Колко пъти са ви БАН-вали
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- zxsport
-
Re: Колко пъти са ви БАН-вали
Имам ниво на предупреждение - 1, което не знам какво означава ... писах на Моллов ... никаква реакция.
Вероятно моят "любимец" Мегов има пръст в тази работа ...
Към момента бан нямам, ама не се знае ...
Вероятно моят "любимец" Мегов има пръст в тази работа ...
Към момента бан нямам, ама не се знае ...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Еми като погледнеш самото предупреждение - то си пише за какво е. Почти всеки път е ясно кой за какво е получил наказанието... просто трябва да се поинтересувате и да прочетете. Но повечето избират да се "дървят".
2-3 пъти, по-старите от форума ще си спомнят защо
Всичките пъти съм си бил виновен, причинате е, че започнах да пиша на твърде крехка възраст

Всичките пъти съм си бил виновен, причинате е, че започнах да пиша на твърде крехка възраст

Live it like you Love it
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
аз 0
но моля модераторите да пуснат някой от профилите на най-бананвания акаунт да си каже и той.

- Mollov
- Мародератор
-
Той вече е писал 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- zxsport
-
Предупреждението ми беше за снимка от подпис с малко по-голям размер. Веднага коригирах и се извиних на л.с. но явно не е било достатъчно. Ти на това дървене ли му викаш?Mollov написа:Еми като погледнеш самото предупреждение - то си пише за какво е. Почти всеки път е ясно кой за какво е получил наказанието... просто трябва да се поинтересувате и да прочетете. Но повечето избират да се "дървят".
- Mollov
- Мародератор
-
Не казах "ти", казах "повечето"... разликата е огромна... а твоето мнение го коментирах, защото написа, че не знаеше какво означава... а кой го е поставил - то също си пише... но ти пак коментираш, че "вероятно еди кой си имал пръст в тази работа..".
По принцип предупрежденията се използват за това, за което са предназначени... същото е като да получиш "мнение" в тема от модератор с предупреждение... но повечето потребители го приемат прекалено навътре и си мислят, че е "паднала бомба"... затова и се използва по-рядко, само когато потребителя изобщо не еб@ва като му се прави забележка.
По принцип предупрежденията се използват за това, за което са предназначени... същото е като да получиш "мнение" в тема от модератор с предупреждение... но повечето потребители го приемат прекалено навътре и си мислят, че е "паднала бомба"... затова и се използва по-рядко, само когато потребителя изобщо не еб@ва като му се прави забележка.
- zxsport
-
да, т.к. получих л.с. от теб и от него. Разбра ме много добре. Живи и здрави!Mollov написа:Не казах "ти", казах "повечето"... разликата е огромна... а твоето мнение го коментирах, защото написа, че не знаеше какво означава... а кой го е поставил - то също си пише... но ти пак коментираш, че "вероятно еди кой си имал пръст в. ...
Колеги не се спичайте много, форум е все пак 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Форум - форум, ама зарад такива глупости един куп качествени хора пишещи неща, които си струваха да се четат отдавна ги няма. Между другото конкретно тоя подфорум и аз взех да го подминавам вече, уж железен контрол, пък рядко се свърта интересна тема (като тази), преди само тука влизах, сега предимно в техническите. Аз ли съм се променил, или форума не знам, ама не е както беше примерно преди 4 години.
Никой не мое ма връне на селу!
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4