Глоба за липса на ГО служебно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Re: Глоба за липса на ГО служебно?

Мнение от kokala » 13 Авг 2012, 18:42

Да платя застраховката като не карам колата? :conf: Ти чуваш ли се кви ги говориш... КАРАнето ми е от нас до магазина за части/сервиза и обратно. :conf:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 13 Авг 2012, 18:46

kokala написа:Да платя застраховката като не карам колата? :conf: Ти чуваш ли се кви ги говориш... КАРАнето ми е от нас до магазина за части/сервиза и обратно. :conf:

Да ти имам мисленето!!! Всъщност не бих искал да го имам :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 13 Авг 2012, 18:47

То ти май нямаш и такова.... ще плащам до като не карам... ми аз да ходя на бензиностанцията всяка седмица да им давам пари за бензин без значение дали карам или не, то е същото.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 13 Авг 2012, 18:50

kokala написа:Да платя застраховката като не карам колата? :conf: Ти чуваш ли се кви ги говориш... КАРАнето ми е от нас до магазина за части/сервиза и обратно. :conf:

Тука става дума ако НАИСТИНА не караш колата. И според мен не е справедливо да се плаща.
Ама ти направо... наистина не се чуваш!!! :banghead: Щом караш, къде щеш ходи, щом си на пътя и си участник в движението трябва да имаш застраховка!!! Щом нямаш застраховка има автобус, такси, велосипеди, или ляв пред десен крак. Чета я тая тема, опитвам се да те разбера, ама колкото и да се напъвам не мога. Не обичам да използвам такива изрази ама ей заради такива като теб сме на тва дередже. С най-добри чувства ти пожелавам да ти дойде акъл на време и по по-лесния начин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 13 Авг 2012, 18:53

Дали пък е заради такива като мен :ahah: айде продължете си разсъждаването над темата, мене ме оставете. :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 13 Авг 2012, 18:58

От три месеца имаш книжка и вече си голям тарикат, без ГО ще ми кара! Ами ако ЕДИН път ме натресеш ( на ВСЕКИ се случва, изобщо не си мисли, че можеш да шофираш ) нали се сещаш, че ще ти спукам задника в съда да ми платиш щетите по колата до последната стотинка ? Замисляш ли се, че като пестиш по едни 11 ( ЕДИНАДЕСЕТ ) лева на месец може да ти се наложи да плащаш ХИЛЯДИ? Ами ако удариш дете? Поне от тая гледна точка, не го ли мислиш малко за собствения си джоб?

Баси хората!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 13 Авг 2012, 19:02

Ако ако ако.. два пъти за месеца съм излязъл за 4 улици и обратно... и то квартални улички а не булеварди и магистрали, наложи ми се да закарам и колата иначе без нея не става иначе си ходя с градския... не карам с 200 та да размажа някой а и ако случайно те ударя, което е мнооого малко вероятно по тия улички, ако аз съм виновен лично ще ти платя каквото трябва ;) но да давам пари ей така на някой си като не се ползва тая кола... е съжалявам!
Аз просто дадох пример вие веднага скочихте, като сте големи гъзари и сте много примерни дайте ми пари и ще я платя до като колата не се кара иначе си трайте. Нито се правя на тарикат нито нищо...
Последна промяна kokala на 13 Авг 2012, 19:06, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 13 Авг 2012, 19:06

kokala написа:Дали пък е заради такива като мен :ahah: айде продължете си разсъждаването над темата, мене ме оставете. :winky:

Ние сме те оставили. Ама ти ако не се беше намесил тука, темата щеше да тръгне в друга посока. Опитахме се няколко човека тактично да ти обясним че не е много редно тва дет го прайш (да караш без ГО), щот може последствията да ти струват много повече. Ама ти си гоуем и знаеш всичко и караш и направо немаш равен...
ПП. Червеното от подписа ти е много вярно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 13 Авг 2012, 19:06

kokala написа:Ако ако ако.. два пъти за месеца съм излязъл за 4 улици и обратно... и то квартални улички а не булеварди и шосета... не карам с 200 та да размажа някой а и ако случайно те ударя, което е мнооого малко вероятно по тия улички, ако аз съм виновен лично ще ти платя каквото трябва ;) но да давам пари ей така на някой си като не се ползва тая кола... е съжалявам!

Представа нямаш колко е страшно да блъснеш човек :banghead:
Аз имах нещастието това да ми се случи, експертизата на КАТ показа че съм бил с 45км/ч , а пешеходеца имаше лошо счупен крак. Не ми се мисли за последствията ако нямаш ГО. Също е добре да знаеш че в тези гладни години, ако недай си Боже ти се случи нещо такова, роднините ще те “оглозгат“ като пиле на грил.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 13 Авг 2012, 19:09

Осъзнавам всичко, което ми казвате и сте прави но колата като не се кара а ми се наложи да отида до сервиза.. за 400 метра да си платя гражданската...аз по-горе казах, че никой не ме е търсил и нищо не ми е пращано а вие веднага скочихте....спираме спора. :wave:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 13 Авг 2012, 19:17

Колеги, пичът не е патил и си мисли, че всичко каквото лети се яде!

Аз имам 2 коли и вчера съм платил 307лв гражданска, на другата кола, която я карам колкото него.
Не знам, аз ли съм прост, но дори не бих си позволил да я изкарам от гаража без застраховка...а пък може би знам какви са последствията!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Авг 2012, 19:44

Смях в залата, кво да говориме. Тука уж сме БМВ общност, ма ЦИГАНИИТЕ са на макс. От умрели тунек проекти, изчадени талиги ама с ксенонЪ на рефлекторите, до индивиди къде си карат без ГО и ги боли фара.
Мене пред блока ми са ме спирали пешаци катаджии спокойно, няма кво да му наливате акъл, се разбере по трудния начин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 13 Авг 2012, 19:55

Нямам тунек проект, нямам ксенон на талигата и не карам постоянно без ГО, просто така се случи. Не виждам да караш кой знае ква талига та да говориш толкова смело :yes: А за полицаите, почвай и тях да храниш, защото като ме спре може да иска едно 20-50 и ще си затвори очите...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 13 Авг 2012, 19:59

kokala написа:Нямам тунек проект, нямам ксенон на талигата и не карам постоянно без ГО, просто така се случи. Не виждам да караш кой знае ква талига та да говориш толкова смело :yes: А за полицаите, почвай и тях да храниш, защото като ме спре може да иска едно 20-50 и ще си затвори очите...

Пич, айде спри, не обсъждаме теб в тая тема...и като си толкова отворен от към даването на 50-тки, хвани си плати застраховката...!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokala » 13 Авг 2012, 20:01

Ясно е за какво говори а ти пак изопачаваш нещата... просто казвам, нищо друго :dummy: айде продължете си обсъждането, повече няма да се меся.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата