Привет!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 12 Юли 2006, 18:59

Duratec написа: ...........
радвам се че виждам БМВ фен да каже добра дума за Форд, това говори за висока култура .........

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :kuku: :kuku: :ahah: :ahah: :ahah:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Юли 2006, 20:27

Леле ма тая тема изби рибата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ееех ,дето Вичо каза за Сиерата - навремето като видех такава и ми нстръхваше косата :shock: Като знам какви чудеса се правят с нея ...

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 12 Юли 2006, 23:29

вижте мен от Фордовете най ме кефят Косуортите и специално Ескорт след 92ра - самият начин по който изглежда колата...има сега едно фокусче 1998цц 300 коня ама тва е от класа на М-ките и цената му е ...еб*ла си мамата направо...Иначе искам да си взема Кугър...и защо да не ме кефи Форд ? Не мисля да почвам спор относно Форд вс... :)
u kBo ?!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 13 Юли 2006, 11:19

Duratec написа:вижте мен от Фордовете най ме кефят Косуортите

То затва те кефи щото Косуърт няма НИЩООО общо с ФОРД
има сега едно фокусче 1998цц 300 коня ама тва е от класа на М-ките и цената му е ...еб*ла си мамата направо

Аве и ние четем тунинг форума така че тея кафета вече сме ги пили :evil:
ВЗЕМИ се спри ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 13 Юли 2006, 12:24

Duratec написа:вижте мен от Фордовете най ме кефят Косуортите и специално Ескорт след 92ра - самият начин по който изглежда колата...има сега едно фокусче 1998цц 300 коня ама тва е от класа на М-ките и цената му е ...еб*ла си мамата направо...Иначе искам да си взема Кугър...и защо да не ме кефи Форд ? Не мисля да почвам спор относно Форд вс... :)
Един колега но бмв ентусиаст(защо ли ти не си такъв :mhihi: )от форума в подписа си има следното "Само циганин и Форд умират изведнъж" Без коментар :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 13 Юли 2006, 12:34

:ahah: :ahah: :ahah: :clap:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Юли 2006, 13:11

ааа не ... лафа е

Форд, Циганин и Магаре разболеят ли се - нЕма оправия. :mhihi:

п.с. и още нещо, Duratec - ти да не си поклонник на БАЧКАТОРА, той има Косуърт. :winky:

А за цени не говори, че СТ 220 Фокус е на смешни пари, сравнение с 1-чката на БМВ
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Re: Привет!

Мнение от Eмилио Димитров » 13 Юли 2006, 13:14

Duratec написа:Здравейте на всички !
...при това съм си Форд фен, но виждам че тука има много и точни хора, а разказите ви ме убиват ! Като ги чета имам чувството че съм бил там ;) ...Предполагам тук ще намеря потребители от тунинг.бг форума, които много НЕ ме уважават, без да съм им дал причина, надявам се тук отношението към потребителите на чужди марки да не е същото.
Поздрави, Иван(чу)

като че ли показвате, май точно обратното. :roll: :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 13 Юли 2006, 14:00

нападките станаха твърде много, май не съм за тук..друго очаквах, но както и да е...не съм фен на Бачкатора, нищо че има косуорт...цената на Фокуса не я сравнявам с на БМВ, просто казвам че е сравнително скъп...
u kBo ?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 13 Юли 2006, 14:09

[quote="Duratec"]нападките станаха твърде много, май не съм за тук..друго очаквах
Това не са нападки, а дружески спорове-погледни другите теми.

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 13 Юли 2006, 14:12

да де ама аз го приемам по-лично, понеже не съм част от вашата "секта" както я наричате :) там е разликата че БМВ правят повече спортни коли с големи двигатели, докато Форд например правят бизнес коли, икономични и евтини ;) БМВ по-може да се сравнява с американския Форд, иначе няма смисъл..
u kBo ?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 13 Юли 2006, 14:22

Duratec написа:да де ама аз го приемам по-лично, понеже не съм част от вашата "секта" както я наричате :) там е разликата че БМВ правят повече спортни коли с големи двигатели, докато Форд например правят бизнес коли, икономични и евтини ;) БМВ по-може да се сравнява с американския Форд, иначе няма смисъл..

Момче, ти сам си противоречиш, първо бил сравнително скъп Фокуса, после пък правели евтини коли. И кое им е "бизнес"-а на фокуса и фиестичката. Земи стъпи малко на земята, всички на 17 летяхме в облаците (някой още летим, но ниско над земята :twisted: :mhihi: ), нищо лично. Пък ако толкова се засягаш, значи мястото ти не е тук и беж отново в тунинг.бг ;)

Добре де, всеки път си мисля, защо аджеба някой идва да ни обеждава какви са бавни БМВ-тата, не вървят, горят и т.н. и най-важното, че сме сектанти. Е, че такива сме, нали те предопредих в първия си пост, ти явно не си го отчел, ми това говори лошо за теб. :winky: Оставете ни малко намира, да си караме/да се возим в кошниците. Много ли искаме, А? :evil:

А да и последно, един безплатен съвет, НЕ ПРИЕМАЙ НИЩО написано/казано в нета лично, че иначе ще ти се скъси живота. :P Много нерви за нищо. Ня'а смисъл. Ама ти си знаеш де. Никой тук не е тръгнал да те поучава, а и едва ли някой иска. :winky:

п.с. най-последно, постой във форума 1-2 месеца, пиши по-рядко, изчети архива, ела на няколко сбирки и после пак ще си говорим :mhihi: току виж си разкарал ФОРД-елата :twisted: :roll: :P :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 13 Юли 2006, 14:28

аз не казвам че БМВ са бавни :) фокуса, специално врц-то е скъп, в сравнение с останалите Фордове за ежедневието. Аз не говоря за Фиеста ;) Мондео - това е бизнес кола, комфортна, икономична, а и сега 2007 като излезе новото Мондео-Иосис..ще замълча :) аз никога не бих си купил БМВ по простата причина, че всички обожават БМВ, просто ми е дошло до гуша да слушам за тази марка, не че не ми харесва, напротив, преди 1-2 години БМВ ми бе мечтата, и то тези от 93-94 3ките :)
Аз вече съм се отказал да споря с който и да е по форуми и чатове..честно казано вече нямам нерви и се уморих...някой път може да дойда на ваша среща обаче с Фордела ;) да видя реакции :D
u kBo ?!

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 13 Юли 2006, 14:39

vicho написа:п.п. И да знаеш, че сме известни като "СЕКТАНТИТЕ" по другите форуми. :twisted: :twisted: :twisted:

ахахахаахахахах Вичо сектанта :mhihi: :mhihi: :mhihi: шишишишши
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 13 Юли 2006, 14:41

Nikolay1 написа:
vicho написа:п.п. И да знаеш, че сме известни като "СЕКТАНТИТЕ" по другите форуми. :twisted: :twisted: :twisted:

ахахахаахахахах Вичо сектанта :mhihi: :mhihi: :mhihi: шишишишши

от най-големите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
p.s. има да ме гониш по мения :winky: да тичам срещу теб неможеш ме стигна :mhihi:

Duratec написа:Аз не говоря за Фиеста Мондео - това е бизнес кола, комфортна, икономична, а и сега 2007 като излезе новото Мондео-Иосис..

ти му говориш, оно рупа ли рупа. :roll:

знайш ли пък колко ми дреме, че и на 95% от форума какво Мондео ще излиза ;)

спри се малко ве момче с тия фордели, верно от дума не разбираш :help:
Последна промяна vicho на 13 Юли 2006, 15:37, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата