми това говори лошо за теб.

А да и последно, един безплатен съвет, НЕ ПРИЕМАЙ НИЩО написано/казано в нета лично, че иначе ще ти се скъси живота.

п.с. най-последно, постой във форума 1-2 месеца, пиши по-рядко, изчети архива, ела на няколко сбирки и после пак ще си говорим

аз не казвам че БМВ са бавни
фокуса, специално врц-то е скъп, в сравнение с останалите Фордове за ежедневието. Аз не говоря за Фиеста
Мондео - това е бизнес кола, комфортна, икономична, а и сега 2007 като излезе новото Мондео-Иосис..ще замълча
аз никога не бих си купил БМВ по простата причина, че всички обожават БМВ, просто ми е дошло до гуша да слушам за тази марка, не че не ми харесва, напротив, преди 1-2 години БМВ ми бе мечтата, и то тези от 93-94 3ките
Аз вече съм се отказал да споря с който и да е по форуми и чатове..честно казано вече нямам нерви и се уморих...някой път може да дойда на ваша среща обаче с Фордела
да видя реакции 

Аз вече съм се отказал да споря с който и да е по форуми и чатове..честно казано вече нямам нерви и се уморих...някой път може да дойда на ваша среща обаче с Фордела

u kBo ?!
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
vicho написа:п.п. И да знаеш, че сме известни като "СЕКТАНТИТЕ" по другите форуми.![]()
![]()
ахахахаахахахах Вичо сектанта

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- vicho
- старши ентусиаст
-
Nikolay1 написа:vicho написа:п.п. И да знаеш, че сме известни като "СЕКТАНТИТЕ" по другите форуми.![]()
![]()
ахахахаахахахах Вичо сектанта![]()
![]()
шишишишши
от най-големите

p.s. има да ме гониш по мения

Duratec написа:Аз не говоря за Фиеста Мондео - това е бизнес кола, комфортна, икономична, а и сега 2007 като излезе новото Мондео-Иосис..
ти му говориш, оно рупа ли рупа.

знайш ли пък колко ми дреме, че и на 95% от форума какво Мондео ще излиза

спри се малко ве момче с тия фордели, верно от дума не разбираш

Последна промяна vicho на 13 Юли 2006, 15:37, променена общо 1 път
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5