Пускане на жалба в КАТ за вземане на кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Re: Пускане на жалба в КАТ за вземане на кола

Мнение от dark0 » 11 Сеп 2012, 20:51

Ами единственото развитие е, че се разболях нещо и не съм ходил до КАТ, но се обадих на 1 познат адвокат и се разбрахме като се пооправя да му се обадя да се видим .. надям се, че утре ще съм по-добре и ще може да се видим :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 20 Сеп 2012, 19:14

Колеги днес бракувах колата ..
Преди няколко дни ходих в КАТ и ми казаха, че трябва да пусна жалба в РПУ-то по местожителство .. върнах се и отидох в рпу-то ..
Подадох жалба за откраднати регистрационни табели, платих 4 лв. за удостоверение по тарифа номер 4 в най-близката банка и изчаках удостоверението да се подпише от шефа на рпу-то ..
днес отидох в кат подадох молба .. платих 3 лв, след което ходих да я бракувам и платих още 4лв. и последното беше да ми издадът някакво удостоверение за в даначното, което беше пак 3-4 лв..
Продупчиха ми талона, написаха, че е бракуван, дадоха ми някаква бележка и си тръгнах от кат .. написах 1 смс на пича поне да бъде осведомен, но още нямам отговор ..
Ако имате някакви въпроси питайте :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 21 Сеп 2012, 11:03

Съвсем скоро сам ще си кажеш :cop:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 21 Сеп 2012, 16:22

dark0 написа:Ако имате някакви въпроси питайте :)

За момента си решил по-малкия си проблем :) ...та, аз имам въпрос...
Какво се случва, когато въпросният купувач на колата , а не крадец на номерата мине покрай някоя от новите камери на КАТ и белезниците щракнат??? :) Като съответно се установи, че регистрационните табели хем са върху колата, на която са поставени при регистрацията, хем това, че не са сваляни от нея? :)
Всичко започва да клони към едни точки от наказателния кодекс, но не за сметка на купувача!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 21 Сеп 2012, 17:09

В удостоверението което ми издадоха от РПУ-то пише, че табелите са откраднати .. иначе аз си обясних как стоят нещата, че колата е заминала за "части" и съм забравил да си сваля номерата, а пича е с нов номер и не мога да се свържа с него ... дори показах снимки на колата в пру-то, за да видят, че колата е доста смазана ..
Просто полицаите ми влезнаха в положението ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 21 Сеп 2012, 17:28

Чакай малко сега...ти отиде в РПУ-то, обясни как стоят нещата и униформените ти издадоха подобна служебна бележка, в която пише, че номерата са откраднати, без ти никъде да си потвърдил писмено ( в жалба например), че това е така???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 22 Сеп 2012, 12:44

Точно така..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 22 Сеп 2012, 18:51

:| и народа, и полицаите, се един мат'рял. То и няма как иначе де, те нали са от народа тия полицаи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 23 Сеп 2012, 0:56

spacepl написа::| и народа, и полицаите, се един мат'рял. То и няма как иначе де, те нали са от народа тия полицаи.

Аз принципно имам леки съмнения, че се е получило точно така, но не ми се коментира тази тема повече.

Потребител
Аватар

Мнение от Ceco Sqrov » 03 Апр 2019, 10:05

Колеги здравейте ,имам горе долу сходен проблем само, че в заложна къща:Та имах едно Роувърче214 и ми бяха взели книжката и по ред причини се стигна до залагане на автомобила който съответно изгоря в заложната къща,не бях не им оставих пълномощно а се разбрахме когато се появи евентуален куповач да ми звъннат за прехвърляне понеже се познаваме с управителя на заложната къща .Но греда в един слънчев ден получих честитка от КАТ на стойност 600 и така разбрах че колата е продадена и се почнаха мъките с институциите .Само прехвърлят от КАТ в съда от там в районното по адрес и нищо.Дайте съвет какво да правя

Предишна

Назад към Извън Темата