Колко пъти са ви БАН-вали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Колко пъти са ви БАН-вали

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 10 Ное 2012, 0:57

Не помня точно колко, май 2 пъти :mhihi: :mhihi:
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 10 Ное 2012, 2:23

Имам ниво на предупреждение - 1, което не знам какво означава ... писах на Моллов ... никаква реакция.
Вероятно моят "любимец" Мегов има пръст в тази работа ...
Към момента бан нямам, ама не се знае ... :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Ное 2012, 14:05

Еми като погледнеш самото предупреждение - то си пише за какво е. Почти всеки път е ясно кой за какво е получил наказанието... просто трябва да се поинтересувате и да прочетете. Но повечето избират да се "дървят".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 10 Ное 2012, 14:24

2-3 пъти, по-старите от форума ще си спомнят защо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Всичките пъти съм си бил виновен, причинате е, че започнах да пиша на твърде крехка възраст :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 10 Ное 2012, 23:00

аз 0

:OT: но моля модераторите да пуснат някой от профилите на най-бананвания акаунт да си каже и той. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Ное 2012, 23:14

Той вече е писал ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Ное 2012, 14:52

Бати Златко трябва да е :bowdown:
Никой не мое ма връне на селу!

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 11 Ное 2012, 23:51

Mollov написа:Еми като погледнеш самото предупреждение - то си пише за какво е. Почти всеки път е ясно кой за какво е получил наказанието... просто трябва да се поинтересувате и да прочетете. Но повечето избират да се "дървят".
Предупреждението ми беше за снимка от подпис с малко по-голям размер. Веднага коригирах и се извиних на л.с. но явно не е било достатъчно. Ти на това дървене ли му викаш?

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 12 Ное 2012, 0:02

Не казах "ти", казах "повечето"... разликата е огромна... а твоето мнение го коментирах, защото написа, че не знаеше какво означава... а кой го е поставил - то също си пише... но ти пак коментираш, че "вероятно еди кой си имал пръст в тази работа..".

По принцип предупрежденията се използват за това, за което са предназначени... същото е като да получиш "мнение" в тема от модератор с предупреждение... но повечето потребители го приемат прекалено навътре и си мислят, че е "паднала бомба"... затова и се използва по-рядко, само когато потребителя изобщо не еб@ва като му се прави забележка.

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 12 Ное 2012, 0:27

Mollov написа:Не казах "ти", казах "повечето"... разликата е огромна... а твоето мнение го коментирах, защото написа, че не знаеше какво означава... а кой го е поставил - то също си пише... но ти пак коментираш, че "вероятно еди кой си имал пръст в. ...
да, т.к. получих л.с. от теб и от него. Разбра ме много добре. Живи и здрави!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 12 Ное 2012, 0:31

Колеги не се спичайте много, форум е все пак :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Ное 2012, 7:56

Форум - форум, ама зарад такива глупости един куп качествени хора пишещи неща, които си струваха да се четат отдавна ги няма. Между другото конкретно тоя подфорум и аз взех да го подминавам вече, уж железен контрол, пък рядко се свърта интересна тема (като тази), преди само тука влизах, сега предимно в техническите. Аз ли съм се променил, или форума не знам, ама не е както беше примерно преди 4 години.
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата