За моторите и колите
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
MaXimal написа:Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?
Точно за това става дума. И дори не толкова за това дали е коректно или не (отговорът е очевиден), а за това , че е супер опасно , както за моториста, така и за човека с колата.
И продължавам да се чудя - демонстрация на какво са подобни прояви? Щото ако иска да докаже, че не му пука дали е жив - да ходи доброволец във френския легион. На мен ми се живее и то не в затвора.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Lila_Angel написа:vld написа:Ония пич излиза от колата и ми вика:
- не те видях ивинявай ма току що взех жена ми от психиатрична клиника и съм под напрежение![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много готино оправдание, добре че ти се е разминало лекичко
Моторетката ми беше на два месеца от магазина

Не можеш да си бредставиш колко болно ми беше за нея докато я оправя

Re: За моторите и колите
Lila_Angel написа:Случка от преди две седмици - карам си по Цариградско. В най-лявата лента, някъде с около 120 - т.е. напълно нормално за този път.
![]()
И къде видя знак или някаква табела, че 120 по Цариградско е "напълно нормална" скорост?
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
vld написа:Lila_Angel написа:vld написа:Ония пич излиза от колата и ми вика:
- не те видях ивинявай ма току що взех жена ми от психиатрична клиника и съм под напрежение![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много готино оправдание, добре че ти се е разминало лекичко
Моторетката ми беше на два месеца от магазина![]()
Не можеш да си бредставиш колко болно ми беше за нея докато я оправя
абе свиркай си, че не се е налагало тебе да те оправят

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Принципно ако сам не се пазиш никой няма да те опази. Та в този ред на мисли, водачите на мотори трябва да са по-внимателни и предпазливи. Отделно, че и ние (с колите) трябва да сме с повишено внимание. Можем да започнем от това да се гледат по-честичко огледалата 

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Thor написа:Lila_Angel написа:Случка от преди две седмици - карам си по Цариградско. В най-лявата лента, някъде с около 120 - т.е. напълно нормално за този път.
![]()
И къде видя знак или някаква табела, че 120 по Цариградско е "напълно нормална" скорост?
в случая, ако го бях отнесла със 60 резултатът пак щеше да е горе-долу същия...

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Sharo написа:MaXimal написа:Най-яко е когато си спрял да правиш ляв завой и те изпревари мотор от лявата ти страна
а да видиш с мотора като спреш на свтофара и някой не види, че отпред има мотор ....
до са нормален човек нз да е спирал на светофар ама ....

Lila_Angel написа:Thor написа:Lila_Angel написа:И къде видя знак или някаква табела, че 120 по Цариградско е "напълно нормална" скорост?
в случая, ако го бях отнесла със 60 резултатът пак щеше да е горе-долу същия...
Изобщо не ми е жал за моториста, защото той си поема рисковете, когато кара в подобен стил!
Мисълта ми беше, че 120 изобщо не е "нормална скорост" за Цариградско.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Точно за това става дума. И дори не толкова за това дали е коректно или не (отговорът е очевиден), а за това , че е супер опасно , както за моториста, така и за човека с колата.
И продължавам да се чудя - демонстрация на какво са подобни прояви? Щото ако иска да докаже, че не му пука дали е жив - да ходи доброволец във френския легион. На мен ми се живее и то не в затвора.
там е въпроса, че като се движиш в лявата летна винаги трябва да си готов да се отместиш в дясната ако някой зад теб идва /// без значение мотор или кола
малко обърках цитирането.. някой да го изтрие тва мение ...
Последна промяна Sharo на 13 Юли 2006, 16:03, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?
там е въпроса, че като се движиш в лявата летна винаги трябва да си готов да се отместиш в дясната ако някой зад теб идва /// без значение мотор или кола
и да гледам в огледалата по магистралата дори и с 200 да се движа
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:MaXimal написа:Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?
да, но ако на пътя ти има дупка, която решиш да избегнеш като се дръпнеш в ляво??? тогава би ли погледнал огледалото?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Lila_Angel написа:Sharo написа:MaXimal написа:Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?
да, но ако на пътя ти има дупка, която решиш да избегнеш като се дръпнеш в ляво??? тогава би ли погледнал огледалото?
тогава най много гледам ... а и аз говоря, че трябва да го видиш много преди да е стигнал до теб =)
а и по магистралите няма много дупки =)
а за по пътя трябва си гледаш, че може да идва отзад някоя насъскана Г-класа и ако те уцели ... вервай няма да е той пострадалия
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:Lila_Angel написа:Sharo написа:MaXimal написа:Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?
тогава най много гледам ... а и аз говоря, че трябва да го видиш много преди да е стигнал до теб =)
а и по магистралите няма много дупки =)
а за по пътя трябва си гледаш, че може да идва отзад някоя насъскана Г-класа и ако те уцели ... вервай няма да е той пострадалия
трябва да е доста странен модел на Г-класа за да се опита да мине между мен и мантинелата...
обаче не ми се спори - евалата, че си като циклоп и можеш да гледаш навсякъде и по всяко време...

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5