Привет!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
[quote="Duratec"][/quote]
Пич, за членовете на тозе форум BMW не е просто кола! Това е една мечта (за някой сбъдната, за някой не), религия, начин на живот, страст, даже и манящина, която в другите марки автомобили не могат да намерят! Ти си харесваш "лордовете" ние си тачим БМВ-тата! И баща ми има Лорд, но с чиста съвест си казвам че е: Пълен боклук
А и както един колега се е изказал по- горе: " Тука сме сектанти" 
Пич, за членовете на тозе форум BMW не е просто кола! Това е една мечта (за някой сбъдната, за някой не), религия, начин на живот, страст, даже и манящина, която в другите марки автомобили не могат да намерят! Ти си харесваш "лордовете" ние си тачим БМВ-тата! И баща ми има Лорд, но с чиста съвест си казвам че е: Пълен боклук

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Мондео - това е бизнес кола, комфортна, икономична, ...
Бизнес кола е БМВ 5 и 7 серия, Мерцедес Е + S класата, Ауди 6 + 8, но не и Мондеото

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Griffin написа:Duratec написа:не съм го казал с цел да го сравня с М-ките![]()
офф
почвам да се зарибявам като ви чета разказите...![]()
офф
Чети, чети. Ще чакаме после да пуснеш по едно мнение в "купува" и "продава".![]()

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Duratec написа:защо не Мондео-то ? Тя е в клас лимузини, + това мога да отбележа че вози много тихо и меко, макар най-големия и двигател да е 2.5 6цил 170 (да не е като БМВ 3-4..)
Бе аз ще ти кажа, че в талона на москвичо на дядо ми (Бог да го прости) пишеше "КЛАС Лимузина", та ти си прави сметка!
Кое е лимо и кое не...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Дуратек,ако имаш път насам обади се да те повозя на дъртата петица.Ще ми е приятно да покажа правата вяра на младеж като теб
0888904016 Стефан
П.С. Имах едно време Гранада 2,8 GL автомат,комби и не беше лош автомобил за Форд де

П.С. Имах едно време Гранада 2,8 GL автомат,комби и не беше лош автомобил за Форд де

Duratec написа:возили ли сте се в Мондео ? Верно не е толкова голямо като 5ците, ама вътре пак си е широчко и Мееекоо + тихои няма нищо общо с москвич
Ти за какво си се регистрирал тук бе?Ако си дошъл да ни убеждаваш че форд е хубава кола и можеш да я сравняваме с БМВ това няма да стане. По добре си карайте с баща ти фордчето и си мислете че имата идеалната кола и стига си писал глупости.
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Duratec написа:возили ли сте се в Мондео ? Верно не е толкова голямо като 5ците, ама вътре пак си е широчко и Мееекоо + тихои няма нищо общо с москвич
Да возил съм се, даже и във Фиеста, Ескорт, Сиера и КА.

А ти карал ли си БМВ

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
'ората са си го казали .. отиваш с Форд на море - връщаш се с влака
Иначе действително си има возия Мондеото .. то и в ново хюндайче да се качиш пак няма да ти е лошо, ама за сравнение с БМВ и дума неможе да става .. 

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5