запитване за радар детектор
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
запитване за радар детектор
Здравейте на всички.В момента съм си харесал един радар детектор на кобра(xrs-9345).Ще е на промоция на 17.08 в метро за 130лв.Въпросчето ми е дали ще ми свърши някаква работа или само колкото да отбие номера и да пилка по бензиностанцийте
.някой имали такова чудовище и дали е забелязал дали върши работа,че ми писна да ме спират катаджий.Питам ви защото се надявам да сте по-запознати от мен за тази техника,защото аз и хабер си нямам.
мерси много предварително за съветите който ще ми дадете

може всичко да е ,да ама не е бмв 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: запитване за радар детектор
колега радара който си си харесал е точно да отбие номера , новите модели камери , не ги лови никой радар . Единственото ти спасение да нямаш глоби е SNUPAR ZERO . Този радар е с нова технология сьс GPS локатор а в самия радар се вкарват всички стоянки на камери които са монтирани до момента. Базата данни се обновява всяка година а таксата е около 70 лв. радара работи на принципа на навигациите които постоянно се обновяват . Или както има една приказка : С ТРИЦИ МИШКИ НЕ СЕ ХВАЩАТ 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
lop_88 написа:Здравейте на всички.В момента съм си харесал един радар детектор на кобра(xrs-9345).Ще е на промоция на 17.08 в метро за 130лв.Въпросчето ми е дали ще ми свърши някаква работа или само колкото да отбие номера и да пилка по бензиностанцийте.някой имали такова чудовище и дали е забелязал дали върши работа,че ми писна да ме спират катаджий.Питам ви защото се надявам да сте по-запознати от мен за тази техника,защото аз и хабер си нямам.

Виж първо, ако искаш този(колега от Фейсбук

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
9345 е доста по-добър, от този който се продава(7100), според мен си заслужава парите, ако внимаваш всеки радар детектор ще ти свърши работа, иначе ще се гледаш на снимки 

За патрулка ще ти свърши работа.
Тея статичните не ги лови.
И в крайна сметка не разчитай на 100 %, но мен доста пъти ме е спасявал.
Тея статичните не ги лови.
И в крайна сметка не разчитай на 100 %, но мен доста пъти ме е спасявал.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси... 

lop_88 написа:Здравейте на всички.В момента съм си харесал един радар детектор на кобра(xrs-9345).Ще е на промоция на 17.08 в метро за 130лв.Въпросчето ми е дали ще ми свърши някаква работа или само колкото да отбие номера и да пилка по бензиностанцийте.някой имали такова чудовище и дали е забелязал дали върши работа,че ми писна да ме спират катаджий.Питам ви защото се надявам да сте по-запознати от мен за тази техника,защото аз и хабер си нямам.
Карал съм с такъв и върши работа, само че май няма гласова функция, не съм сигурен. Не знам кои стационарни камери не лови, но тия в кутиите ги отчита, като минеш в близост до тях. 100% ще те спаси от патрулка с включен радар, хваща го от километри. Със сигурност не е отбивка на номера тоя детектор, но трябва да се кара и с акъл, ако някой полицай е решил да прави мръсотии, не знам дали има радар дето да помогне, куките са доста изобретателни

Mollov написа:Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси...
...този който е достатъчно чувствителен да хване този пред тебе на 1км на който ченгето също ще вдигне пистолета...
Антирадарите за които говорите тия неща не ги могат защото са боклуци. Евтини хубави антирадари няма. Каквото е хубаво и има смисъл да си го закичиш на колата е от $250-300 нагоре.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
© написа:9345 е доста по-добър, от този който се продава(7100), според мен си заслужава парите, ако внимаваш всеки радар детектор ще ти свърши работа, иначе ще се гледаш на снимки

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
alx написа:Mollov написа:Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси...
...този който е достатъчно чувствителен да хване този пред тебе на 1км на който ченгето също ще вдигне пистолета...
Антирадарите за които говорите тия неща не ги могат защото са боклуци. Евтини хубави антирадари няма. Каквото е хубаво и има смисъл да си го закичиш на колата е от $250-300 нагоре.
Колега моя е от евтините кобри по 90лв. и хваща радара ако е вклучен на разстояние 1,5-2км според зависи от терена. Не говори глупости. Преди имах Кобра за която се бях изръсил 800лв., но ми я откраднаха. Реагираше по абсолютно същия начин като евтината, просто имаше малко повече екстри.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси...
Ами за това хората са измислили анти-радарите тъкмо вдига "пистолета" и

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
А какво стана с тези легенди за спрейовете, които се пръскат на номерата?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
Значи казвате че ще ми свърши работа.еми тогава ще чакам да дойде 17 и бягам да си го взема.мерси много колеги за отговорите ви 
до колкото знам за спрейовете,че ако те хванат дупе да ти е яко.хайде с мотор ще избягаш ама с автомобил...

до колкото знам за спрейовете,че ако те хванат дупе да ти е яко.хайде с мотор ще избягаш ама с автомобил...

може всичко да е ,да ама не е бмв 

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
lop_88 написа: с мотор ще избягаш ама с автомобил...
Ако знаеше колко "трудно" се бяга от астра 1.4 TWINTURBO...оппс twinport

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
alx написа:Mollov написа:Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси...
Така може... ама да разчиташ само на това...
ilia1984 написа:Ами за това хората са измислили анти-радарите тъкмо вдига "пистолета" иа ти кротко профучаваш с 180
Видях няколко такива на 2 BMW-та и един мерцедес всички бяха от София
Тези рано или късно ще си имат много по-сериозни проблеми от това дали са ги спряли за превишена скорост или не...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2