Привет!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 13 Юли 2006, 14:50

[quote="Duratec"][/quote]
Пич, за членовете на тозе форум BMW не е просто кола! Това е една мечта (за някой сбъдната, за някой не), религия, начин на живот, страст, даже и манящина, която в другите марки автомобили не могат да намерят! Ти си харесваш "лордовете" ние си тачим БМВ-тата! И баща ми има Лорд, но с чиста съвест си казвам че е: Пълен боклук :mhihi: А и както един колега се е изказал по- горе: " Тука сме сектанти" :mhihi:
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 13 Юли 2006, 17:31

както казваме тука "добре сте ама ша са опрайте" :mhihi: нищо лично, бъзикам се ! Радвайте им са, за Мондеото просто отбелязах
u kBo ?!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 13 Юли 2006, 18:11

Duratec написа:има сега едно фокусче 1998цц 300 коня ама тва е от класа на М-ките и цената му е ...еб*ла си мамата направо

Duratec написа:цената на Фокуса не я сравнявам с на БМВ, просто казвам че е сравнително скъп...

И последно :roll: :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 13 Юли 2006, 23:40

не съм го казал с цел да го сравня с М-ките :)
офф
почвам да се зарибявам като ви чета разказите... :confused:
офф
u kBo ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 14 Юли 2006, 10:44

Мондео - това е бизнес кола, комфортна, икономична, ...

Бизнес кола е БМВ 5 и 7 серия, Мерцедес Е + S класата, Ауди 6 + 8, но не и Мондеото ;)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 14 Юли 2006, 14:11

защо не Мондео-то ? Тя е в клас лимузини, + това мога да отбележа че вози много тихо и меко, макар най-големия и двигател да е 2.5 6цил 170 (да не е като БМВ 3-4..)
u kBo ?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 14 Юли 2006, 14:40

Duratec написа:не съм го казал с цел да го сравня с М-ките :)
офф
офф

Чети, чети. Ще чакаме после да пуснеш по едно мнение в "купува" и "продава". :winky: :mhihi:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 14 Юли 2006, 14:44

Griffin написа:
Duratec написа:не съм го казал с цел да го сравня с М-ките :)
офф
офф

Чети, чети. Ще чакаме после да пуснеш по едно мнение в "купува" и "продава". :winky: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Юли 2006, 15:07

Duratec написа:защо не Мондео-то ? Тя е в клас лимузини, + това мога да отбележа че вози много тихо и меко, макар най-големия и двигател да е 2.5 6цил 170 (да не е като БМВ 3-4..)

Бе аз ще ти кажа, че в талона на москвичо на дядо ми (Бог да го прости) пишеше "КЛАС Лимузина", та ти си прави сметка!
Кое е лимо и кое не...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 14 Юли 2006, 15:28

Водят се лимозина щот са за кисели лимони :mhihi:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 14 Юли 2006, 19:11

Дуратек,ако имаш път насам обади се да те повозя на дъртата петица.Ще ми е приятно да покажа правата вяра на младеж като теб ;) 0888904016 Стефан
П.С. Имах едно време Гранада 2,8 GL автомат,комби и не беше лош автомобил за Форд де ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 15 Юли 2006, 0:04

аа това са големи коли ;) тука има 1-2 ама от СТАРИТЕ големи...както и да е де...
возили ли сте се в Мондео ? Верно не е толкова голямо като 5ците, ама вътре пак си е широчко и Мееекоо + тихо ;) и няма нищо общо с москвич ;)
u kBo ?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 15 Юли 2006, 0:54

Duratec написа:возили ли сте се в Мондео ? Верно не е толкова голямо като 5ците, ама вътре пак си е широчко и Мееекоо + тихо ;) и няма нищо общо с москвич ;)

Ти за какво си се регистрирал тук бе?Ако си дошъл да ни убеждаваш че форд е хубава кола и можеш да я сравняваме с БМВ това няма да стане. По добре си карайте с баща ти фордчето и си мислете че имата идеалната кола и стига си писал глупости.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 15 Юли 2006, 16:19

Duratec написа:возили ли сте се в Мондео ? Верно не е толкова голямо като 5ците, ама вътре пак си е широчко и Мееекоо + тихо ;) и няма нищо общо с москвич ;)

Да возил съм се, даже и във Фиеста, Ескорт, Сиера и КА. :mhihi: (че някой съм и ги карал)

А ти карал ли си БМВ :?: Съветът ми е: покарай, пък после ще говорим :winky:
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 16 Юли 2006, 23:09

'ората са си го казали .. отиваш с Форд на море - връщаш се с влака :P Иначе действително си има возия Мондеото .. то и в ново хюндайче да се качиш пак няма да ти е лошо, ама за сравнение с БМВ и дума неможе да става .. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата