Пиша тъпи заглавия на теми и съм упорит!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

Пиша тъпи заглавия на теми и съм упорит!

Мнение от kliuna » 20 Ное 2012, 16:09

става въпрос за май месец догодина подписа е в ритуална зала Красно село църковния брак в малка църква от другата страна на бул. цар Борис III. около 120 човека +- 10. ще ми се да е някъде наблизо ресторанта на хотел форум вече е зает. датата е 18.05 сватбата е вечерна демек след 18:00. ако може кувертите да не са космически 40-50 лв. Благодаря предварително на отзовалите се.

05.02.2013
Ресторант Чепишев в Бояна, Грета Чепишева и фирмата и CD Catering.

Никога и под никаква форма недейте да имате взаимоотношения с горе изброените лица и фирми ако искате да ви организират мероприятие от какъвто и да е род, под каквато и да е форма и независимо от предложената приятна оферта, защото ще бъдете неприятно сюрпризирани в последния момент както ние, малко преди сватбата, когато вече повечето неща са организирани и съобразени с тях.Вдигали наема, ставал непосилен. Като бонус към това ще получите арогантно отношение, липса на компенсация под каквато и да е форма за ситуацията в която са ви поставили, дори тези който са ви взели парите няма да ви кажат едно „извинявай” в очите, защото са много заети в „срещи” сигурно да взимат парите на други хора които са на заплата за разлика от тях. Чак разговори с изключително „компетентни” адвокати, който да „Ви вземат страха” с разна терминология, от която вие трябва силно да се впечатлите и последвани от размити хипотези които нямат нищо общо с темата на разговора, завършен с гръмкото „ако ви се занимава с глупости може да се пробвате…”. Дали ще ги срещнете в Бояна или на друго място просто си имайте едно на ум да си знаете, решението си е ваше.
Последна промяна kliuna на 05 Фев 2013, 18:35, променена общо 3 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Re: ресторант за сватба

Мнение от THE DUNK MACHINE » 20 Ное 2012, 17:10

Провери в "Ниагара" на ул. Дойран - горещо го препоръчвам. Направо отивай и говори с управителя - Иван Иванов (ако още е той де) много свестен човек.
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Ное 2012, 18:16

THE DUNK MACHINE написа:Провери в "Ниагара" на ул. Дойран - горещо го препоръчвам. Направо отивай и говори с управителя - Иван Иванов (ако още е той де) много свестен човек.

Ресторант Ниагара, конкретно в Дружба, винаги ме е впечатлявал с нивото на обслужване, така че се присъединявам към препоръката.

ПС Да капризен съм, и ми е писнало от кофти обслужване. :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kliuna » 21 Ное 2012, 15:30

днес ходих но разделението на салоните е малко неприятно около половината гости ще са малко изолирани. ако някой има други предложения съм готов да ги чуя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Ное 2012, 15:42

:OT:
Извинявай колега че пиша в темата,просто винаги ми е било интересно и не понятно,защо трябва да се правят такива грандиозни сватби от по 100+++ човека,не е ли по-интересно и приятно да се поканят макс 20-25 човека и да се отпразнува събитието?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Ное 2012, 16:19

Е.Димитров написа::OT:
Извинявай колега че пиша в темата,просто винаги ми е било интересно и не понятно,защо трябва да се правят такива грандиозни сватби от по 100+++ човека,не е ли по-интересно и приятно да се поканят макс 20-25 човека и да се отпразнува събитието?

И аз съм се замислял как може да има 100+ човека, ама като се замисля, от едната рода, и от другата като се поканят хора, и малко приятели, за да няма сърдити, цифрата става голяма.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kliuna » 22 Ное 2012, 0:57

те само приятелите са повече и то близките, ако не поканим роднини от двете страни треа живеем в пълна изолация после от родителите нали се сещаш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 22 Ное 2012, 1:28

И моята беше 100 човека. Реално роднините са не повече от 30тина, другото са приятели, няма как просто. Аз като правя рожден ден и партито е 60+, какво остава за сватба (то иначе за какво изобщо се прави тая сватба..?). А по темата, моята сватба беше в ресторант "Ловен парк". Много е готино там, по средата на гората, няма съседи, няма кой да ти пречи. Иначе подписа също беше в ритуалната в Красно село. После се стига за 20тина мин. Но сега му правят някакъв ремонт на ресторанта и не знам кога ще работи пак...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 22 Ное 2012, 1:46

Съжалявам за :OT: ама как точно по време на баловете бре човек, те тогава направо те обезглавяват ресторантите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kliuna » 22 Ное 2012, 10:41

в ловния парк първо ходих но всичко е заградено сега там, познавах предишната собственичка но сега май некви мутри са го взели да си въртят далаверите на закътано, иначе за датата така решихме не сме се съобразявали с балове и т.н.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 23 Ное 2012, 0:04

И моята беше май месец, идеален е за сватба, хем не мреш от жега, хем вече е лято. А за цените и баловете е се тая, те си имат тарифа за сватби и си цакаш по тях. Жалко за Ловния, много беше яко там...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 27 Ное 2012, 11:01

kliuna написа:в ловния парк първо ходих но всичко е заградено сега там, познавах предишната собственичка но сега май некви мутри са го взели да си въртят далаверите на закътано, иначе за датата така решихме не сме се съобразявали с балове и т.н.

Съвет - там НЕ!
Бях нс сватба там Септември - незнам сватбарите ли искаха да минат тънко :dunno: :banghead: или просто на тези изобщо не им пука ,че това е някакъв празник..
Мега студено беше,отделно,че като и не се пуши вътре (което е голяма грешка да не се разбереш по тази точка точно на сватба! ) постоянно се отваряха вратите и някакво гадно течение се получаваше....
Успех с намирането на ресторант :yes:

п.с: какво е сватба от 100 човека :mhihi: до тук на 4-те за последните 2 години все бяха по 200+ :bchug:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 27 Ное 2012, 14:47

Колега, септември бях на сватба в Дипломатически клуб Глория Палас - Горна баня. Много ми хареса всичко, обстановка, обслужване. Сватбата беше навън в градината, доста хора имаше и място колкото искаш. Не живея в София, но мисля,че е близо до Красно село.Много е красиво, разкошна градина, идеално място за сватба. За кувертите не мога да кажа, но предвид менюто не вярвам да са повече от 50 лв.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

Мнение от kobrata_levski » 27 Ное 2012, 19:22

Виж Хотел Акорд. Ресторант Акорд. Имам доста познати, които са си правили сватбите там и са много доволни. Има паркинг и безплатна нощувка за младоженците в ВИП апартамент
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kliuna » 30 Ное 2012, 1:37

глория палас за пилешко и салата 55 лв. куверт за по-засукано нагоре. а хотел акорд малко е далечко от Красно село. Последно май в Чепишев в Бояна го решихме дано да не се прецакаме. отзиви за там.

Следваща

Назад към Извън Темата