Смартфон Samsung до 900лв.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Смартфон Samsung до 900лв.

Мнение от Kroki » 04 Сеп 2012, 2:01

Ми ние го взехме нов с3 без договори и сметки и т.н. за 750лв.. Тва за лоялните клиенти на глобул. Е някой може да го вземе на 600 и го е пуснал на 950, друг за 800 и го е пуснал за 1100 :-) Но като цяло, моето лично мнение е че менютата и иконите са некви детски.. Аз затва си взех Sony Xperia S в началото на лятото
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 04 Сеп 2012, 9:06

Ето:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8#p3344388

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от TUZara` » 04 Сеп 2012, 11:41

Asus PadPhone
Galaxy S 3
HTC One X

Това са телефоните за момента който си заслужават парите около 1000лв...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 04 Сеп 2012, 12:52

Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Сеп 2012, 15:04

shark1986 написа:Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА! :yes:

Преди 3 години и така може да е било,но сега,нокия е толкова на зад че ...
Освен това Самсунг не е китайски,май никой от посочените от теб марки не са китайски.
По темата
Samsung Galaxy s3 е доста добър апарат,аз самият съм с galaxy s2 ,ноут също е доста добър апарат.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 04 Сеп 2012, 15:46

Наистина колега няма смисъл от толкова голям телефон. :| Нищо лично, но аз като видя някой с подобен и ми става смешно. Все едно се разхожда с някакъв поднос. Нещо 4.2, 4.3 е нещо задоволяващо. А с толкова голям дисплей като на Note се съмнявам да ти държи много батерията. Както казват по-добре S2-ката, а пък ако не ти допада има и други по-слабички ,но за по малко пари, като S Advance, S Plus, Ace 2 ... ;)

Успех с покупката. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 04 Сеп 2012, 16:26

По големия дисплей ще е по полезен при сърфиране, също и за навигацията .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 04 Сеп 2012, 16:45

v_p_m написа:По големия дисплей ще е по полезен при сърфиране, също и за навигацията .

За сърфиране да, но за навигация и 3,5" е ОК преди бях с NOKIA C7 и навигацията й стоеше чудесно.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 04 Сеп 2012, 16:46

Е.Димитров написа:
shark1986 написа:Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА! :yes:

Освен това Самсунг не е китайски,май никой от посочените от теб марки не са китайски.
По темата
Samsung Galaxy s3 е доста добър апарат,аз самият съм с galaxy s2 ,ноут също е доста добър апарат.

Колега ти като отговаряш на някой поне четеш ли той какво е писал?Писал съм ИЗКИТАЙЧЕНИ не че самсунга е китайски или сони-то!Първо лично мое мнение по външност ми приличат на такива,а за издържливост няма спор кой е на върха!Имал съм и самсунг,сони,сименс,панасоник,алкател еми честно да ти кажа се спрях на нокиата и съм най доволен от нея!В който и сайт да влезеш нокиата си държи първенството! :yes:И по какво са останали "тооолкова" назад както се изрази?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Сеп 2012, 16:51

По това, че изостанаха много от операционните системи! За старите модели да, нокиа беше най-якото, но сега не е така!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 04 Сеп 2012, 17:16

Нокия не е това, което беше. И това го казват хора, на които това им е работата, а не от носталгия към 3310-ката..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 04 Сеп 2012, 17:18

shark1986 написа:
Е.Димитров написа:

По темата

Колега ти като отговаряш на някой поне четеш ли той какво е писал?Писал съм ИЗКИТАЙЧЕНИ не че самсунга е китайски или сони-то!Първо лично мое мнение по външност ми приличат на такива,а за издържливост няма спор кой е на върха!Имал съм и самсунг,сони,сименс,панасоник,алкател еми честно да ти кажа се спрях на нокиата и съм най доволен от нея!В който и сайт да влезеш нокиата си държи първенството! :yes:И по какво са останали "тооолкова" назад както се изрази?

Абе пич кво говориш кви нокий кви сайтове кви първенства тва нещо наречено Nokia,като операционна система е в пъти по зле от Androin и iOS

Към автора Galaxy Note е много добра машина. Виж все пак и Galaxy Nexus малко по малък дисплей,но с Android 4
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 04 Сеп 2012, 17:22

Истината е че телефона не е за мен а за 1 приятел (фен на нокия), ще го ползва основно за феисбук мобиле и още некои саит, камера и навигация. аз лично се опитах да го убедя че 1 таблет за 600-700 лв ще му върши в тъпи по-добра работа но тъпото си е тъпо.И понеже така и така ще даде 1 торба пари за некои боклук реших да му помогна да земе поне що годе добър телефон.Другото което е проблем е че иска да го вземе на изплащане (което пак е грешка според мен, при полежение че иам парите накуп).След малко ще се обадим да видим какви са условията и направо ще поръчаме ноута :)
мерси на всички писали :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 04 Сеп 2012, 19:24

djvisage написа:
shark1986 написа:
Е.Димитров написа:

По темата

Абе пич кво говориш кви нокий кви сайтове кви първенства тва нещо наречено Nokia,като операционна система е в пъти по зле от Androin и iOS

Към автора Galaxy Note е много добра машина. Виж все пак и Galaxy Nexus малко по малък дисплей,но с Android 4

Аз не говоря нищо,а пиша ама ти какви ги ръсиш?Били в пъти по зле по операционна система :mhihi: а за кои имаш впредвид за старите симбиайн или подобрената версия?А и сегашните освен по новата версия на симбиайн която по нищо не остъпва на андроид са и със на Microsoft Windows Mobile/Smartphone,MeeGo!И за избора писах,че това е лично мое мнение!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 04 Сеп 2012, 19:30

krasi2bmw написа:Привет колега телефона който си си харесал е добьр но е с остаряла операционна система Андроид 2.3 , за много по малко пари моге да си купиш NOKIA N 8 , който по доста показатели е по добьр и по компактен , освен ако не си падаш по супер големия дисплей на samsung - 5.3 инча

Баценце много се смях :mhihi:
Щом видиш ли Андроид 2.3 е стара операционна система....то какво остава за Симбиана на Н8,да не говорим че вече Ноута е с ICS 4 :mhihi:
Това остави,ами и по кои показатели Нокиа Н8 е по добра от Самсунг Галакси Ноут незнам :paranoid:
И да не кажеш,че говоря наизуст,ще ти кажа че сегашния ми телефон е Ноут,а преди два телефона имах Нокия Н8 :mrgreen:
Автора на темата да купува Галакси Ноут,Галакси S3 или да изчака още месец и да взема Ноут 2 :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата