MaXimal?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

MaXimal?

Мнение от sleepwalker » 31 Юли 2006, 20:58

младеж не мислиш ли че този подпис (написан от най-големия малоумник в тунигн.бг-то :mhihi: )
БМВ Е30 ..... това е Лада 2106 ... ама с фейслифт!!! обиждаш много собственици и фенове на Е30 тук?
разбирам да беше хонда, голф или друго ама БМВ в БМВ форума... :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 31 Юли 2006, 21:20

:banghead: Това не съм го сложил с цел да обидя собствениците на Е30,а просто да покажа едно компетентно мнение от един "прекрасен" форум.

А ти в момента може да обидиш собствениците на хонда и голф...

P.S. А пък можеше и да ми пратиш лично съобщение,а не да занимаваме форума с глупости. :uups:
Последна промяна MaXimal на 31 Юли 2006, 21:26, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 31 Юли 2006, 21:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi: от де го краде не разбрах? фенклуб ще правиме. :winky:
ПС - баннете го, той мрази Е30ки, вижте кфа 1ва серия кара. :mhihi: :mhihi:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 31 Юли 2006, 21:27

Vendetta написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: от де го краде не разбрах? фенклуб ще правиме. :winky:
ПС - баннете го, той мрази Е30ки, вижте кфа 1ва серия кара. :mhihi: :mhihi:

шшт бе Venetta :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 31 Юли 2006, 21:29

:mhihi: :mhihi: :mhihi: ша кажа на МаХо да та банне щот ма тормозиш и в IRC :help: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 31 Юли 2006, 21:30

ми незнам на кой ще му е кеф да гледа тва просташко изказване...
хонда и голф съм ги дал като пример :mhihi:

@Vendetta не говорим за бан бе само питам :mhihi: да се изяснят нещата :mhihi:

edit; погледнах темата... 7ма серия - Омега :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна sleepwalker на 31 Юли 2006, 21:38, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 31 Юли 2006, 21:31

Като сме тръгнали с офтопика ... в тоя форум ми обяснвяваха как астра била в класа на 3та серия,като попитах първа серия в кой клас е ми обясниха че е в класа на корса :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 4&start=15
Последна промяна MaXimal на 31 Юли 2006, 21:34, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 31 Юли 2006, 21:32

Глей ся пич, ние с Максимал се лигавиме, ама бая спорихме в една тема, в която се написа тая красотия, ма нямаше никаква файда; за това и 2мата го ползваме кат подписче по форумите, защото ни кефи като бисерче. ;) ;)

:mhihi: :mhihi:
Много, ама много се съмнявам. Само ще опиша впечатленията ми от най-новите(на 1-2 години, може вече да имат нов вариянт, не знам) серия 1 и серия 3 на БМВ. Както казах забележките са ми само за тях, останалите са на очакваното ниво, но тези не. Първо за 1чката - тясно, седалките са с изкуствена, гадна и твърда тапицерия, друса като каруца, дори по немските пътища, няма ел. стъкла, таблото е с пластмаса(моята Астра поне е с някаква материя, която е мака на пипане, а не е твърда пластмаса(верно GLS, a не Gl e, но от БМВ очаквам повече). Относно 3та серия - същата работа - пластмасово табло и гадна тапицерия, няма ел. стъкла и копчетата вътре са от една таква гадна пластмаса, която всеки момент е аха да се счупи.

Това съм го видял с очите си и съм се возил. Не си го измислям или не съм го прочел някъде. Айде сега ти като си такъв разбирач ми кажи дали си се возил и дали си видял лично или говориш наизуст? Де да знам ,може да си се возил в луксозни изпълнения, но аз коментирам базовия модел - най-евтиния с най-малко екстри. Да Астрата има повече екстри, да Астрата е 2 пъти по-евтина и върви повече. Какво да направя? Какво искаш от мен? Ако имах пари за БМВ 5та серия щях да си взема, но за 3та някак си не го виждам да си похарча парите.

1ва серия - Корса - Фиеста - Поло - А3
3та серия - Астра - Фокус - Голф - А4
5та серия - Вектра - Мондео - Пасат - А6
7ма серия - Омега - тука май нема никой - Файтон - А8

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 31 Юли 2006, 21:46

ами според мен е30 не е точно лада с фейслифт, но като цяло е кочина :) не виждам кво толкова се обиждате, да не е ролс ройс ебати..
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 31 Юли 2006, 21:49

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 31 Юли 2006, 21:51

BadAngel написа:ами според мен е30 не е точно лада с фейслифт, но като цяло е кочина :) не виждам кво толкова се обиждате, да не е ролс ройс ебати..

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тва беше бая грубо ....... хахааааа

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 31 Юли 2006, 22:00

ku4kata BMW написа:
BadAngel написа:ами според мен е30 не е точно лада с фейслифт, но като цяло е кочина :) не виждам кво толкова се обиждате, да не е ролс ройс ебати..

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тва беше бая грубо ....... хахааааа
не сериозно, не виждам кво толкова се кефите на тия е30ки... чак пък ги и защитавате толкова ревностно... аре да има готини 4-5.. 10.. и 15 да са, кво са тва на фона на общата маса от 316и килъри ? и 324 моя любим прихващач :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 31 Юли 2006, 22:04

да ама като застане "кочината" до тебе на светофара и като чуеш рева на шестака винаги гледаш на другата страна нали :mhihi: и като си помислиш че след 10 години тоз твоя форд ще е предал Богу дух и никой няма да си го спомня ,а дъртата "кочина" още ще наказва по светофарите,шестака пак ще реве разярено,смръщените очи пак ще всяват респект в огледалото ,и ти става едно тягостно такова ...

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 31 Юли 2006, 22:04

Мда,но и всеки Фокус не е ВРЦ нали?Карал съм 1,4 седан с 4 човека вътре и мога най отговорно да си призная,че предпочитам 324

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 31 Юли 2006, 22:10

Alexi написа:,смръщените очи пак ще всяват респект в огледалото

Веднъж гледам в огледалото и гледам 4 фарчета,викам си някой колега с е30 ще да е ... доблиси се и се оказа голф2 с 4те фара :uups:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата