За моторите и колите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Юли 2006, 10:32

Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 13 Юли 2006, 10:57

MaXimal написа:Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?

Точно за това става дума. И дори не толкова за това дали е коректно или не (отговорът е очевиден), а за това , че е супер опасно , както за моториста, така и за човека с колата.
И продължавам да се чудя - демонстрация на какво са подобни прояви? Щото ако иска да докаже, че не му пука дали е жив - да ходи доброволец във френския легион. На мен ми се живее и то не в затвора. :roll:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Юли 2006, 11:11

Lila_Angel написа:
vld написа:Ония пич излиза от колата и ми вика:
- не те видях ивинявай ма току що взех жена ми от психиатрична клиника и съм под напрежение :shock: :shock:
:ranting: .

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
много готино оправдание, добре че ти се е разминало лекичко :)

Моторетката ми беше на два месеца от магазина :ranting:
Не можеш да си бредставиш колко болно ми беше за нея докато я оправя :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Re: За моторите и колите

Мнение от Thor » 13 Юли 2006, 11:18

Lila_Angel написа:Случка от преди две седмици - карам си по Цариградско. В най-лявата лента, някъде с около 120 - т.е. напълно нормално за този път.
:evil:
:uups:

И къде видя знак или някаква табела, че 120 по Цариградско е "напълно нормална" скорост?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 13 Юли 2006, 11:19

vld написа:
Lila_Angel написа:
vld написа:Ония пич излиза от колата и ми вика:
- не те видях ивинявай ма току що взех жена ми от психиатрична клиника и съм под напрежение :shock: :shock:
:ranting: .

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
много готино оправдание, добре че ти се е разминало лекичко :)

Моторетката ми беше на два месеца от магазина :ranting:
Не можеш да си бредставиш колко болно ми беше за нея докато я оправя :confused:

абе свиркай си, че не се е налагало тебе да те оправят :lol:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Юли 2006, 11:23

Свиркам си рабира се че се радвах да не съм някой мазохист.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 13 Юли 2006, 14:09

Принципно ако сам не се пазиш никой няма да те опази. Та в този ред на мисли, водачите на мотори трябва да са по-внимателни и предпазливи. Отделно, че и ние (с колите) трябва да сме с повишено внимание. Можем да започнем от това да се гледат по-честичко огледалата :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 13 Юли 2006, 14:18

Thor написа:
Lila_Angel написа:Случка от преди две седмици - карам си по Цариградско. В най-лявата лента, някъде с около 120 - т.е. напълно нормално за този път.
:evil:
:uups:

И къде видя знак или някаква табела, че 120 по Цариградско е "напълно нормална" скорост?

в случая, ако го бях отнесла със 60 резултатът пак щеше да е горе-долу същия... :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 13 Юли 2006, 14:40

Sharo написа:
MaXimal написа:Най-яко е когато си спрял да правиш ляв завой и те изпревари мотор от лявата ти страна :)

а да видиш с мотора като спреш на свтофара и някой не види, че отпред има мотор ....

до са нормален човек нз да е спирал на светофар ама .... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Thor » 13 Юли 2006, 15:09

Lila_Angel написа:
Thor написа:
Lila_Angel написа:И къде видя знак или някаква табела, че 120 по Цариградско е "напълно нормална" скорост?

в случая, ако го бях отнесла със 60 резултатът пак щеше да е горе-долу същия... :roll:

Изобщо не ми е жал за моториста, защото той си поема рисковете, когато кара в подобен стил!
Мисълта ми беше, че 120 изобщо не е "нормална скорост" за Цариградско.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Юли 2006, 15:58

Точно за това става дума. И дори не толкова за това дали е коректно или не (отговорът е очевиден), а за това , че е супер опасно , както за моториста, така и за човека с колата.
И продължавам да се чудя - демонстрация на какво са подобни прояви? Щото ако иска да докаже, че не му пука дали е жив - да ходи доброволец във френския легион. На мен ми се живее и то не в затвора.

там е въпроса, че като се движиш в лявата летна винаги трябва да си готов да се отместиш в дясната ако някой зад теб идва /// без значение мотор или кола

малко обърках цитирането.. някой да го изтрие тва мение ...
Последна промяна Sharo на 13 Юли 2006, 16:03, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 13 Юли 2006, 16:01

MaXimal написа:Добре де, има случаи когато шофьорите на коли са виновни,но не е коректно като караш в най-лява лента и някой моторист те изпревари отляво.Като караш в най-лява лента близо до мантинелата гледаш ли си лявото огледало ?

там е въпроса, че като се движиш в лявата летна винаги трябва да си готов да се отместиш в дясната ако някой зад теб идва /// без значение мотор или кола

и да гледам в огледалата по магистралата дори и с 200 да се движа
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 13 Юли 2006, 16:02

Sharo написа:

да, но ако на пътя ти има дупка, която решиш да избегнеш като се дръпнеш в ляво??? тогава би ли погледнал огледалото?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 13 Юли 2006, 16:04

Lila_Angel написа:
Sharo написа:

да, но ако на пътя ти има дупка, която решиш да избегнеш като се дръпнеш в ляво??? тогава би ли погледнал огледалото?

тогава най много гледам ... а и аз говоря, че трябва да го видиш много преди да е стигнал до теб =)
а и по магистралите няма много дупки =)
а за по пътя трябва си гледаш, че може да идва отзад някоя насъскана Г-класа и ако те уцели ... вервай няма да е той пострадалия

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 13 Юли 2006, 16:09

Sharo написа:
Lila_Angel написа:
Sharo написа:

тогава най много гледам ... а и аз говоря, че трябва да го видиш много преди да е стигнал до теб =)
а и по магистралите няма много дупки =)
а за по пътя трябва си гледаш, че може да идва отзад някоя насъскана Г-класа и ако те уцели ... вервай няма да е той пострадалия

трябва да е доста странен модел на Г-класа за да се опита да мине между мен и мантинелата...
обаче не ми се спори - евалата, че си като циклоп и можеш да гледаш навсякъде и по всяко време... :P :P :P

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата