съвет за първата ми кола бмв?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
съвет за първата ми кола бмв?
здравейте! искам да ви попитам за съвет
значи на почти 20 години съм и най-накрая ще имам своя кола (с общи усилия аз и баща ми сме събрали нужните пари за моята първа кола и съм много доволен
) но имам един въпрос относно модела. като млад човек естествено искам нещо по спортно и затова съм се спрял на 320 купе от 95 година и купе кабриолет 320 също от 95 година (и двете с по 150 коня, кожен салон и т.н.) на мен лично кабриолета по ми допада но ето и проблема - живея в люлин и малко ме притеснява квартала и че могат да откраднат кабриолета много лесно, защото е с мек покрив (нали може и твърд да се купи, но той не е сгъваем) и затова искам съвет кое е по-добре да избера?
благодаря ви предварително, трябва да изляза след малко, но после ще прочета отговорите ако евентуално някой е писал.

значи на почти 20 години съм и най-накрая ще имам своя кола (с общи усилия аз и баща ми сме събрали нужните пари за моята първа кола и съм много доволен

благодаря ви предварително, трябва да изляза след малко, но после ще прочета отговорите ако евентуално някой е писал.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
аз бих избрал кабриолета ...
не че каското е спасение но кабрито си е кабрио =)
успех ти желая и добре дошъл всъщност =)
4 8 15 16 23 42
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Хората с кабриотата ще се изкажат от практична гледна точка. Като недостатък съм чувал особено прашните ни улици. А за квартала - винаги можеш да избереш платен паркинг или гараж под наем. Само внимавай колата да не те промени, защото макар и възрастна е доста впечатляваща
А съм виждал хора, които започват да се държат надменно и да се имат за нещо повече от връстниците си каращи да кажем голф2
Иначе съм уверен, че каквото и да избереш от двете ще си невероятно доволен. А мен лично този двигател много ми допада 

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
g-man написа:|`oTuH написа:аз бих избрал кабриолета ...
да и на мен повече ми харесва, мерси
разбира се ,че кабрио ,ама зимата кво ще праиш с тоя кабриолет като дойде студеното и снежните валежи!??по-добре според мен е купе,в случай ,че нямаш и друг автомобил ,който да караш през зимата !иначе кабриото е най-газарско ,но...!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Само да не ти се преебе гюрука, че ще се видиш в приключение и то голямо
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Кабриото е много красиво и ефектно, но уви с плюсовете до тук,постоянно ще си под риск някой да ти среже гюрука,еи така да си пробва ножа или да те обере,а за зимата въобще не става - едно че не можеш да го затоплиш и друго че ще имаш чуството че все от някаде ти духа.През лятото пък много силно ще те пече слънцето,а е грахота да караш закрито.
Кабриото е идеална за втора кола - да си я караш лекичко вечер по плажната алея... ех че се размечтах нещо
Кабриото е идеална за втора кола - да си я караш лекичко вечер по плажната алея... ех че се размечтах нещо

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Turboman написа:Кабриото е много красиво и ефектно, но уви с плюсовете до тук,постоянно ще си под риск някой да ти среже гюрука,еи така да си пробва ножа или да те обере,а за зимата въобще не става - едно че не можеш да го затоплиш и друго че ще имаш чуството че все от някаде ти духа.През лятото пък много силно ще те пече слънцето,а е грахота да караш закрито.
Прав е. Все ще се намери някой да ти среже гюрука, а не може постоянно да я държиш на паркинг. Лично аз не съм привърженик на кола кабрио по тези причини. Иначе спор няма - гъзария си е кабрио, но купето вдъхва чувство на някаква здравина, а отвътре на уют. С твърт таван май най те устройва

кабриото повече ще лови окото- спор няма. ако ще го караш само по разни готини пътчета лекичко със 40-60км.. идеалната кола е..
но имат страшно много недостатъци..ще е по-бавно и по-мудно (по-тежко е просто). купето ще се суче повече и винаги нещо някъде ще скърца, дрънчи и тн... също на скорост ще е по-шумно със и без покрив- обтича се по-лошо... а на магистралата без покрив ще ти надуе ушите от вятъра.. да не говориме че ще слънчасаш най-вероятно ако времето е хубаво и топло..
през зимата.. по-трудно и по-бавно се затопля салона- самата истина.
също недай си боже ако се намажеш някъде, купето е една идея по-сигурно защото покрива е този които събира предницата и задницата и ги прави монолитни..
а ти разбира се ще си вземеш каквото на тебе ти харесва..
но имат страшно много недостатъци..ще е по-бавно и по-мудно (по-тежко е просто). купето ще се суче повече и винаги нещо някъде ще скърца, дрънчи и тн... също на скорост ще е по-шумно със и без покрив- обтича се по-лошо... а на магистралата без покрив ще ти надуе ушите от вятъра.. да не говориме че ще слънчасаш най-вероятно ако времето е хубаво и топло..
през зимата.. по-трудно и по-бавно се затопля салона- самата истина.
също недай си боже ако се намажеш някъде, купето е една идея по-сигурно защото покрива е този които събира предницата и задницата и ги прави монолитни..
а ти разбира се ще си вземеш каквото на тебе ти харесва..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Mного точен отговор
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз винаги съм намирал в купетата истината,
но както каза алх - въпрос на вкус... Човек си взима, каквото най-много му харесва...
но както каза алх - въпрос на вкус... Човек си взима, каквото най-много му харесва...
MORE BEER!
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2