съвет за първата ми кола бмв?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от g-man » 28 Юли 2006, 0:42

само исках да попитам как става работата с купуването на кола от Германия (примерно ако съм харесал обява в мобиле.де) ако някой е взимал кола по този начин ще съм му безкрайно задължен ако даде малко инфо, защото погледнах и там и има някои интересни оферти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от falko » 28 Юли 2006, 0:45

лично мое мнение кабрио без твърд покрив :no:
даже кабриото със твърд покрив става още по готина 8)
ако си без твърд покрив се мислиш че някой иска да ти среже гюрука,недей боже!!
коя да избираш няма да грешиш ;)
Изображение
S 54 SMG
:bowdown: :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 28 Юли 2006, 11:29

g-man написа:незнам, наистина много се чудя :roll: :roll: и кабриото има плюсове и купето също, но най много ме притеснява наистина гюрука - някой от злоба може да го резне с ножа...

то по принцип и на купето по тая логика някой може да ти метне някой камък и оп на стъклото :D ...тия неща трябва да си ги обмислиш предварително и да си имаш повечко пари в случай че някой ти го резне покрива щото наистина тва са няколко хилядарки назад и ше има връщане в 1ви клас ...но се предполага че щом си тръгнал за кабрио начи имаш пари и да не те мисля (то кабриото е двойно колкото купето все пак ,за запазените става вапрос)... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 07 Авг 2006, 16:19

като ти е първа кола къде с кабрио, първо е по-скъпо второ е за втора кола а не за една единствена. Иначе каквато и да е си смятай 40-тина лева месечно за паркинг, иначе като те слушам така ще и трепериш 24/7 без да спиш :)

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 08 Авг 2006, 22:07

За мен купе е истината.Не по малко красиво от кабриото а за нашите условия мисля че е идиялно.
Niki Lauda

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20

Мнение от Timeto » 12 Авг 2006, 17:17

Купето батка. Еле пък щом ще ти е първа кола ... (няма смисъл да повтарям казаното до тук за предимствата ) :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от pITBUL » 28 Авг 2006, 14:58

Здравейте!
Искам да попитам,а някой да знае дали застраховките на кабрио са по-високи от нормална кола?! В смисъл не по швакето,а с някакъв процент завишение заради това,че е кабрио?!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimd00d » 28 Авг 2006, 15:15

pITBUL написа:Здравейте!
Искам да попитам,а някой да знае дали застраховките на кабрио са по-високи от нормална кола?! В смисъл не по швакето,а с някакъв процент завишение заради това,че е кабрио?!!

нормални по шваке са.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 28 Авг 2006, 16:16

g-man написа:само исках да попитам как става работата с купуването на кола от Германия (примерно ако съм харесал обява в мобиле.де) ако някой е взимал кола по този начин ще съм му безкрайно задължен ако даде малко инфо, защото погледнах и там и има някои интересни оферти

аз ;) най-добрия ми приятел ми препооръча негов приятел който кара само читави коли от Германия, докарал и неговата включително. казах му какво искам (купе 95+ по възможност черно ала бала) а той докара пък баш перфектното (черно купе, оригиналния червен салн с _всички_ екстри без кожа както го бях поискал) - късмет де.

но ако ходиш дотам не разчитай само на обяви, най-добрите оферти изскачат на момента тъй като ги отнасят като куцо пиле домат, и докато прочетеш офертата тя вече не е актуална ;) освен с някакво капаро през банка ама е риск ;)

п.с. слагаш грубо 500 евро за докарване плюс мита и малко регистрацийки и затраховки - по-скъпо ще ти излезе от взета в .бг но пък е карана по читави пътища с читав бензин и минавала на читави прегледи.. и дори да е имала удари едва ли е правена с части от Илиенци или да е сглобявана 3 в 1 :mhihi: доста неща плюс ;))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 03 Сеп 2006, 21:30

Офтопик въпрос: При катастрофа на кабрио и обръщане на автомобила по таван, какви са последствията за човека? Има ли някакъв предпазен механизън ?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 03 Сеп 2006, 21:45

<KrIs> написа:Офтопик въпрос: При катастрофа на кабрио и обръщане на автомобила по таван, какви са последствията за човека? Има ли някакъв предпазен механизън ?

темата вече е разглеждана мин 1ин път и няма смисъл пак да се раздува ! виж в търсачката ;)

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 04 Сеп 2006, 14:05

Кабриото е много приятно нещо,НО с отвжорен гюрук върви много мъчно,харчи повече от обикновенното,след определена скорост се мъчи адски,тече,иначе за зимата си има Хардтоп.Голям fun е но иначе е много мъчно.Купето определено е оферта

Предишна

Назад към Извън Темата