Samsung S3 vs HTC One X?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Samsung S3 vs HTC One X?
Здравейте колеги, решил съм да си сменя бъгавия Виваз с един от тези два телефона. Отначало се бях насочил към ХТЦ-то, но чух доста негативни мнения за него, единственото нещо което ме спира да си купя Галаксито е, че корпуса му е много тънък, а аз си нося телефоните предимно в джоба и се притеснявам да не повреди. Ще бъда благодарен ако някой по вещ разясни точно за какви проблеми става на въпрос при ХТЦ-то, както и на Галаксито ако има такива.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Samsung S3 vs HTC One X?
Здрасти колега 
В нас имаме и двата модела...... аз съм с HTC-то ONE X , а жена ми е с galaxy s3 ,така че имам наблюдения и над двата телефона..... ПРЯКО
Самсунга е с една идея по голям дисплей и в началото си мислех ,че съм се минал с HTC-то
И двата са почти еднакво тънки........ и за това като го нося в задния джоб винаги се съобразявам да не го наседна някъде
Но един калъф тип "флип" ти решава този проблем.
Относно софтуера....... амиии на самсунга му идват малко по рано ъпдейтите от на HTC-то. За пример давам последния ъпдейт на андроид..... жена ми е с него от около седмица ,а при мен още го няма
Ако се спреш на HTC -то гледай да е след 24-та серия........ тази и след тази серия нямат никакви ядове с изработка и софтуер.
Бягай далеч от 23-та серия
Ако те интересува нещо по конкретно.......питай

В нас имаме и двата модела...... аз съм с HTC-то ONE X , а жена ми е с galaxy s3 ,така че имам наблюдения и над двата телефона..... ПРЯКО

Самсунга е с една идея по голям дисплей и в началото си мислех ,че съм се минал с HTC-то

И двата са почти еднакво тънки........ и за това като го нося в задния джоб винаги се съобразявам да не го наседна някъде

Относно софтуера....... амиии на самсунга му идват малко по рано ъпдейтите от на HTC-то. За пример давам последния ъпдейт на андроид..... жена ми е с него от около седмица ,а при мен още го няма

Ако се спреш на HTC -то гледай да е след 24-та серия........ тази и след тази серия нямат никакви ядове с изработка и софтуер.
Бягай далеч от 23-та серия

Ако те интересува нещо по конкретно.......питай

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

DiMIcha84 написа:... единственото нещо което ме спира да си купя Галаксито е, че корпуса му е много тънък...
S3: 70,6 x 136,6 x 8,6 mm, One X: 70 x 135 x 8,9 mm. Що си търсиш оправдание да не купиш Самсумга

Разцъквал съм и двата модела, колкото да се образовам какво предлагат. И аз бих се чудил кой да взема, но бих заложил на S3. Не питай що- лично усещане. Единственият минус на НТС-то е липсата на слот за мемори карта- поне така пише като гледам в нета. Всичко друго им е толкова еднакво, че е въпрос на вкус.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Имам приятели и с двата телефона, като че ли Самсунга ми харесва повече, поне на мен.
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Телефоните са преки конкуренти в един клас => са почти еднакви.
Вземи си това което те кефи повече на външен вид или в зависимост дали ти харесва повече sense-a или touch wiz-a.
Мен повече ми харесва изработката на htc, както и sense-a, затова съм с one x, но все пак въпрос на вкус...
Вземи си това което те кефи повече на външен вид или в зависимост дали ти харесва повече sense-a или touch wiz-a.
Мен повече ми харесва изработката на htc, както и sense-a, затова съм с one x, но все пак въпрос на вкус...

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Батерия HTC One S - Li-Ion 1650 mAh
Батерия Samsung S3 - Li-Ion 2100 mAh
Резолюция HTC One S - 540 x 960 пиксела
Резолюция Samsung S3 - 720 x 1280 пиксела
Тип на дисплея HTC One S - AMOLED
Тип на дислея Samsung S3 - Super AMOLED
Размер на екрана HTC One S - 4,3"
Размер на екрана Samsung S3 - 4,8"
Защо се замисляш?
Защо се замисляш?
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
B.Tunchev написа:Телефоните са преки конкуренти в един клас => са почти еднакви.
Е на мене точно изработката на ХТЦ ми харесва повече, спира ме единствено това, че ме наплашиха че давал много дефекти, и ако тези дефекти са отстранени при следващите серии най-вероятно ще се спра на ХТЦ-то.
п.с как да разбера коя версия е телефона

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
HackeD написа:Батерия HTC One S - Li-Ion 1650 mAh
Защо се замисляш?
One X, момче, Оne X

Sense, лично за мен е големият плюс на HTC и при почти еднакви показатели винаги бих го избрал пред S3

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
От доста време съм със С3, мои приятели имат one x, така че и аз имам преки наблюдения...с3 определено е по-бърз и приятен от хтс-то!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
DiMIcha84 написа:.......п.с как да разбера коя версия е телефона![]()
На етикета на кутията под IMEI-а има още един код.
S/N:HT24....... Гледай там да е 24 или по голямо......
p.p. Следващото е копирано от форума на Андроид бг
Как да разгадаем серийният номер:
Серийният номер може да намерите тук: Настройки ->За телефона -> Идент. код на устройството: Сер. номер на устройството
Първите букви от серийният номер обозначават:
HT - Тайван
SH - Китай
По нататък следват две цифри:
Първата е годината на производство, втората е месеца. Първите 9 месеца се означават с цифри (1...9), оставащите 3 месеца с букви: октомври - A, ноември - B, и декември - С.
Денят на излизане от производство е подобен: от 1-во до 9-то число на месеца със съответстващите цифри, от 10-то число на месеца следват буквите: 10-ти - A, 11-ти - B, 31-ви числото - Z. По този начин се получава следният ред: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, J, K, L, M, N, P, R, S, T, V, W, X, Y, Z. Обърнете внимание, че не всички букви присъстват (липсват I, O, Q, U).
Тоест, SH26M съответства на Китай, 2012, юни, 21
Последна промяна Hito на 28 Окт 2012, 19:51, променена общо 1 път
Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
DiMIcha84 написа:B.Tunchev написа:Телефоните са преки конкуренти в един клас => са почти еднакви.
Е на мене точно изработката на ХТЦ ми харесва повече, спира ме единствено това, че ме наплашиха че давал много дефекти, и ако тези дефекти са отстранени при следващите серии най-вероятно ще се спра на ХТЦ-то.
п.с как да разбера коя версия е телефона![]()
Аз моя го взех веднага щом излезе, съответно е от първите -23та серия. Нямам абсолютно никакви дефекти, нито петна по дисплея, нито прегрява, нито нищо от нещата които се водят като дефекти не фигурира при моя апарат. Ползвам го вече 7 месеца, екстра е.
Серията се разбира по device serial number-a, който го пише на кутията и в about-a на телефона.
Brat mu написа:От доста време съм със С3, мои приятели имат one x, така че и аз имам преки наблюдения...с3 определено е по-бърз и приятен от хтс-то!
Определено не се усеща разлика. Въпрос на привикване със sense-a/touch wiz-a. Аз като имам One X, като си поиграя с SGS3, първите минути го усещам ужасно дървен, което не значи че е такъв, а просто че е с различен интерфейс от моя. В крайна сметка и двата апарата са натоварени с най-последно поколение хардуер, така че и дума не може да става единия да се усеща "по-бърз".
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Galaxy-то има една идея по-добър екран,но за сметка на това One X-а според мен е направен от по-качествени материали.Но като цяло колега,няма да сбъркаш който и от двата телефона да си вземеш,просто трябва да решиш кой от двата ти допада повече като външен вид и интерфейс на андройда. 

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Два месеца бях с S3 (откраднаха ми го) и бях много доволен. Във фирмата имам колеги със всякакви телефони с андроид, включително с One X - S3-ката е най-бърза според antutu бенчмарка. Аз не говоря много и телефонът спокойно изкарваше по 1 седмица между зарежданията. Ако се заиграеш на Bad Piggies ще го зареждаш всеки ден 
Почти си бях купил нов когато ми попадна ревю на S3 i9305 - същия телефон, но с 2ГБ рам, LTE и директно излиза с андроид 4.1. Ако някой знае къде в София мога да купя такъв ще съм благодарен ако сподели.
Ако не си намеря в близките месец месец и половина 9305, вероятно следващия ми телефон ще е Asus PadFone 2 - характеристиките му са почти като на S3, но с по-добър видео чип и го обещават за Европа, включително България, преди края на годината.

Почти си бях купил нов когато ми попадна ревю на S3 i9305 - същия телефон, но с 2ГБ рам, LTE и директно излиза с андроид 4.1. Ако някой знае къде в София мога да купя такъв ще съм благодарен ако сподели.
Ако не си намеря в близките месец месец и половина 9305, вероятно следващия ми телефон ще е Asus PadFone 2 - характеристиките му са почти като на S3, но с по-добър видео чип и го обещават за Европа, включително България, преди края на годината.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
AGD написа:...Аз не говоря много и телефонът спокойно изкарваше по 1 седмица между зарежданията...
Що изобщо се обаждаш като си нямаш и представа от модела

ПС: За следващ телефон си купи Нокия с фенерче- явно повече не ти трябва.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2