съвет за първата ми кола бмв?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
g-man написа:незнам, наистина много се чудя![]()
и кабриото има плюсове и купето също, но най много ме притеснява наистина гюрука - някой от злоба може да го резне с ножа...
то по принцип и на купето по тая логика някой може да ти метне някой камък и оп на стъклото

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
като ти е първа кола къде с кабрио, първо е по-скъпо второ е за втора кола а не за една единствена. Иначе каквато и да е си смятай 40-тина лева месечно за паркинг, иначе като те слушам така ще и трепериш 24/7 без да спиш 

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
За мен купе е истината.Не по малко красиво от кабриото а за нашите условия мисля че е идиялно.
Niki Lauda
- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
Купето батка. Еле пък щом ще ти е първа кола ... (няма смисъл да повтарям казаното до тук за предимствата ) 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
g-man написа:само исках да попитам как става работата с купуването на кола от Германия (примерно ако съм харесал обява в мобиле.де) ако някой е взимал кола по този начин ще съм му безкрайно задължен ако даде малко инфо, защото погледнах и там и има някои интересни оферти
аз

но ако ходиш дотам не разчитай само на обяви, най-добрите оферти изскачат на момента тъй като ги отнасят като куцо пиле домат, и докато прочетеш офертата тя вече не е актуална

п.с. слагаш грубо 500 евро за докарване плюс мита и малко регистрацийки и затраховки - по-скъпо ще ти излезе от взета в .бг но пък е карана по читави пътища с читав бензин и минавала на читави прегледи.. и дори да е имала удари едва ли е правена с части от Илиенци или да е сглобявана 3 в 1

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
<KrIs> написа:Офтопик въпрос: При катастрофа на кабрио и обръщане на автомобила по таван, какви са последствията за човека? Има ли някакъв предпазен механизън ?
темата вече е разглеждана мин 1ин път и няма смисъл пак да се раздува ! виж в търсачката

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Кабриото е много приятно нещо,НО с отвжорен гюрук върви много мъчно,харчи повече от обикновенното,след определена скорост се мъчи адски,тече,иначе за зимата си има Хардтоп.Голям fun е но иначе е много мъчно.Купето определено е оферта
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2