съвет за първата ми кола бмв?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

съвет за първата ми кола бмв?

Мнение от g-man » 27 Юли 2006, 13:40

здравейте! искам да ви попитам за съвет :)
значи на почти 20 години съм и най-накрая ще имам своя кола (с общи усилия аз и баща ми сме събрали нужните пари за моята първа кола и съм много доволен :D ) но имам един въпрос относно модела. като млад човек естествено искам нещо по спортно и затова съм се спрял на 320 купе от 95 година и купе кабриолет 320 също от 95 година (и двете с по 150 коня, кожен салон и т.н.) на мен лично кабриолета по ми допада но ето и проблема - живея в люлин и малко ме притеснява квартала и че могат да откраднат кабриолета много лесно, защото е с мек покрив (нали може и твърд да се купи, но той не е сгъваем) и затова искам съвет кое е по-добре да избера?

благодаря ви предварително, трябва да изляза след малко, но после ще прочета отговорите ако евентуално някой е писал.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 27 Юли 2006, 13:59

аз бих избрал кабриолета ...
не че каското е спасение но кабрито си е кабрио =)

успех ти желая и добре дошъл всъщност =)
4 8 15 16 23 42

Потребител
Аватар

Мнение от g-man » 27 Юли 2006, 14:10

|`oTuH написа:аз бих избрал кабриолета ...

да и на мен повече ми харесва, мерси :D

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Юли 2006, 14:14

Хората с кабриотата ще се изкажат от практична гледна точка. Като недостатък съм чувал особено прашните ни улици. А за квартала - винаги можеш да избереш платен паркинг или гараж под наем. Само внимавай колата да не те промени, защото макар и възрастна е доста впечатляваща :) А съм виждал хора, които започват да се държат надменно и да се имат за нещо повече от връстниците си каращи да кажем голф2 :lol: Иначе съм уверен, че каквото и да избереш от двете ще си невероятно доволен. А мен лично този двигател много ми допада :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 27 Юли 2006, 14:15

g-man написа:
|`oTuH написа:аз бих избрал кабриолета ...

да и на мен повече ми харесва, мерси :D

разбира се ,че кабрио ,ама зимата кво ще праиш с тоя кабриолет като дойде студеното и снежните валежи!??по-добре според мен е купе,в случай ,че нямаш и друг автомобил ,който да караш през зимата !иначе кабриото е най-газарско ,но...!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 27 Юли 2006, 15:07

Ако няма някакви проблеми по "тавана" на кабриото, не мисля че ще има някакви проблеми през зимата, колата все пак си има добро парно а и "тавана" не е само един брезент. А относно паркирането прежали 30-40лв за паркинг и няма да имаш никакви грижи от към кражби на части и тем подобни.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Юли 2006, 16:06

Само да не ти се преебе гюрука, че ще се видиш в приключение и то голямо
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от g-man » 27 Юли 2006, 16:10

благодаря на всички, а иначе ще работя още малко и ще мога да си купя и твърд покрив (поне се надявам че ще успея :lol: )

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 27 Юли 2006, 18:48

Кабриото е много красиво и ефектно, но уви с плюсовете до тук,постоянно ще си под риск някой да ти среже гюрука,еи така да си пробва ножа или да те обере,а за зимата въобще не става - едно че не можеш да го затоплиш и друго че ще имаш чуството че все от някаде ти духа.През лятото пък много силно ще те пече слънцето,а е грахота да караш закрито.
Кабриото е идеална за втора кола - да си я караш лекичко вечер по плажната алея... ех че се размечтах нещо :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 27 Юли 2006, 19:34

Turboman написа:Кабриото е много красиво и ефектно, но уви с плюсовете до тук,постоянно ще си под риск някой да ти среже гюрука,еи така да си пробва ножа или да те обере,а за зимата въобще не става - едно че не можеш да го затоплиш и друго че ще имаш чуството че все от някаде ти духа.През лятото пък много силно ще те пече слънцето,а е грахота да караш закрито.
Кабриото е идеална за втора кола - да си я караш лекичко вечер по плажната алея... ех че се размечтах нещо :lol:

Прав е. Все ще се намери някой да ти среже гюрука, а не може постоянно да я държиш на паркинг. Лично аз не съм привърженик на кола кабрио по тези причини. Иначе спор няма - гъзария си е кабрио, но купето вдъхва чувство на някаква здравина, а отвътре на уют. С твърт таван май най те устройва ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Юли 2006, 19:54

кабриото повече ще лови окото- спор няма. ако ще го караш само по разни готини пътчета лекичко със 40-60км.. идеалната кола е..

но имат страшно много недостатъци..ще е по-бавно и по-мудно (по-тежко е просто). купето ще се суче повече и винаги нещо някъде ще скърца, дрънчи и тн... също на скорост ще е по-шумно със и без покрив- обтича се по-лошо... а на магистралата без покрив ще ти надуе ушите от вятъра.. да не говориме че ще слънчасаш най-вероятно ако времето е хубаво и топло..

през зимата.. по-трудно и по-бавно се затопля салона- самата истина.

също недай си боже ако се намажеш някъде, купето е една идея по-сигурно защото покрива е този които събира предницата и задницата и ги прави монолитни..

а ти разбира се ще си вземеш каквото на тебе ти харесва..
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Юли 2006, 21:27

:bowdown: alx :bowdown:
Mного точен отговор
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 27 Юли 2006, 21:53

Имам и купе и кабрио но мога да ти кажа че качиш ли се на кабриото лятото ще забравиш за другата ;)
Поне с мене е така :roll:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 27 Юли 2006, 22:15

Аз винаги съм намирал в купетата истината,
но както каза алх - въпрос на вкус... Човек си взима, каквото най-много му харесва...
MORE BEER!

Потребител
Аватар

Мнение от g-man » 28 Юли 2006, 0:37

незнам, наистина много се чудя :roll: :roll: и кабриото има плюсове и купето също, но най много ме притеснява наистина гюрука - някой от злоба може да го резне с ножа...

Следваща

Назад към Извън Темата