Смартфон Samsung до 900лв.
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Смартфон Samsung до 900лв.
Ми ние го взехме нов с3 без договори и сметки и т.н. за 750лв.. Тва за лоялните клиенти на глобул. Е някой може да го вземе на 600 и го е пуснал на 950, друг за 800 и го е пуснал за 1100 :-) Но като цяло, моето лично мнение е че менютата и иконите са некви детски.. Аз затва си взех Sony Xperia S в началото на лятото
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Asus PadPhone
Galaxy S 3
HTC One X
Това са телефоните за момента който си заслужават парите около 1000лв...
Galaxy S 3
HTC One X
Това са телефоните за момента който си заслужават парите около 1000лв...
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА! 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
shark1986 написа:Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА!
Преди 3 години и така може да е било,но сега,нокия е толкова на зад че ...
Освен това Самсунг не е китайски,май никой от посочените от теб марки не са китайски.
По темата
Samsung Galaxy s3 е доста добър апарат,аз самият съм с galaxy s2 ,ноут също е доста добър апарат.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Наистина колега няма смисъл от толкова голям телефон.
Нищо лично, но аз като видя някой с подобен и ми става смешно. Все едно се разхожда с някакъв поднос. Нещо 4.2, 4.3 е нещо задоволяващо. А с толкова голям дисплей като на Note се съмнявам да ти държи много батерията. Както казват по-добре S2-ката, а пък ако не ти допада има и други по-слабички ,но за по малко пари, като S Advance, S Plus, Ace 2 ...
Успех с покупката.

Успех с покупката.

По големия дисплей ще е по полезен при сърфиране, също и за навигацията .
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
v_p_m написа:По големия дисплей ще е по полезен при сърфиране, също и за навигацията .
За сърфиране да, но за навигация и 3,5" е ОК преди бях с NOKIA C7 и навигацията й стоеше чудесно.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- shark1986
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:shark1986 написа:Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА!
Освен това Самсунг не е китайски,май никой от посочените от теб марки не са китайски.
По темата
Samsung Galaxy s3 е доста добър апарат,аз самият съм с galaxy s2 ,ноут също е доста добър апарат.
Колега ти като отговаряш на някой поне четеш ли той какво е писал?Писал съм ИЗКИТАЙЧЕНИ не че самсунга е китайски или сони-то!Първо лично мое мнение по външност ми приличат на такива,а за издържливост няма спор кой е на върха!Имал съм и самсунг,сони,сименс,панасоник,алкател еми честно да ти кажа се спрях на нокиата и съм най доволен от нея!В който и сайт да влезеш нокиата си държи първенството!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
По това, че изостанаха много от операционните системи! За старите модели да, нокиа беше най-якото, но сега не е така!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Нокия не е това, което беше. И това го казват хора, на които това им е работата, а не от носталгия към 3310-ката..
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
shark1986 написа:Е.Димитров написа:shark1986 написа:Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА!
По темата
Колега ти като отговаряш на някой поне четеш ли той какво е писал?Писал съм ИЗКИТАЙЧЕНИ не че самсунга е китайски или сони-то!Първо лично мое мнение по външност ми приличат на такива,а за издържливост няма спор кой е на върха!Имал съм и самсунг,сони,сименс,панасоник,алкател еми честно да ти кажа се спрях на нокиата и съм най доволен от нея!В който и сайт да влезеш нокиата си държи първенството!И по какво са останали "тооолкова" назад както се изрази?
Абе пич кво говориш кви нокий кви сайтове кви първенства тва нещо наречено Nokia,като операционна система е в пъти по зле от Androin и iOS
Към автора Galaxy Note е много добра машина. Виж все пак и Galaxy Nexus малко по малък дисплей,но с Android 4
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Истината е че телефона не е за мен а за 1 приятел (фен на нокия), ще го ползва основно за феисбук мобиле и още некои саит, камера и навигация. аз лично се опитах да го убедя че 1 таблет за 600-700 лв ще му върши в тъпи по-добра работа но тъпото си е тъпо.И понеже така и така ще даде 1 торба пари за некои боклук реших да му помогна да земе поне що годе добър телефон.Другото което е проблем е че иска да го вземе на изплащане (което пак е грешка според мен, при полежение че иам парите накуп).След малко ще се обадим да видим какви са условията и направо ще поръчаме ноута 
мерси на всички писали

мерси на всички писали

- shark1986
- младши ентусиаст
-
djvisage написа:shark1986 написа:Е.Димитров написа:shark1986 написа:Кви са тия самсунзи сони ериксони(изкитайчени джаджи) вземи си една нокия в този ценови диапазон и няма да съжеляваш!Както са казали големите мислители БМВ-то си е БМВ,а нокиата си е НОКИА!
По темата
Колега ти като отговаряш на някой поне четеш ли той какво е писал?Писал съм ИЗКИТАЙЧЕНИ не че самсунга е китайски или сони-то!Първо лично мое мнение по външност ми приличат на такива,а за издържливост няма спор кой е на върха!Имал съм и самсунг,сони,сименс,панасоник,алкател еми честно да ти кажа се спрях на нокиата и съм най доволен от нея!В който и сайт да влезеш нокиата си държи първенството!И по какво са останали "тооолкова" назад както се изрази?
Абе пич кво говориш кви нокий кви сайтове кви първенства тва нещо наречено Nokia,като операционна система е в пъти по зле от Androin и iOS
Към автора Galaxy Note е много добра машина. Виж все пак и Galaxy Nexus малко по малък дисплей,но с Android 4
Аз не говоря нищо,а пиша ама ти какви ги ръсиш?Били в пъти по зле по операционна система

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
krasi2bmw написа:Привет колега телефона който си си харесал е добьр но е с остаряла операционна система Андроид 2.3 , за много по малко пари моге да си купиш NOKIA N 8 , който по доста показатели е по добьр и по компактен , освен ако не си падаш по супер големия дисплей на samsung - 5.3 инча
Баценце много се смях

Щом видиш ли Андроид 2.3 е стара операционна система....то какво остава за Симбиана на Н8,да не говорим че вече Ноута е с ICS 4

Това остави,ами и по кои показатели Нокиа Н8 е по добра от Самсунг Галакси Ноут незнам

И да не кажеш,че говоря наизуст,ще ти кажа че сегашния ми телефон е Ноут,а преди два телефона имах Нокия Н8

Автора на темата да купува Галакси Ноут,Галакси S3 или да изчака още месец и да взема Ноут 2

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4