Търся транспорт на хард-топ от УК.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320 97'
Мечтае да кара: BI-TURBO

Търся транспорт на хард-топ от УК.

Мнение от xds » 08 Ное 2012, 17:27

Здравейте колеги.Трябва ми транспорт на хардтоп от УК до България.Ако случайно някой ще се прибира или познава някой който ще се прибира и има възможност да го докара до България ще съм много благодарен като естествено ще заплатя цена на която се уговорим.Наблягам най-вече на колегите който често ходят и взимат автовоз с коли за части.Приемам също така предложения и съвети отностно това как най-евтино да докарам въпросния хард-топ.Благодаря!

master of the force
Аватар

Re: Търся транспорт на хард-топ от УК.

Мнение от alx » 08 Ное 2012, 17:31

xds написа:Здравейте колеги.Трябва ми транспорт на хардтоп от УК до България.Ако случайно някой ще се прибира или познава някой който ще се прибира и има възможност да го докара до България ще съм много благодарен като естествено ще заплатя цена на която се уговорим.Наблягам най-вече на колегите който често ходят и взимат автовоз с коли за части.Приемам също така предложения и съвети отностно това как най-евтино да докарам въпросния хард-топ.Благодаря!

да го слагат в дървено скеле, да го застраховат и да го пращат по фирма.

накрая като теглиш чертата за пари и нерви- това е най-евтиния начин.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 08 Ное 2012, 19:44

xds написа:Здравейте колеги.Трябва ми транспорт на хардтоп от УК до България.Ако случайно някой ще се прибира или познава някой който ще се прибира и има възможност да го докара до България ще съм много благодарен като естествено ще заплатя цена на която се уговорим.Наблягам най-вече на колегите който често ходят и взимат автовоз с коли за части.Приемам също така предложения и съвети отностно това как най-евтино да докарам въпросния хард-топ.Благодаря!

от лондон цената до БГ е 1 лира на кило (2.40 лв). камион има всяка седмица, трябва да е много добре опакован и няма проблеми.
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

Мнение от Димитър Димитров » 08 Ное 2012, 20:54

В този форум можеш да намериш информация за камиони и бусове които пътуват всяка седмица: http://www.bghelp.co.uk/modules/Jig/index.php

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e46 330i

Мнение от minimalcoholic » 08 Ное 2012, 21:27

можеш и през екотн да си го пуснеш...те предлагат такава услуга http://www.econt.com/purchase_courier_uk/
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 08 Ное 2012, 22:40

http://www.bghelp.co.uk/forums/%C0%E2%F ... post436081

Ползвал съм много пъти услугите на Евгени Меров 07832356000 много коректен, доставят до Пловдив и после по куриерска фирма ако си от друг град, маи вече 2 пъти седмично пътуват. Ако става въпрос от Лондон да се праща. :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320 97'
Мечтае да кара: BI-TURBO

Мнение от xds » 08 Ное 2012, 23:24

oxam написа:

от лондон цената до БГ е 1 лира на кило (2.40 лв). камион има всяка седмица, трябва да е много добре опакован и няма проблеми.

Колега той е 20 кг или имаш предвид обемно тегло ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 12 Ное 2012, 16:10

Ще ти го таксуват на обем това е сигурно. Работата е на договорка с фирмата .

stambo_81dg написа:
Ползвал съм много пъти услугите на Евгени Меров 07832356000 много коректен, доставят до Пловдив и после по куриерска фирма ако си от друг град, маи вече 2 пъти седмично пътуват. Ако става въпрос от Лондон да се праща. :idea:

Евгени е супер коректен и камионите са 3 всяка седмица към и от Бг. Разполага със складове в София и Пловдив. http://uktobg.com/
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Назад към Извън Темата