MaXimal?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sleepwalker
- кандидат ентусиаст
-
MaXimal?
младеж не мислиш ли че този подпис (написан от най-големия малоумник в тунигн.бг-то
)
БМВ Е30 ..... това е Лада 2106 ... ама с фейслифт!!! обиждаш много собственици и фенове на Е30 тук?
разбирам да беше хонда, голф или друго ама БМВ в БМВ форума...

БМВ Е30 ..... това е Лада 2106 ... ама с фейслифт!!! обиждаш много собственици и фенове на Е30 тук?
разбирам да беше хонда, голф или друго ама БМВ в БМВ форума...

А ти в момента може да обидиш собствениците на хонда и голф...
P.S. А пък можеше и да ми пратиш лично съобщение,а не да занимаваме форума с глупости.

Последна промяна MaXimal на 31 Юли 2006, 21:26, променена общо 1 път
- sleepwalker
- кандидат ентусиаст
-
ми незнам на кой ще му е кеф да гледа тва просташко изказване...
хонда и голф съм ги дал като пример
@Vendetta не говорим за бан бе само питам
да се изяснят нещата
edit; погледнах темата... 7ма серия - Омега

хонда и голф съм ги дал като пример

@Vendetta не говорим за бан бе само питам

edit; погледнах темата... 7ма серия - Омега

Последна промяна sleepwalker на 31 Юли 2006, 21:38, променена общо 1 път

Като сме тръгнали с офтопика ... в тоя форум ми обяснвяваха как астра била в класа на 3та серия,като попитах първа серия в кой клас е ми обясниха че е в класа на корса
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 4&start=15

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 4&start=15
Последна промяна MaXimal на 31 Юли 2006, 21:34, променена общо 1 път
Глей ся пич, ние с Максимал се лигавиме, ама бая спорихме в една тема, в която се написа тая красотия, ма нямаше никаква файда; за това и 2мата го ползваме кат подписче по форумите, защото ни кефи като бисерче.

Много, ама много се съмнявам. Само ще опиша впечатленията ми от най-новите(на 1-2 години, може вече да имат нов вариянт, не знам) серия 1 и серия 3 на БМВ. Както казах забележките са ми само за тях, останалите са на очакваното ниво, но тези не. Първо за 1чката - тясно, седалките са с изкуствена, гадна и твърда тапицерия, друса като каруца, дори по немските пътища, няма ел. стъкла, таблото е с пластмаса(моята Астра поне е с някаква материя, която е мака на пипане, а не е твърда пластмаса(верно GLS, a не Gl e, но от БМВ очаквам повече). Относно 3та серия - същата работа - пластмасово табло и гадна тапицерия, няма ел. стъкла и копчетата вътре са от една таква гадна пластмаса, която всеки момент е аха да се счупи.
Това съм го видял с очите си и съм се возил. Не си го измислям или не съм го прочел някъде. Айде сега ти като си такъв разбирач ми кажи дали си се возил и дали си видял лично или говориш наизуст? Де да знам ,може да си се возил в луксозни изпълнения, но аз коментирам базовия модел - най-евтиния с най-малко екстри. Да Астрата има повече екстри, да Астрата е 2 пъти по-евтина и върви повече. Какво да направя? Какво искаш от мен? Ако имах пари за БМВ 5та серия щях да си взема, но за 3та някак си не го виждам да си похарча парите.
1ва серия - Корса - Фиеста - Поло - А3
3та серия - Астра - Фокус - Голф - А4
5та серия - Вектра - Мондео - Пасат - А6
7ма серия - Омега - тука май нема никой - Файтон - А8

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
не сериозно, не виждам кво толкова се кефите на тия е30ки... чак пък ги и защитавате толкова ревностно... аре да има готини 4-5.. 10.. и 15 да са, кво са тва на фона на общата маса от 316и килъри ? и 324 моя любим прихващачku4kata BMW написа:BadAngel написа:ами според мен е30 не е точно лада с фейслифт, но като цяло е кочинане виждам кво толкова се обиждате, да не е ролс ройс ебати..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва беше бая грубо ....... хахааааа

No bling at the Ring
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
BadAngel написа:ами според мен е30 не е точно лада с фейслифт, но като цяло е кочинане виждам кво толкова се обиждате, да не е ролс ройс ебати..
да ама като застане "кочината" до тебе на светофара и като чуеш рева на шестака винаги гледаш на другата страна нали

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Мда,но и всеки Фокус не е ВРЦ нали?Карал съм 1,4 седан с 4 човека вътре и мога най отговорно да си призная,че предпочитам 324
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2