NBA
Модератор: Общи модератори
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: NBA Playoffs 2012
Като се замислиш и 20 загуби не са много при баланс 62 - 20 нали така.
Но определено им трябва скорост - я погледни Уизърдс като се върне Уол ще са доста добре
Погледни Ракетите - направо страшна динамика вадят Харден и Лин
Бъкс също са от най-бързите
Оклахома няма да ги коментирам изобщо - от към скорост са най-бързи в момента
Модата в лигата в момента е игра 1 на 1 и бързи Aley-up-пасове тва е.
Лейкърс какво имат като се замислиш - Консузен център,60 годишно крило и един Коби - ама една птичка пролет не прави.
Не са в крак с модата
Но определено им трябва скорост - я погледни Уизърдс като се върне Уол ще са доста добре
Погледни Ракетите - направо страшна динамика вадят Харден и Лин
Бъкс също са от най-бързите
Оклахома няма да ги коментирам изобщо - от към скорост са най-бързи в момента
Модата в лигата в момента е игра 1 на 1 и бързи Aley-up-пасове тва е.
Лейкърс какво имат като се замислиш - Консузен център,60 годишно крило и един Коби - ама една птичка пролет не прави.
Не са в крак с модата

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
сделката за Харден май е добра и за хюстън и за оклахома , кво ше кажете а 

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
barabqga написа:сделката за Харден май е добра и за хюстън и за оклахома , кво ше кажете а
Мен най ме нерви в НБА, като почнат отборите да си продават наляво и надясно ключови играчи.
В Далас след като станаха шампиони, остана само Новицки май - супер зле, при положение, че отбор с такава химия по между си не е имало отдавна.
Харден за какъв чеп го дадоха на Рокетс при положение, че мачкаха заедно с Дюрант и Уестбруук???
Ню Уорк пък за какъв чеп дадоха Лин?
Примери още колкото искате.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
makaveli316 написа:barabqga написа:сделката за Харден май е добра и за хюстън и за оклахома , кво ше кажете а
Ню Уорк пък за какъв чеп дадоха Лин?
за да вземем куп легенди, на които се възхищавах през деведесетте години, когато даваха НБА екшън по ефир 2

снощи никс са намачкали маями. дано да сме по-силни тая година.
за автора на темата - що не вземеш да промениш заглавието само на НБА? плейофите минаха вече (поне на моя телевизор).
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
kulov написа:за автора на темата - що не вземеш да промениш заглавието само на НБА? плейофите минаха вече (поне на моя телевизор).
Я виж сега дали и при вас е променено заглавието, че не съм много сигурен...

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
barabqga написа:сделката за Харден май е добра и за хюстън и за оклахома , кво ше кажете а
Оклахома , просто нямаше как да задържат Харден и трябваше да го продадат , за да вземат пари за него. Ако го бяха оставили щеше след края на този сезон да си замине без да видят и 1 цент от него , тей като му изтичаше договора , а нямаха как да му предложат хубави пари/договор при положение , че преподписаха с Ибака , Уестбрук и куп други играчи и "Тавана на Бюджета" им бе достигнат и нямаха избор , освен продажба ... Извлекоха Оклахома максимума от сделката и взеха Кевин Мартин , който умее да вкарва и е доказан играч и 2 броя бъдещи играчи от 1-вия драфт рунд ( което е супер яка сделка ). Ето защо го продадоха...
Аз не виждам причина за паника в Лейкърс , трябва да се сработят , а и Неш и Дуайт ( да не забравяме , че привлякоха и Антоан Джеймисън , който си е много стабилен играч с много добри показатели ) променят коренно системата на игра на целия отбор , за целия нов сезон. Хауърд идва от сериозна операция , а и треньора не е Фил Джексън вече. Дайте им малко време на ЛА , още нищо не сме видяли от тех според мен , тепърва ще мачкат

Ню Йорк добре направиха , че продадоха Лин , не им трябваше толкова много реално , а и много пари поиска им накрая. Ако Ню Йорк са здрави всичките им звезди - са претендент за титлата на Изток. Само да напомня основните им играчи : Кармело Антъни , Амаре Студамайър , Ченси Билъпс , Тайсън Чандлър , Джейсън Кид ,Джей Ар Смит , Маркус Кемби . Само , че като гледам пак почнаха да ги преследват контузиите.
Маями привлякоха много класни ветерани в лицето на Рей Алън и Рашард Люис и те още по-силни станаха.
Слядя с интерес развитието на Хюстън и Оклахома.
Да време е да се промени името на темата

П.С. Не искам да влизам в спорове с никой , ако мнението ми се различава от това на някой друг и не задължавам никой с него

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: NBA
Само да добавя че Чонси Билъпс не е вече в Никс а е в Клипърс
И е контузен отгоре на тва. Пропусна почти целия минал сезон. Мисля че не трябваше да пускат Лин щото беше баси сензацията..няколко мача сам спечели и тогава даже Амари и Мело бяха контузени. Просто незнам колко малоумен трябва да си да пуснеш такъв играч който са превърна в звезда от нищото. Все пак на негово място взеха Фелтън коет не е зле. Имат и мн добър тройкаджия Стив Новак. Мисля че тоя сезон може да вземат дивизията ма Бостън, Фили, Бруклин са там, ще е оспорвано. Никс докато стигнат нивото на Маями бая трябва да са потрудят
сношната победа нищо не значи. Маями пак ще мачкат. Лейкърс съм сигурен че ще почнат да мачкат мн скоро, Кобе не обича да губи
верно тоя треньор е мега зле ама кво да се прави няма го Фил.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Сделката за Харден да ви кажа честно май е наи-добра за самия Харден.
Оня полудя първите два мача,направо страшен дебют.В момента е и първи при реализаторите с 43 средно.
А и сега,няма други звезди около него,има възможност да изпъкне,няма кой да му прави сянка.
Аз мисля,че Хюстън вече са много много сериозен отбор и ще са една от изненадите на сезона.
Ню Йорк - в момента имат само един Мело и прехваления Амари.Имат и един 60 годишен Кид.Общо взето доста възрастен отбор,ако не се лъжа най-застарелия в НБА в момента.
Бостън бият трудно Вашинктон(без Уол и Нани).А когато се завърнат,вълшебниците ще са сила.
Маями за малко да изпуснат Денвър.Алън им спечели мача,15сек преди края наниза една тройка за резултат 119-116
Мача през цялото време вървя кош за кош,изобщо голяма битка стана,все едно гледахме финали
Хюстън падат в 1-во продължение от Портлант с 85-95 - Харден с 24т - и изпусна мача в края на последната четвърт.
Бруклин си бият Торонто и така.
Тази нощ ЛАЛ излизат срещу Пистънс
ОКС - Атланта
Орландо и Слънцата
76 - Никс
Миносота - Торонто
Айде Коби нанижи им 50т и да приключи лошата серия,видялосе е че ти ще си човека пак!
Неш ще играе другата седмица в края,при малко късмет.
Оня полудя първите два мача,направо страшен дебют.В момента е и първи при реализаторите с 43 средно.
А и сега,няма други звезди около него,има възможност да изпъкне,няма кой да му прави сянка.
Аз мисля,че Хюстън вече са много много сериозен отбор и ще са една от изненадите на сезона.
Ню Йорк - в момента имат само един Мело и прехваления Амари.Имат и един 60 годишен Кид.Общо взето доста възрастен отбор,ако не се лъжа най-застарелия в НБА в момента.
Бостън бият трудно Вашинктон(без Уол и Нани).А когато се завърнат,вълшебниците ще са сила.
Маями за малко да изпуснат Денвър.Алън им спечели мача,15сек преди края наниза една тройка за резултат 119-116
Мача през цялото време вървя кош за кош,изобщо голяма битка стана,все едно гледахме финали

Хюстън падат в 1-во продължение от Портлант с 85-95 - Харден с 24т - и изпусна мача в края на последната четвърт.
Бруклин си бият Торонто и така.
Тази нощ ЛАЛ излизат срещу Пистънс
ОКС - Атланта
Орландо и Слънцата
76 - Никс
Миносота - Торонто
Айде Коби нанижи им 50т и да приключи лошата серия,видялосе е че ти ще си човека пак!
Неш ще играе другата седмица в края,при малко късмет.

лейкърс са подписали с майк д'антъни. много лоша новина за всички техни фенове. от сега могат да отписват тоя сезон.
остава да назначат в борда на директорите и айзея томас и тоя отбор може да го разпускат вече.
в началото на тази година и двата ми любими отбора, на които симпатизирам от 90те години - никс (от финалите 94та) и челси (някъде от 99та може би) изритаха треньорите си горе долу по едно и също време и аз бях блажен (и 2мата не можех да ги понасям). защо правя този паралел, макар да говорим за различни спортове - и д'антъни и вийаш бояш са мениджъри с изключително офанзивна философия, без никаква мисъл за защита. и резултатите бяха повече от посредствени. надявам се тази година в плейофите да стигнем поне финал в конференцията
за сега добре тръгваме, но да видим...
остава да назначат в борда на директорите и айзея томас и тоя отбор може да го разпускат вече.
в началото на тази година и двата ми любими отбора, на които симпатизирам от 90те години - никс (от финалите 94та) и челси (някъде от 99та може би) изритаха треньорите си горе долу по едно и също време и аз бях блажен (и 2мата не можех да ги понасям). защо правя този паралел, макар да говорим за различни спортове - и д'антъни и вийаш бояш са мениджъри с изключително офанзивна философия, без никаква мисъл за защита. и резултатите бяха повече от посредствени. надявам се тази година в плейофите да стигнем поне финал в конференцията

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
kulov написа:лейкърс са подписали с майк д'антъни. много лоша новина за всички техни фенове. от сега могат да отписват тоя сезон.
в началото на тази година и двата ми любими отбора, на които симпатизирам от 90те години - никс (от финалите 94та) и челси (някъде от 99та може би) изритаха треньорите си горе долу по едно и също време и аз бях блажен (и 2мата не можех да ги понасям). защо правя този паралел, макар да говорим за различни спортове - и д'антъни и вийаш бояш са мениджъри с изключително офанзивна философия, без никаква мисъл за защита. и резултатите бяха повече от посредствени. надявам се тази година в плейофите да стигнем поне финал в конференцията![]()
еми всички искаме Дзен Учителя да се беше върнал , Коби сам ше ги вкара в плейофите ама после ....
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Хауърд разби със статистики срещу Кингс
18 борби не са малко
Но без големия Коби няма да стане,дори и да беше Джаксън.
Но Лейкърс май се отпушиха,проблема май е отстранен и дано вече наистина е Шоутайм!

Но без големия Коби няма да стане,дори и да беше Джаксън.
Но Лейкърс май се отпушиха,проблема май е отстранен и дано вече наистина е Шоутайм!

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Хах и кво му е на новия тренер, верно преди тва беше на Никс ма кат погледнем играчите на Никс с тези на Лейкърс сега кво да няма само да падат
Бил офанзивен еми не мисля че Лейкърс с него ще са трагични. Тоя Браун беше пълен смешник баси. Д'Антони мисля че е по-добре. Най-добре щеше да са върне Фил Джексън и тогава ставаше страшно ама..Лейкърс почват да набират скорост и ще мачкат! Дано да има повече шоутайм изпълнения. Ма квото и да си говорим накрая шампиони пак ще станат Маями 

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

не знам, братле, но откакто уудсън пое никс нещата поеха нагоре. осезаемо. аз съм с предразсъдъци към д'антъни. времето ще си покаже.
не му отричам работата, която е свършил, защото през последните 10 години сме били на дъното на нба (за това се пошегувах, че на лейкърс им трябва и айзея томас
) и каквито и мачове да съм гледал през това време съм се хващал за главата колко сме зле. от този посредствен отбор той започна да гради, докато го превърна в един средняшки такъв
но тази игра без защита просто е
една от причините аз да съм от никс и от челси е, че брат ми е от лейкърс и от арсенал
между братята тр да има
но пък са ми били симпатични винаги и ви пожелавам успех
не му отричам работата, която е свършил, защото през последните 10 години сме били на дъното на нба (за това се пошегувах, че на лейкърс им трябва и айзея томас

но тази игра без защита просто е

една от причините аз да съм от никс и от челси е, че брат ми е от лейкърс и от арсенал

между братята тр да има

но пък са ми били симпатични винаги и ви пожелавам успех

- ryan83
- gangstera
-

Та вечер дербито Лейкърс - Спърс ! Лейкърс ако не ги накажат незнам. Паркър не игра предния мач ма пак биха. Искам Грег Попович да гледа тъжно кат падат

А за Никс тръгнаха повече от добре, нямат още загуба и само те още нямат. 4-0 тва не са тръгвали така от много години коет е супер яко им са кефя и съм за тях да вземат дивизията след много трагични години

Гледам Хауърд е развълнуван от Майк Д'Антъни ма защо не взеха пак Фил Джексън незнам

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
За кой ли път Лейкърс така са излагат
смях смях..водеха с 3 просто минути преди края и мн ясно че няма да бият..можеха да изравнят и да пратят мача в овъртайм ма Гасол стреля тройка
просто нямам думи. Имаха цели 9 секунди да изравнят след кат губят с 2 ма топката беше в Гасол
и неможа да подаде на Коби и беше ясно че мача свърши
Неможе да играят под коша на сигурно ам
така ако ми играят срещу по сериозните баси трагедиите са
Коби хубо игра ам другите просто никви ги няма тва е. От де то късмет на Спърс в последните секунди шибнаха тройка..ей мн им върви ма ше ги видя кат дойдат на Маями.
Четвъртък 29 ноември Маями - Сан Антонио
нямам търпение просто 

Неможе да играят под коша на сигурно ам

Коби хубо игра ам другите просто никви ги няма тва е. От де то късмет на Спърс в последните секунди шибнаха тройка..ей мн им върви ма ше ги видя кат дойдат на Маями.
Четвъртък 29 ноември Маями - Сан Антонио

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко