Пиша тъпи заглавия на теми и съм упорит!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
Пиша тъпи заглавия на теми и съм упорит!
става въпрос за май месец догодина подписа е в ритуална зала Красно село църковния брак в малка църква от другата страна на бул. цар Борис III. около 120 човека +- 10. ще ми се да е някъде наблизо ресторанта на хотел форум вече е зает. датата е 18.05 сватбата е вечерна демек след 18:00. ако може кувертите да не са космически 40-50 лв. Благодаря предварително на отзовалите се.
05.02.2013
Ресторант Чепишев в Бояна, Грета Чепишева и фирмата и CD Catering.
Никога и под никаква форма недейте да имате взаимоотношения с горе изброените лица и фирми ако искате да ви организират мероприятие от какъвто и да е род, под каквато и да е форма и независимо от предложената приятна оферта, защото ще бъдете неприятно сюрпризирани в последния момент както ние, малко преди сватбата, когато вече повечето неща са организирани и съобразени с тях.Вдигали наема, ставал непосилен. Като бонус към това ще получите арогантно отношение, липса на компенсация под каквато и да е форма за ситуацията в която са ви поставили, дори тези който са ви взели парите няма да ви кажат едно „извинявай” в очите, защото са много заети в „срещи” сигурно да взимат парите на други хора които са на заплата за разлика от тях. Чак разговори с изключително „компетентни” адвокати, който да „Ви вземат страха” с разна терминология, от която вие трябва силно да се впечатлите и последвани от размити хипотези които нямат нищо общо с темата на разговора, завършен с гръмкото „ако ви се занимава с глупости може да се пробвате…”. Дали ще ги срещнете в Бояна или на друго място просто си имайте едно на ум да си знаете, решението си е ваше.
05.02.2013
Ресторант Чепишев в Бояна, Грета Чепишева и фирмата и CD Catering.
Никога и под никаква форма недейте да имате взаимоотношения с горе изброените лица и фирми ако искате да ви организират мероприятие от какъвто и да е род, под каквато и да е форма и независимо от предложената приятна оферта, защото ще бъдете неприятно сюрпризирани в последния момент както ние, малко преди сватбата, когато вече повечето неща са организирани и съобразени с тях.Вдигали наема, ставал непосилен. Като бонус към това ще получите арогантно отношение, липса на компенсация под каквато и да е форма за ситуацията в която са ви поставили, дори тези който са ви взели парите няма да ви кажат едно „извинявай” в очите, защото са много заети в „срещи” сигурно да взимат парите на други хора които са на заплата за разлика от тях. Чак разговори с изключително „компетентни” адвокати, който да „Ви вземат страха” с разна терминология, от която вие трябва силно да се впечатлите и последвани от размити хипотези които нямат нищо общо с темата на разговора, завършен с гръмкото „ако ви се занимава с глупости може да се пробвате…”. Дали ще ги срещнете в Бояна или на друго място просто си имайте едно на ум да си знаете, решението си е ваше.
Последна промяна kliuna на 05 Фев 2013, 18:35, променена общо 3 пъти
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: ресторант за сватба
Провери в "Ниагара" на ул. Дойран - горещо го препоръчвам. Направо отивай и говори с управителя - Иван Иванов (ако още е той де) много свестен човек.
THE ONE & ONLY E30
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
THE DUNK MACHINE написа:Провери в "Ниагара" на ул. Дойран - горещо го препоръчвам. Направо отивай и говори с управителя - Иван Иванов (ако още е той де) много свестен човек.
Ресторант Ниагара, конкретно в Дружба, винаги ме е впечатлявал с нивото на обслужване, така че се присъединявам към препоръката.
ПС Да капризен съм, и ми е писнало от кофти обслужване.

- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
днес ходих но разделението на салоните е малко неприятно около половината гости ще са малко изолирани. ако някой има други предложения съм готов да ги чуя.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявай колега че пиша в темата,просто винаги ми е било интересно и не понятно,защо трябва да се правят такива грандиозни сватби от по 100+++ човека,не е ли по-интересно и приятно да се поканят макс 20-25 човека и да се отпразнува събитието?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа::OT:
Извинявай колега че пиша в темата,просто винаги ми е било интересно и не понятно,защо трябва да се правят такива грандиозни сватби от по 100+++ човека,не е ли по-интересно и приятно да се поканят макс 20-25 човека и да се отпразнува събитието?
И аз съм се замислял как може да има 100+ човека, ама като се замисля, от едната рода, и от другата като се поканят хора, и малко приятели, за да няма сърдити, цифрата става голяма.

- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
те само приятелите са повече и то близките, ако не поканим роднини от двете страни треа живеем в пълна изолация после от родителите нали се сещаш 
И моята беше 100 човека. Реално роднините са не повече от 30тина, другото са приятели, няма как просто. Аз като правя рожден ден и партито е 60+, какво остава за сватба (то иначе за какво изобщо се прави тая сватба..?). А по темата, моята сватба беше в ресторант "Ловен парк". Много е готино там, по средата на гората, няма съседи, няма кой да ти пречи. Иначе подписа също беше в ритуалната в Красно село. После се стига за 20тина мин. Но сега му правят някакъв ремонт на ресторанта и не знам кога ще работи пак...
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Съжалявам за
ама как точно по време на баловете бре човек, те тогава направо те обезглавяват ресторантите.
ама как точно по време на баловете бре човек, те тогава направо те обезглавяват ресторантите.- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
в ловния парк първо ходих но всичко е заградено сега там, познавах предишната собственичка но сега май некви мутри са го взели да си въртят далаверите на закътано, иначе за датата така решихме не сме се съобразявали с балове и т.н.
И моята беше май месец, идеален е за сватба, хем не мреш от жега, хем вече е лято. А за цените и баловете е се тая, те си имат тарифа за сватби и си цакаш по тях. Жалко за Ловния, много беше яко там...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
kliuna написа:в ловния парк първо ходих но всичко е заградено сега там, познавах предишната собственичка но сега май некви мутри са го взели да си въртят далаверите на закътано, иначе за датата така решихме не сме се съобразявали с балове и т.н.
Съвет - там НЕ!
Бях нс сватба там Септември - незнам сватбарите ли искаха да минат тънко
или просто на тези изобщо не им пука ,че това е някакъв празник..Мега студено беше,отделно,че като и не се пуши вътре (което е голяма грешка да не се разбереш по тази точка точно на сватба! ) постоянно се отваряха вратите и някакво гадно течение се получаваше....
Успех с намирането на ресторант
п.с: какво е сватба от 100 човека

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега, септември бях на сватба в Дипломатически клуб Глория Палас - Горна баня. Много ми хареса всичко, обстановка, обслужване. Сватбата беше навън в градината, доста хора имаше и място колкото искаш. Не живея в София, но мисля,че е близо до Красно село.Много е красиво, разкошна градина, идеално място за сватба. За кувертите не мога да кажа, но предвид менюто не вярвам да са повече от 50 лв.
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
Виж Хотел Акорд. Ресторант Акорд. Имам доста познати, които са си правили сватбите там и са много доволни. Има паркинг и безплатна нощувка за младоженците в ВИП апартамент
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
глория палас за пилешко и салата 55 лв. куверт за по-засукано нагоре. а хотел акорд малко е далечко от Красно село. Последно май в Чепишев в Бояна го решихме дано да не се прецакаме. отзиви за там.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2