NBA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: NBA Playoffs 2012

Мнение от Binev_OuT » 03 Ное 2012, 18:28

Като се замислиш и 20 загуби не са много при баланс 62 - 20 нали така.
Но определено им трябва скорост - я погледни Уизърдс като се върне Уол ще са доста добре
Погледни Ракетите - направо страшна динамика вадят Харден и Лин
Бъкс също са от най-бързите
Оклахома няма да ги коментирам изобщо - от към скорост са най-бързи в момента
Модата в лигата в момента е игра 1 на 1 и бързи Aley-up-пасове тва е.
Лейкърс какво имат като се замислиш - Консузен център,60 годишно крило и един Коби - ама една птичка пролет не прави.
Не са в крак с модата :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 03 Ное 2012, 19:05

сделката за Харден май е добра и за хюстън и за оклахома , кво ше кажете а :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 03 Ное 2012, 19:18

barabqga написа:сделката за Харден май е добра и за хюстън и за оклахома , кво ше кажете а :lol:

Мен най ме нерви в НБА, като почнат отборите да си продават наляво и надясно ключови играчи.
В Далас след като станаха шампиони, остана само Новицки май - супер зле, при положение, че отбор с такава химия по между си не е имало отдавна.
Харден за какъв чеп го дадоха на Рокетс при положение, че мачкаха заедно с Дюрант и Уестбруук???
Ню Уорк пък за какъв чеп дадоха Лин?
Примери още колкото искате.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 03 Ное 2012, 21:34

makaveli316 написа:
barabqga написа:сделката за Харден май е добра и за хюстън и за оклахома , кво ше кажете а :lol:

Ню Уорк пък за какъв чеп дадоха Лин?

за да вземем куп легенди, на които се възхищавах през деведесетте години, когато даваха НБА екшън по ефир 2 :mhihi:
снощи никс са намачкали маями. дано да сме по-силни тая година.

за автора на темата - що не вземеш да промениш заглавието само на НБА? плейофите минаха вече (поне на моя телевизор).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 03 Ное 2012, 21:37

kulov написа:за автора на темата - що не вземеш да промениш заглавието само на НБА? плейофите минаха вече (поне на моя телевизор).

Я виж сега дали и при вас е променено заглавието, че не съм много сигурен...
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 03 Ное 2012, 22:00

Оклахома , просто нямаше как да задържат Харден и трябваше да го продадат , за да вземат пари за него. Ако го бяха оставили щеше след края на този сезон да си замине без да видят и 1 цент от него , тей като му изтичаше договора , а нямаха как да му предложат хубави пари/договор при положение , че преподписаха с Ибака , Уестбрук и куп други играчи и "Тавана на Бюджета" им бе достигнат и нямаха избор , освен продажба ... Извлекоха Оклахома максимума от сделката и взеха Кевин Мартин , който умее да вкарва и е доказан играч и 2 броя бъдещи играчи от 1-вия драфт рунд ( което е супер яка сделка ). Ето защо го продадоха...
Аз не виждам причина за паника в Лейкърс , трябва да се сработят , а и Неш и Дуайт ( да не забравяме , че привлякоха и Антоан Джеймисън , който си е много стабилен играч с много добри показатели ) променят коренно системата на игра на целия отбор , за целия нов сезон. Хауърд идва от сериозна операция , а и треньора не е Фил Джексън вече. Дайте им малко време на ЛА , още нищо не сме видяли от тех според мен , тепърва ще мачкат :mrgreen:
Ню Йорк добре направиха , че продадоха Лин , не им трябваше толкова много реално , а и много пари поиска им накрая. Ако Ню Йорк са здрави всичките им звезди - са претендент за титлата на Изток. Само да напомня основните им играчи : Кармело Антъни , Амаре Студамайър , Ченси Билъпс , Тайсън Чандлър , Джейсън Кид ,Джей Ар Смит , Маркус Кемби . Само , че като гледам пак почнаха да ги преследват контузиите.
Маями привлякоха много класни ветерани в лицето на Рей Алън и Рашард Люис и те още по-силни станаха.
Слядя с интерес развитието на Хюстън и Оклахома.
Да време е да се промени името на темата :D

П.С. Не искам да влизам в спорове с никой , ако мнението ми се различава от това на някой друг и не задължавам никой с него :bchug:
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: NBA

Мнение от ryan83 » 04 Ное 2012, 2:38

Само да добавя че Чонси Билъпс не е вече в Никс а е в Клипърс :yes: И е контузен отгоре на тва. Пропусна почти целия минал сезон. Мисля че не трябваше да пускат Лин щото беше баси сензацията..няколко мача сам спечели и тогава даже Амари и Мело бяха контузени. Просто незнам колко малоумен трябва да си да пуснеш такъв играч който са превърна в звезда от нищото. Все пак на негово място взеха Фелтън коет не е зле. Имат и мн добър тройкаджия Стив Новак. Мисля че тоя сезон може да вземат дивизията ма Бостън, Фили, Бруклин са там, ще е оспорвано. Никс докато стигнат нивото на Маями бая трябва да са потрудят :mrgreen: сношната победа нищо не значи. Маями пак ще мачкат. Лейкърс съм сигурен че ще почнат да мачкат мн скоро, Кобе не обича да губи :mhihi: верно тоя треньор е мега зле ама кво да се прави няма го Фил.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 04 Ное 2012, 10:37

Сделката за Харден да ви кажа честно май е наи-добра за самия Харден.
Оня полудя първите два мача,направо страшен дебют.В момента е и първи при реализаторите с 43 средно.
А и сега,няма други звезди около него,има възможност да изпъкне,няма кой да му прави сянка.
Аз мисля,че Хюстън вече са много много сериозен отбор и ще са една от изненадите на сезона.
Ню Йорк - в момента имат само един Мело и прехваления Амари.Имат и един 60 годишен Кид.Общо взето доста възрастен отбор,ако не се лъжа най-застарелия в НБА в момента.
Бостън бият трудно Вашинктон(без Уол и Нани).А когато се завърнат,вълшебниците ще са сила.
Маями за малко да изпуснат Денвър.Алън им спечели мача,15сек преди края наниза една тройка за резултат 119-116
Мача през цялото време вървя кош за кош,изобщо голяма битка стана,все едно гледахме финали :mhihi:
Хюстън падат в 1-во продължение от Портлант с 85-95 - Харден с 24т - и изпусна мача в края на последната четвърт.
Бруклин си бият Торонто и така.
Тази нощ ЛАЛ излизат срещу Пистънс
ОКС - Атланта
Орландо и Слънцата
76 - Никс
Миносота - Торонто
Айде Коби нанижи им 50т и да приключи лошата серия,видялосе е че ти ще си човека пак!
Неш ще играе другата седмица в края,при малко късмет.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 12 Ное 2012, 19:43

лейкърс са подписали с майк д'антъни. много лоша новина за всички техни фенове. от сега могат да отписват тоя сезон.
остава да назначат в борда на директорите и айзея томас и тоя отбор може да го разпускат вече.

в началото на тази година и двата ми любими отбора, на които симпатизирам от 90те години - никс (от финалите 94та) и челси (някъде от 99та може би) изритаха треньорите си горе долу по едно и също време и аз бях блажен (и 2мата не можех да ги понасям). защо правя този паралел, макар да говорим за различни спортове - и д'антъни и вийаш бояш са мениджъри с изключително офанзивна философия, без никаква мисъл за защита. и резултатите бяха повече от посредствени. надявам се тази година в плейофите да стигнем поне финал в конференцията :yes:

за сега добре тръгваме, но да видим...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 12 Ное 2012, 20:16

kulov написа:лейкърс са подписали с майк д'антъни. много лоша новина за всички техни фенове. от сега могат да отписват тоя сезон.
остава да назначат в борда на директорите и айзея томас и тоя отбор може да го разпускат вече.

в началото на тази година и двата ми любими отбора, на които симпатизирам от 90те години - никс (от финалите 94та) и челси (някъде от 99та може би) изритаха треньорите си горе долу по едно и също време и аз бях блажен (и 2мата не можех да ги понасям). защо правя този паралел, макар да говорим за различни спортове - и д'антъни и вийаш бояш са мениджъри с изключително офанзивна философия, без никаква мисъл за защита. и резултатите бяха повече от посредствени. надявам се тази година в плейофите да стигнем поне финал в конференцията :yes:

за сега добре тръгваме, но да видим...

еми всички искаме Дзен Учителя да се беше върнал , Коби сам ше ги вкара в плейофите ама после ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 12 Ное 2012, 22:12

Хауърд разби със статистики срещу Кингс :mhihi: 18 борби не са малко
Но без големия Коби няма да стане,дори и да беше Джаксън.
Но Лейкърс май се отпушиха,проблема май е отстранен и дано вече наистина е Шоутайм!
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 13 Ное 2012, 0:04

Хах и кво му е на новия тренер, верно преди тва беше на Никс ма кат погледнем играчите на Никс с тези на Лейкърс сега кво да няма само да падат :mhihi: Бил офанзивен еми не мисля че Лейкърс с него ще са трагични. Тоя Браун беше пълен смешник баси. Д'Антони мисля че е по-добре. Най-добре щеше да са върне Фил Джексън и тогава ставаше страшно ама..Лейкърс почват да набират скорост и ще мачкат! Дано да има повече шоутайм изпълнения. Ма квото и да си говорим накрая шампиони пак ще станат Маями :smoke:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 13 Ное 2012, 1:05

не знам, братле, но откакто уудсън пое никс нещата поеха нагоре. осезаемо. аз съм с предразсъдъци към д'антъни. времето ще си покаже.

не му отричам работата, която е свършил, защото през последните 10 години сме били на дъното на нба (за това се пошегувах, че на лейкърс им трябва и айзея томас :mhihi: ) и каквито и мачове да съм гледал през това време съм се хващал за главата колко сме зле. от този посредствен отбор той започна да гради, докато го превърна в един средняшки такъв :mhihi:

но тази игра без защита просто е :no:

една от причините аз да съм от никс и от челси е, че брат ми е от лейкърс и от арсенал :mhihi:
между братята тр да има :duel:

но пък са ми били симпатични винаги и ви пожелавам успех :yes:

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 13 Ное 2012, 13:58

:yes:
Та вечер дербито Лейкърс - Спърс ! Лейкърс ако не ги накажат незнам. Паркър не игра предния мач ма пак биха. Искам Грег Попович да гледа тъжно кат падат :mhihi: :mhihi: Мача ще е на кантар и интересен дано Лейкърс бият. Те Спърс нямат никъв център освен Тим Дънкан :mhihi: а Хауърд ако не са надъха и не направи голям мач просто..Кобето трябва да избухне че без него са за никъде..да им шибне над 30 точки и ще бият. Сега е момента ЛА да напраят серия от победи и да затворят устите на всички. До момента имат само 2 поред.
А за Никс тръгнаха повече от добре, нямат още загуба и само те още нямат. 4-0 тва не са тръгвали така от много години коет е супер яко им са кефя и съм за тях да вземат дивизията след много трагични години :mhihi: Миналия сезон с Лин ми станага любимци ма те го дадоха на Хюстън баси. Ма пак имат мн добри играчи. Даже в момента го няма Амари Студамаер който е сила под коша с тея гръмотевични забивки. Иман Шумперт го няма също ма имат Джей Ар Смит който е много лудддд Мело домомента ги дърпа нагоре..най сетне да има малко интрига че и Бостън зеха да набират скорост
Гледам Хауърд е развълнуван от Майк Д'Антъни ма защо не взеха пак Фил Джексън незнам :kuku: А тоя Андрю Байнъм още контузен баси добре че го разменига с Хауърд от което Лейкърс станаха супер силни. Все пак е най-добрия център.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 14 Ное 2012, 9:00

За кой ли път Лейкърс така са излагат :banghead: :banghead: смях смях..водеха с 3 просто минути преди края и мн ясно че няма да бият..можеха да изравнят и да пратят мача в овъртайм ма Гасол стреля тройка :kuku: :kuku: просто нямам думи. Имаха цели 9 секунди да изравнят след кат губят с 2 ма топката беше в Гасол :mhihi: и неможа да подаде на Коби и беше ясно че мача свърши :kuku: :kuku: :kuku:
Неможе да играят под коша на сигурно ам :kuku: :mrgreen: така ако ми играят срещу по сериозните баси трагедиите са
Коби хубо игра ам другите просто никви ги няма тва е. От де то късмет на Спърс в последните секунди шибнаха тройка..ей мн им върви ма ше ги видя кат дойдат на Маями.

Четвъртък 29 ноември Маями - Сан Антонио :ok: нямам търпение просто :twisted:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата