запитване за радар детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио

запитване за радар детектор

Мнение от lop_88 » 11 Авг 2012, 21:01

Здравейте на всички.В момента съм си харесал един радар детектор на кобра(xrs-9345).Ще е на промоция на 17.08 в метро за 130лв.Въпросчето ми е дали ще ми свърши някаква работа или само колкото да отбие номера и да пилка по бензиностанцийте :dummy: .някой имали такова чудовище и дали е забелязал дали върши работа,че ми писна да ме спират катаджий.Питам ви защото се надявам да сте по-запознати от мен за тази техника,защото аз и хабер си нямам.
мерси много предварително за съветите който ще ми дадете :)
може всичко да е ,да ама не е бмв :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Re: запитване за радар детектор

Мнение от krasi2bmw » 11 Авг 2012, 21:21

колега радара който си си харесал е точно да отбие номера , новите модели камери , не ги лови никой радар . Единственото ти спасение да нямаш глоби е SNUPAR ZERO . Този радар е с нова технология сьс GPS локатор а в самия радар се вкарват всички стоянки на камери които са монтирани до момента. Базата данни се обновява всяка година а таксата е около 70 лв. радара работи на принципа на навигациите които постоянно се обновяват . Или както има една приказка : С ТРИЦИ МИШКИ НЕ СЕ ХВАЩАТ :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 11 Авг 2012, 21:29

lop_88 написа:Здравейте на всички.В момента съм си харесал един радар детектор на кобра(xrs-9345).Ще е на промоция на 17.08 в метро за 130лв.Въпросчето ми е дали ще ми свърши някаква работа или само колкото да отбие номера и да пилка по бензиностанцийте :dummy: .някой имали такова чудовище и дали е забелязал дали върши работа,че ми писна да ме спират катаджий.Питам ви защото се надявам да сте по-запознати от мен за тази техника,защото аз и хабер си нямам.

:OT:
Виж първо, ако искаш този(колега от Фейсбук :lol: ) го продава за 75 лв. Cobra ESD 7100нов, с гаранция - http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Авг 2012, 22:02

9345 е доста по-добър, от този който се продава(7100), според мен си заслужава парите, ако внимаваш всеки радар детектор ще ти свърши работа, иначе ще се гледаш на снимки :D

Потребител
Аватар

Мнение от bam » 11 Авг 2012, 22:05

За патрулка ще ти свърши работа.
Тея статичните не ги лови.
И в крайна сметка не разчитай на 100 %, но мен доста пъти ме е спасявал.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Авг 2012, 23:56

Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 12 Авг 2012, 0:39

lop_88 написа:Здравейте на всички.В момента съм си харесал един радар детектор на кобра(xrs-9345).Ще е на промоция на 17.08 в метро за 130лв.Въпросчето ми е дали ще ми свърши някаква работа или само колкото да отбие номера и да пилка по бензиностанцийте :dummy: .някой имали такова чудовище и дали е забелязал дали върши работа,че ми писна да ме спират катаджий.Питам ви защото се надявам да сте по-запознати от мен за тази техника,защото аз и хабер си нямам.

Карал съм с такъв и върши работа, само че май няма гласова функция, не съм сигурен. Не знам кои стационарни камери не лови, но тия в кутиите ги отчита, като минеш в близост до тях. 100% ще те спаси от патрулка с включен радар, хваща го от километри. Със сигурност не е отбивка на номера тоя детектор, но трябва да се кара и с акъл, ако някой полицай е решил да прави мръсотии, не знам дали има радар дето да помогне, куките са доста изобретателни :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Авг 2012, 2:00

Mollov написа:Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси... ;)

...този който е достатъчно чувствителен да хване този пред тебе на 1км на който ченгето също ще вдигне пистолета...

Антирадарите за които говорите тия неща не ги могат защото са боклуци. Евтини хубави антирадари няма. Каквото е хубаво и има смисъл да си го закичиш на колата е от $250-300 нагоре.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 12 Авг 2012, 8:59

© написа:9345 е доста по-добър, от този който се продава(7100), според мен си заслужава парите, ако внимаваш всеки радар детектор ще ти свърши работа, иначе ще се гледаш на снимки :D

:yes: Просто няма база са сравнение и двата съм ги имал като 7100 го купих за 50лв нов! И двата работят перфектно за X банда и камерите но нашите пътица Срещу пистолета е трудно да се работи за това има POP-функция но с повече внимание се засича при 7100 я няма тази функция ! Няма смисъл да давате 200-300 долара за радар детектор на които ще ползвате само 10% от функциите или поне в България ! Извън БГ е по трудно там X банда почти не се ползва :mhihi: там са на Ku Ka банда които като ти светне и до там :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 12 Авг 2012, 9:10

alx написа:
Mollov написа:Като ти дигнат "пистолета" в последния момент не знам кой точно радар детектор ще те спаси... ;)

...този който е достатъчно чувствителен да хване този пред тебе на 1км на който ченгето също ще вдигне пистолета...

Антирадарите за които говорите тия неща не ги могат защото са боклуци. Евтини хубави антирадари няма. Каквото е хубаво и има смисъл да си го закичиш на колата е от $250-300 нагоре.

Колега моя е от евтините кобри по 90лв. и хваща радара ако е вклучен на разстояние 1,5-2км според зависи от терена. Не говори глупости. Преди имах Кобра за която се бях изръсил 800лв., но ми я откраднаха. Реагираше по абсолютно същия начин като евтината, просто имаше малко повече екстри.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ilia1984 » 12 Авг 2012, 9:21

Ами за това хората са измислили анти-радарите тъкмо вдига "пистолета" и :ranting: а ти кротко профучаваш с 180 :mhihi: Видях няколко такива на 2 BMW-та и един мерцедес всички бяха от София

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Авг 2012, 9:32

А какво стана с тези легенди за спрейовете, които се пръскат на номерата?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио

Мнение от lop_88 » 12 Авг 2012, 10:38

Значи казвате че ще ми свърши работа.еми тогава ще чакам да дойде 17 и бягам да си го взема.мерси много колеги за отговорите ви :bchug:
до колкото знам за спрейовете,че ако те хванат дупе да ти е яко.хайде с мотор ще избягаш ама с автомобил... :mhihi:
може всичко да е ,да ама не е бмв :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ilia1984 » 12 Авг 2012, 11:11

lop_88 написа: с мотор ще избягаш ама с автомобил... :mhihi:

Ако знаеше колко "трудно" се бяга от астра 1.4 TWINTURBO...оппс twinport :mhihi: с два толумба вътре по 150 кила :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Авг 2012, 11:37

alx написа:

Така може... ама да разчиташ само на това...

ilia1984 написа:Ами за това хората са измислили анти-радарите тъкмо вдига "пистолета" и :ranting: а ти кротко профучаваш с 180 :mhihi: Видях няколко такива на 2 BMW-та и един мерцедес всички бяха от София

Тези рано или късно ще си имат много по-сериозни проблеми от това дали са ги спряли за превишена скорост или не...

Следваща

Назад към Извън Темата