Стискайте ми палци :)
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
smamf написа:Успех и чакаме новата икономистка да изкара отличен![]()
![]()
Айде и аз да се похваля:
:!: ИЗКАРАХ СИ ШОФЬОРСКИЯ ИЗПИТ ДНЕС
Само 1 грешка на листовките и без наказателни на кормуването
ЧЕСТИТО!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- pantata
- младши ентусиаст
-
Имам наблюдения и от двата града избери Търново!BMWgirl_Z8 написа:Резултатите ми са такива:
Във Велико Търново-4.75![]()
В Свищов-5.5
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
аз бих избрала Свищов,много е готино там,пълно е с млади хора,горе долу от всички краища на България,има страшно много заведения,кафета,дискотеки,общо взето няма да ти е скучно,а и има обстановка както за учене ,така и за фън,единственото негативно нещо там,са комарите,ужасно много са 

Най-много обичам "форумни героини"

- pantata
- младши ентусиаст
-
Да и като идеш там и си към Хемтел получаваш съобщение добре дошли в Румъния
А за заведения и нощен живот е добре но не и колкото Търново 

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
ми това си е лично мое мнение,за някои,едно нещо е по-добро от друго,а за други пък е обратното,всеки сам решава и избира по-добрия вариант за себе си 

Val4eto написа:аз бих избрала Свищов,много е готино там,пълно е с млади хора,горе долу от всички краища на България,има страшно много заведения,кафета,дискотеки,общо взето няма да ти е скучно,а и има обстановка както за учене ,така и за фън,единственото негативно нещо там,са комарите,ужасно много са
Ела ся в Свищов да видиш колко млади хора има и ква яка главна улица имаме

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
M3CSL написа:Val4eto написа:аз бих избрала Свищов,много е готино там,пълно е с млади хора,горе долу от всички краища на България,има страшно много заведения,кафета,дискотеки,общо взето няма да ти е скучно,а и има обстановка както за учене ,така и за фън,единственото негативно нещо там,са комарите,ужасно много са
Ела ся в Свищов да видиш колко млади хора има и ква яка главна улица имаме![]()
абе,аз ако идвам,едва ли главната цел на посещението ми ще е главната улица

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Val4eto написа:аз бих избрала Свищов,много е готино там,пълно е с млади хора,горе долу от всички краища на България,има страшно много заведения,кафета,дискотеки,общо взето няма да ти е скучно,а и има обстановка както за учене ,така и за фън,единственото негативно нещо там,са комарите,ужасно много са
дааа, "Свищов е един много хубав град - има 600 кръчми, 14 басейна, N-брой кафета". цитирам квестора ни в свищов, който дойде да си лафи с нас и да ни обяснява какъв прекрасен град е той. Аз лично такова нещо не видях. Впечатленията ми от това градче са - криминално опасни бабички, комари-мутанти, жътварки, жега, жега и жега

-
Don_Emilio написа:дааа, "Свищов е един много хубав град - има 600 кръчми, 14 басейна, N-брой кафета". цитирам квестора ни в свищов, който дойде да си лафи с нас и да ни обяснява какъв прекрасен град е той. Аз лично такова нещо не видях. Впечатленията ми от това градче са - криминално опасни бабички, комари-мутанти, жътварки, жега, жега и жега
незнам какво им е криминално опасно на бабичките,а и на другите хора,обаче като ги питаш къде се намира нещо,знаеш как бягат,много "усложливи" хора са

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Val4eto написа:незнам какво им е криминално опасно на бабичките
като слезеш от парашутката, те нападат 5 бабета и почват да се карат при кой да идеш да спиш и ти седиш и им се смееш на обидите и заканите.
BMWgirl_Z8
написа:Резултатите ми са такива:
Във Велико Търново-4.75
В Свищов-5.5
в свищов не могат те прие със 5 и 50

Също така не се лъжете да се записвате МИО. По принцип преподавателите от кадедрата са печени без 1-2-ма дето са големи изруди.

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
MaXimal написа:Офтопик:
Лоша новина...(поне за мен де) миналогодишният бал за НБУ е много висок
ние отдавна май го подкарахме на оффтопик...

ще ви разкажа една любопитна подробност за изпита във свищов, но първо да минат всички класирания и глупости, че сега не е подходящо да се говори много.

-
M3CSL написа:СА - елитната работа.М/у другото не се лъжете да идвате тука.Зле е работата.Ако ви се живее ще си отживеете ама ако ви се учи ще си останете ненаучени
Също така не се лъжете да се записвате МИО. По принцип преподавателите от кадедрата са печени без 1-2-ма дето са големи изруди.
стига прави лоша реклама ве

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4