Търся транспорт на хард-топ от УК.
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- xds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320 97'
- Мечтае да кара: BI-TURBO
Търся транспорт на хард-топ от УК.
Здравейте колеги.Трябва ми транспорт на хардтоп от УК до България.Ако случайно някой ще се прибира или познава някой който ще се прибира и има възможност да го докара до България ще съм много благодарен като естествено ще заплатя цена на която се уговорим.Наблягам най-вече на колегите който често ходят и взимат автовоз с коли за части.Приемам също така предложения и съвети отностно това как най-евтино да докарам въпросния хард-топ.Благодаря!
Re: Търся транспорт на хард-топ от УК.
xds написа:Здравейте колеги.Трябва ми транспорт на хардтоп от УК до България.Ако случайно някой ще се прибира или познава някой който ще се прибира и има възможност да го докара до България ще съм много благодарен като естествено ще заплатя цена на която се уговорим.Наблягам най-вече на колегите който често ходят и взимат автовоз с коли за части.Приемам също така предложения и съвети отностно това как най-евтино да докарам въпросния хард-топ.Благодаря!
да го слагат в дървено скеле, да го застраховат и да го пращат по фирма.
накрая като теглиш чертата за пари и нерви- това е най-евтиния начин.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
xds написа:Здравейте колеги.Трябва ми транспорт на хардтоп от УК до България.Ако случайно някой ще се прибира или познава някой който ще се прибира и има възможност да го докара до България ще съм много благодарен като естествено ще заплатя цена на която се уговорим.Наблягам най-вече на колегите който често ходят и взимат автовоз с коли за части.Приемам също така предложения и съвети отностно това как най-евтино да докарам въпросния хард-топ.Благодаря!
от лондон цената до БГ е 1 лира на кило (2.40 лв). камион има всяка седмица, трябва да е много добре опакован и няма проблеми.

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
В този форум можеш да намериш информация за камиони и бусове които пътуват всяка седмица: http://www.bghelp.co.uk/modules/Jig/index.php
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
можеш и през екотн да си го пуснеш...те предлагат такава услуга http://www.econt.com/purchase_courier_uk/

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
http://www.bghelp.co.uk/forums/%C0%E2%F ... post436081
Ползвал съм много пъти услугите на Евгени Меров 07832356000 много коректен, доставят до Пловдив и после по куриерска фирма ако си от друг град, маи вече 2 пъти седмично пътуват. Ако става въпрос от Лондон да се праща.
Ползвал съм много пъти услугите на Евгени Меров 07832356000 много коректен, доставят до Пловдив и после по куриерска фирма ако си от друг град, маи вече 2 пъти седмично пътуват. Ако става въпрос от Лондон да се праща.

- xds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320 97'
- Мечтае да кара: BI-TURBO
oxam написа:xds написа:Здравейте колеги.Трябва ми транспорт на хардтоп от УК до България.Ако случайно някой ще се прибира или познава някой който ще се прибира и има възможност да го докара до България ще съм много благодарен като естествено ще заплатя цена на която се уговорим.Наблягам най-вече на колегите който често ходят и взимат автовоз с коли за части.Приемам също така предложения и съвети отностно това как най-евтино да докарам въпросния хард-топ.Благодаря!
от лондон цената до БГ е 1 лира на кило (2.40 лв). камион има всяка седмица, трябва да е много добре опакован и няма проблеми.
Колега той е 20 кг или имаш предвид обемно тегло ?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ще ти го таксуват на обем това е сигурно. Работата е на договорка с фирмата .
Евгени е супер коректен и камионите са 3 всяка седмица към и от Бг. Разполага със складове в София и Пловдив. http://uktobg.com/
stambo_81dg написа:
Евгени е супер коректен и камионите са 3 всяка седмица към и от Бг. Разполага със складове в София и Пловдив. http://uktobg.com/
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
8 мнения
• Страница 1 от 1