Глоба за липса на ГО служебно?
Модератор: Общи модератори
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Re: Глоба за липса на ГО служебно?
Да платя застраховката като не карам колата?
Ти чуваш ли се кви ги говориш... КАРАнето ми е от нас до магазина за части/сервиза и обратно. 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
kokala написа:Да платя застраховката като не карам колата?Ти чуваш ли се кви ги говориш... КАРАнето ми е от нас до магазина за части/сервиза и обратно.
Да ти имам мисленето!!! Всъщност не бих искал да го имам

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- kokala
- младши ентусиаст
-
То ти май нямаш и такова.... ще плащам до като не карам... ми аз да ходя на бензиностанцията всяка седмица да им давам пари за бензин без значение дали карам или не, то е същото.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
kokala написа:Да платя застраховката като не карам колата?Ти чуваш ли се кви ги говориш... КАРАнето ми е от нас до магазина за части/сервиза и обратно.
Тука става дума ако НАИСТИНА не караш колата. И според мен не е справедливо да се плаща.
Ама ти направо... наистина не се чуваш!!!

- kokala
- младши ентусиаст
-
Дали пък е заради такива като мен
айде продължете си разсъждаването над темата, мене ме оставете. 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
От три месеца имаш книжка и вече си голям тарикат, без ГО ще ми кара! Ами ако ЕДИН път ме натресеш ( на ВСЕКИ се случва, изобщо не си мисли, че можеш да шофираш ) нали се сещаш, че ще ти спукам задника в съда да ми платиш щетите по колата до последната стотинка ? Замисляш ли се, че като пестиш по едни 11 ( ЕДИНАДЕСЕТ ) лева на месец може да ти се наложи да плащаш ХИЛЯДИ? Ами ако удариш дете? Поне от тая гледна точка, не го ли мислиш малко за собствения си джоб?
Баси хората!
Баси хората!
- kokala
- младши ентусиаст
-
Ако ако ако.. два пъти за месеца съм излязъл за 4 улици и обратно... и то квартални улички а не булеварди и магистрали, наложи ми се да закарам и колата иначе без нея не става иначе си ходя с градския... не карам с 200 та да размажа някой а и ако случайно те ударя, което е мнооого малко вероятно по тия улички, ако аз съм виновен лично ще ти платя каквото трябва
но да давам пари ей така на някой си като не се ползва тая кола... е съжалявам!
Аз просто дадох пример вие веднага скочихте, като сте големи гъзари и сте много примерни дайте ми пари и ще я платя до като колата не се кара иначе си трайте. Нито се правя на тарикат нито нищо...

Аз просто дадох пример вие веднага скочихте, като сте големи гъзари и сте много примерни дайте ми пари и ще я платя до като колата не се кара иначе си трайте. Нито се правя на тарикат нито нищо...
Последна промяна kokala на 13 Авг 2012, 19:06, променена общо 1 път

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
kokala написа:Дали пък е заради такива като менайде продължете си разсъждаването над темата, мене ме оставете.
Ние сме те оставили. Ама ти ако не се беше намесил тука, темата щеше да тръгне в друга посока. Опитахме се няколко човека тактично да ти обясним че не е много редно тва дет го прайш (да караш без ГО), щот може последствията да ти струват много повече. Ама ти си гоуем и знаеш всичко и караш и направо немаш равен...
ПП. Червеното от подписа ти е много вярно.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
kokala написа:Ако ако ако.. два пъти за месеца съм излязъл за 4 улици и обратно... и то квартални улички а не булеварди и шосета... не карам с 200 та да размажа някой а и ако случайно те ударя, което е мнооого малко вероятно по тия улички, ако аз съм виновен лично ще ти платя каквото трябвано да давам пари ей така на някой си като не се ползва тая кола... е съжалявам!
Представа нямаш колко е страшно да блъснеш човек

Аз имах нещастието това да ми се случи, експертизата на КАТ показа че съм бил с 45км/ч , а пешеходеца имаше лошо счупен крак. Не ми се мисли за последствията ако нямаш ГО. Също е добре да знаеш че в тези гладни години, ако недай си Боже ти се случи нещо такова, роднините ще те “оглозгат“ като пиле на грил.
- kokala
- младши ентусиаст
-
Осъзнавам всичко, което ми казвате и сте прави но колата като не се кара а ми се наложи да отида до сервиза.. за 400 метра да си платя гражданската...аз по-горе казах, че никой не ме е търсил и нищо не ми е пращано а вие веднага скочихте....спираме спора. 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Колеги, пичът не е патил и си мисли, че всичко каквото лети се яде!
Аз имам 2 коли и вчера съм платил 307лв гражданска, на другата кола, която я карам колкото него.
Не знам, аз ли съм прост, но дори не бих си позволил да я изкарам от гаража без застраховка...а пък може би знам какви са последствията!
Аз имам 2 коли и вчера съм платил 307лв гражданска, на другата кола, която я карам колкото него.
Не знам, аз ли съм прост, но дори не бих си позволил да я изкарам от гаража без застраховка...а пък може би знам какви са последствията!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Смях в залата, кво да говориме. Тука уж сме БМВ общност, ма ЦИГАНИИТЕ са на макс. От умрели тунек проекти, изчадени талиги ама с ксенонЪ на рефлекторите, до индивиди къде си карат без ГО и ги боли фара.
Мене пред блока ми са ме спирали пешаци катаджии спокойно, няма кво да му наливате акъл, се разбере по трудния начин.
Мене пред блока ми са ме спирали пешаци катаджии спокойно, няма кво да му наливате акъл, се разбере по трудния начин.
- kokala
- младши ентусиаст
-
Нямам тунек проект, нямам ксенон на талигата и не карам постоянно без ГО, просто така се случи. Не виждам да караш кой знае ква талига та да говориш толкова смело
А за полицаите, почвай и тях да храниш, защото като ме спре може да иска едно 20-50 и ще си затвори очите...

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
kokala написа:Нямам тунек проект, нямам ксенон на талигата и не карам постоянно без ГО, просто така се случи. Не виждам да караш кой знае ква талига та да говориш толкова смелоА за полицаите, почвай и тях да храниш, защото като ме спре може да иска едно 20-50 и ще си затвори очите...
Пич, айде спри, не обсъждаме теб в тая тема...и като си толкова отворен от към даването на 50-тки, хвани си плати застраховката...!!!
- kokala
- младши ентусиаст
-
Ясно е за какво говори а ти пак изопачаваш нещата... просто казвам, нищо друго
айде продължете си обсъждането, повече няма да се меся.