Пускане на жалба в КАТ за вземане на кола
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Re: Пускане на жалба в КАТ за вземане на кола
Ами единственото развитие е, че се разболях нещо и не съм ходил до КАТ, но се обадих на 1 познат адвокат и се разбрахме като се пооправя да му се обадя да се видим .. надям се, че утре ще съм по-добре и ще може да се видим 

- dark0
- младши ентусиаст
-
Колеги днес бракувах колата ..
Преди няколко дни ходих в КАТ и ми казаха, че трябва да пусна жалба в РПУ-то по местожителство .. върнах се и отидох в рпу-то ..
Подадох жалба за откраднати регистрационни табели, платих 4 лв. за удостоверение по тарифа номер 4 в най-близката банка и изчаках удостоверението да се подпише от шефа на рпу-то ..
днес отидох в кат подадох молба .. платих 3 лв, след което ходих да я бракувам и платих още 4лв. и последното беше да ми издадът някакво удостоверение за в даначното, което беше пак 3-4 лв..
Продупчиха ми талона, написаха, че е бракуван, дадоха ми някаква бележка и си тръгнах от кат .. написах 1 смс на пича поне да бъде осведомен, но още нямам отговор ..
Ако имате някакви въпроси питайте
Преди няколко дни ходих в КАТ и ми казаха, че трябва да пусна жалба в РПУ-то по местожителство .. върнах се и отидох в рпу-то ..
Подадох жалба за откраднати регистрационни табели, платих 4 лв. за удостоверение по тарифа номер 4 в най-близката банка и изчаках удостоверението да се подпише от шефа на рпу-то ..
днес отидох в кат подадох молба .. платих 3 лв, след което ходих да я бракувам и платих още 4лв. и последното беше да ми издадът някакво удостоверение за в даначното, което беше пак 3-4 лв..
Продупчиха ми талона, написаха, че е бракуван, дадоха ми някаква бележка и си тръгнах от кат .. написах 1 смс на пича поне да бъде осведомен, но още нямам отговор ..
Ако имате някакви въпроси питайте

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
dark0 написа:Ако имате някакви въпроси питайте
За момента си решил по-малкия си проблем

Какво се случва, когато въпросният купувач на колата , а не крадец на номерата мине покрай някоя от новите камери на КАТ и белезниците щракнат???

Всичко започва да клони към едни точки от наказателния кодекс, но не за сметка на купувача!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- dark0
- младши ентусиаст
-
В удостоверението което ми издадоха от РПУ-то пише, че табелите са откраднати .. иначе аз си обясних как стоят нещата, че колата е заминала за "части" и съм забравил да си сваля номерата, а пича е с нов номер и не мога да се свържа с него ... дори показах снимки на колата в пру-то, за да видят, че колата е доста смазана ..
Просто полицаите ми влезнаха в положението ..
Просто полицаите ми влезнаха в положението ..
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Чакай малко сега...ти отиде в РПУ-то, обясни как стоят нещата и униформените ти издадоха подобна служебна бележка, в която пише, че номерата са откраднати, без ти никъде да си потвърдил писмено ( в жалба например), че това е така???
- dark0
- младши ентусиаст
-
Точно така..
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
spacepl написа::| и народа, и полицаите, се един мат'рял. То и няма как иначе де, те нали са от народа тия полицаи.
Аз принципно имам леки съмнения, че се е получило точно така, но не ми се коментира тази тема повече.
- Ceco Sqrov
- Потребител
-
Колеги здравейте ,имам горе долу сходен проблем само, че в заложна къща:Та имах едно Роувърче214 и ми бяха взели книжката и по ред причини се стигна до залагане на автомобила който съответно изгоря в заложната къща,не бях не им оставих пълномощно а се разбрахме когато се появи евентуален куповач да ми звъннат за прехвърляне понеже се познаваме с управителя на заложната къща .Но греда в един слънчев ден получих честитка от КАТ на стойност 600 и така разбрах че колата е продадена и се почнаха мъките с институциите .Само прехвърлят от КАТ в съда от там в районното по адрес и нищо.Дайте съвет какво да правя
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4