Снимков мат'рял към заключената важна тема/обява наToo Cool

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: като гледам

Мнение от Kris » 07 Авг 2006, 14:04

X-citer написа:
Lila_Angel написа:абе той на рожденият ми ден представи една жертва, ама то от събота до сега....доста време си...явно е била отсвирена :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не е отсвирена, направихме и ваучер за още няколко употреби на партия :lol: Нали с Милко си делим всичко.... :mhihi:

Брат, дай и аз да влезна в партията, щото вече нямам къде да залепя обявата :cry: . Едно такси се спря в лявата ми страна. :(

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 07 Авг 2006, 14:12

Kris написа:Брат, дай и аз да влезна в партията, щото вече нямам къде да залепя обявата :cry: . Едно такси се спря в лявата ми страна. :(

Е ние с теб не сме ли влезнали в една партия още отдавна :mhihi: :winky:
Съжалявам за колата, ако искаш ще лепна на моята кола обява с твоя телефон и ще съдействам :lol:
theraven_nz написа:Предлагам това да са следващите поред стикери. На мястото на телефона да има многоточие за лично попълване

В Петък тръгваме с двете купета за морето. Ще се погрижа в мен да има достатъчно бройки, така че който има интерес да казва в кои градове да спираме и да оставяме по няколко обяви :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Авг 2006, 14:18

Ей мама му стара, уникални сте :!:

Оставям тази тема да живее, защото определено ще предизвика доста усмивки :D Само не я обръщайте в чат.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 07 Авг 2006, 14:36

X-citer То така и баба знае с пари, я напишете, че пътуването ще бъде с колело :mhihi:

Да не си вкарате авто гол с тия разности, може да са колкото за още една Е36 купе :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 07 Авг 2006, 14:52

Не помня от кога не съм се смял така... :lol:
Един познат казваше "БМВ-то е ашлашки автомобил" - все повече се убеждавам в това :mhihi:

п.п. Темата е за "The Best Of" :lol:
Последна промяна AIWERA на 07 Авг 2006, 15:36, променена общо 1 път

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 07 Авг 2006, 15:29

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: идеята е страхотна,дано има успех..смачкал съм се от смях :p
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 07 Авг 2006, 16:39

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 07 Авг 2006, 16:44

неееееее, просто нема такива други като вас :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown: ЛУДИ СТЕ, ЧЕСТНО :bowdown: УСПЕХ :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 07 Авг 2006, 17:42

X-citer написа:
Kris написа:Брат, дай и аз да влезна в партията, щото вече нямам къде да залепя обявата :cry: . Едно такси се спря в лявата ми страна. :(

Е ние с теб не сме ли влезнали в една партия още отдавна :mhihi: :winky:
Съжалявам за колата, ако искаш ще лепна на моята кола обява с твоя телефон и ще съдействам :lol:
theraven_nz написа:Предлагам това да са следващите поред стикери. На мястото на телефона да има многоточие за лично попълване

В Петък тръгваме с двете купета за морето. Ще се погрижа в мен да има достатъчно бройки, така че който има интерес да казва в кои градове да спираме и да оставяме по няколко обяви :mhihi:

Четвъртък заминавам за Сл. бряг за една седмица. Мога да си оставя колата пред МАНИА и срещу скромна сума да я направя табло за обяви. За първите обадили се има бонус - място по купето по избор :mhihi:
---

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Авг 2006, 19:40

вие сте напълно :kuku: ,и аз се смях много наистина...не се срещат често толкова луди типове........евала,дано наистина има успех :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Мнение от Lila_Angel » 07 Авг 2006, 23:44

За повече стайлинг на обявата и за да се знае, че все пак сте красиви и сексапилни и двамата. може да ползвате ей тази снимкаhttp://www.lilaangel.com/site/index.php?option=com_zoom&Itemid=26&page=view&catid=10&PageNo=4&key=29&hit=1, като мен , благородно ви позволявам да ме изрежете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 08 Авг 2006, 0:06

Абе идеята си е много добра. Евала, на такива колеги ентусиасти! :mhihi:

Ама догодина трябва по-отрано да се усетим, да направим лятна прИмоция - "С БМВ на море". С една хубава рИкламна кампания девойките нас ще търсят, не ние тях. :lol:

Представете си само, "БМВ брадър 2007": Приятно сложено момче, пийва кафенце на ОМВ-то на магистралата към Пловдив. Зад него, хълмовете очертани от избледняващото небе, напомнят за новия ден приканващ към черноморието. Цигарка, допиване на кафето, и скоро Е30* се отправя към изгряващото слънце. Че какво по-хубаво от ТРОЙКА на разсъмване?! :mhihi: :mhihi:

Послание: До шофьора може да си ТИ! Само трябва да отговяраш на следните изисквания - Две ВИСШИ образования, ДЪЛЪГ стаж, и ТЯСНА специализация.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

===============
* - какъв е стопът няма значение.
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 08 Авг 2006, 9:52

М3 значка на някакво 1.8с = кофти

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Авг 2006, 11:06

gyrate написа:М3 значка на някакво 1.8с = кофти

Не се изказвай неподготвен :winky:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 08 Авг 2006, 12:34

НЕ СТЕ ХОРА ЗАКЛЕВАМ СЕ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата