Стискайте ми палци :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 29 Юли 2006, 17:49

smamf написа:Успех и чакаме новата икономистка да изкара отличен :D :!:

Айде и аз да се похваля:

:!: ИЗКАРАХ СИ ШОФЬОРСКИЯ ИЗПИТ ДНЕС :!:

Само 1 грешка на листовките и без наказателни на кормуването :D

ЧЕСТИТО!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 29 Юли 2006, 17:56

BMWgirl_Z8 написа:Резултатите ми са такива:
Във Велико Търново-4.75 :banghead:
В Свищов-5.5 :)
Имам наблюдения и от двата града избери Търново!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 29 Юли 2006, 18:07

аз бих избрала Свищов,много е готино там,пълно е с млади хора,горе долу от всички краища на България,има страшно много заведения,кафета,дискотеки,общо взето няма да ти е скучно,а и има обстановка както за учене ,така и за фън,единственото негативно нещо там,са комарите,ужасно много са :shock:
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 29 Юли 2006, 18:51

Да и като идеш там и си към Хемтел получаваш съобщение добре дошли в Румъния :mhihi: :mhihi: А за заведения и нощен живот е добре но не и колкото Търново 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 29 Юли 2006, 19:02

ми това си е лично мое мнение,за някои,едно нещо е по-добро от друго,а за други пък е обратното,всеки сам решава и избира по-добрия вариант за себе си :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 29 Юли 2006, 19:27

Val4eto написа:аз бих избрала Свищов,много е готино там,пълно е с млади хора,горе долу от всички краища на България,има страшно много заведения,кафета,дискотеки,общо взето няма да ти е скучно,а и има обстановка както за учене ,така и за фън,единственото негативно нещо там,са комарите,ужасно много са :shock:

Ела ся в Свищов да видиш колко млади хора има и ква яка главна улица имаме :) :mhihi:
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 29 Юли 2006, 19:40

M3CSL написа:
Val4eto написа:аз бих избрала Свищов,много е готино там,пълно е с млади хора,горе долу от всички краища на България,има страшно много заведения,кафета,дискотеки,общо взето няма да ти е скучно,а и има обстановка както за учене ,така и за фън,единственото негативно нещо там,са комарите,ужасно много са :shock:

Ела ся в Свищов да видиш колко млади хора има и ква яка главна улица имаме :) :mhihi:

абе,аз ако идвам,едва ли главната цел на посещението ми ще е главната улица :mhihi: ,а и изчаквам малко повече време да мине след последното ми посещение там :mhihi: :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 29 Юли 2006, 19:46

дааа, "Свищов е един много хубав град - има 600 кръчми, 14 басейна, N-брой кафета". цитирам квестора ни в свищов, който дойде да си лафи с нас и да ни обяснява какъв прекрасен град е той. Аз лично такова нещо не видях. Впечатленията ми от това градче са - криминално опасни бабички, комари-мутанти, жътварки, жега, жега и жега :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 29 Юли 2006, 19:53

Don_Emilio написа:дааа, "Свищов е един много хубав град - има 600 кръчми, 14 басейна, N-брой кафета". цитирам квестора ни в свищов, който дойде да си лафи с нас и да ни обяснява какъв прекрасен град е той. Аз лично такова нещо не видях. Впечатленията ми от това градче са - криминално опасни бабички, комари-мутанти, жътварки, жега, жега и жега :mhihi:

незнам какво им е криминално опасно на бабичките,а и на другите хора,обаче като ги питаш къде се намира нещо,знаеш как бягат,много "усложливи" хора са 8) ,а за комарите съм съгласна ,хем ,че са мутанти,хем са и на банди :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 29 Юли 2006, 20:10

Val4eto написа:незнам какво им е криминално опасно на бабичките

като слезеш от парашутката, те нападат 5 бабета и почват да се карат при кой да идеш да спиш и ти седиш и им се смееш на обидите и заканите.

BMWgirl_Z8
написа:
Резултатите ми са такива:
Във Велико Търново-4.75
В Свищов-5.5

в свищов не могат те прие със 5 и 50 :mhihi: слаба е оценката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 29 Юли 2006, 20:33

СА - елитната работа.М/у другото не се лъжете да идвате тука.Зле е работата. :) Ако ви се живее ще си отживеете ама ако ви се учи ще си останете ненаучени :) Също така не се лъжете да се записвате МИО. По принцип преподавателите от кадедрата са печени без 1-2-ма дето са големи изруди.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Юли 2006, 23:42

Офтопик:
Лоша новина...(поне за мен де) миналогодишният бал за НБУ е много висок :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 30 Юли 2006, 0:02

MaXimal написа:Офтопик:

ние отдавна май го подкарахме на оффтопик... :mhihi:
ще ви разкажа една любопитна подробност за изпита във свищов, но първо да минат всички класирания и глупости, че сега не е подходящо да се говори много. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 30 Юли 2006, 3:19

M3CSL написа:СА - елитната работа.М/у другото не се лъжете да идвате тука.Зле е работата. :) Ако ви се живее ще си отживеете ама ако ви се учи ще си останете ненаучени :) Също така не се лъжете да се записвате МИО. По принцип преподавателите от кадедрата са печени без 1-2-ма дето са големи изруди.

стига прави лоша реклама ве :mhihi:.Са не го слушайте ЦСЛ-а,то всичко си зависи от вас.Ако ви се учи шЪ учите,ако ви се пие и купонясва си правите шоуто.По принцип са съвместими и 2-е неща,ама по някой път идва малко нанагорнище.А относно комарите...еми държавата отпусна 50 хилки за цялото лято :ranting: ...тва идва някъде към 2 пръскания със самолет...Са на много "студенти" не им харесва града ама то тва си е техен проблем...щото идват с голямата претенция...Иначе си е съвсем нормален град,няма мутри,престъпност и тнт общо взето е доста спокойно точно като за студентите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 30 Юли 2006, 13:32

MaXimal написа:Офтопик:

Ти към НБУ ли си се насочил?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата