Снимков мат'рял към заключената важна тема/обява наToo Cool
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: като гледам
X-citer написа:Lila_Angel написа:абе той на рожденият ми ден представи една жертва, ама то от събота до сега....доста време си...явно е била отсвирена![]()
![]()
Не е отсвирена, направихме и ваучер за още няколко употреби на партияНали с Милко си делим всичко....
Брат, дай и аз да влезна в партията, щото вече нямам къде да залепя обявата

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Kris написа:Брат, дай и аз да влезна в партията, щото вече нямам къде да залепя обявата. Едно такси се спря в лявата ми страна.
Е ние с теб не сме ли влезнали в една партия още отдавна

Съжалявам за колата, ако искаш ще лепна на моята кола обява с твоя телефон и ще съдействам

theraven_nz написа:Предлагам това да са следващите поред стикери. На мястото на телефона да има многоточие за лично попълване
В Петък тръгваме с двете купета за морето. Ще се погрижа в мен да има достатъчно бройки, така че който има интерес да казва в кои градове да спираме и да оставяме по няколко обяви

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
X-citer То така и баба знае с пари, я напишете, че пътуването ще бъде с колело
Да не си вкарате авто гол с тия разности, може да са колкото за още една Е36 купе

Да не си вкарате авто гол с тия разности, може да са колкото за още една Е36 купе

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Не помня от кога не съм се смял така...
Един познат казваше "БМВ-то е ашлашки автомобил" - все повече се убеждавам в това
п.п. Темата е за "The Best Of"

Един познат казваше "БМВ-то е ашлашки автомобил" - все повече се убеждавам в това

п.п. Темата е за "The Best Of"

Последна промяна AIWERA на 07 Авг 2006, 15:36, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
X-citer написа:Kris написа:Брат, дай и аз да влезна в партията, щото вече нямам къде да залепя обявата. Едно такси се спря в лявата ми страна.
Е ние с теб не сме ли влезнали в една партия още отдавна![]()
![]()
Съжалявам за колата, ако искаш ще лепна на моята кола обява с твоя телефон и ще съдействам
theraven_nz написа:Предлагам това да са следващите поред стикери. На мястото на телефона да има многоточие за лично попълване
В Петък тръгваме с двете купета за морето. Ще се погрижа в мен да има достатъчно бройки, така че който има интерес да казва в кои градове да спираме и да оставяме по няколко обяви
Четвъртък заминавам за Сл. бряг за една седмица. Мога да си оставя колата пред МАНИА и срещу скромна сума да я направя табло за обяви. За първите обадили се има бонус - място по купето по избор

---
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
За повече стайлинг на обявата и за да се знае, че все пак сте красиви и сексапилни и двамата. може да ползвате ей тази снимкаhttp://www.lilaangel.com/site/index.php?option=com_zoom&Itemid=26&page=view&catid=10&PageNo=4&key=29&hit=1, като мен , благородно ви позволявам да ме изрежете

Абе идеята си е много добра. Евала, на такива колеги ентусиасти!
Ама догодина трябва по-отрано да се усетим, да направим лятна прИмоция - "С БМВ на море". С една хубава рИкламна кампания девойките нас ще търсят, не ние тях.
Представете си само, "БМВ брадър 2007": Приятно сложено момче, пийва кафенце на ОМВ-то на магистралата към Пловдив. Зад него, хълмовете очертани от избледняващото небе, напомнят за новия ден приканващ към черноморието. Цигарка, допиване на кафето, и скоро Е30* се отправя към изгряващото слънце. Че какво по-хубаво от ТРОЙКА на разсъмване?!
Послание: До шофьора може да си ТИ! Само трябва да отговяраш на следните изисквания - Две ВИСШИ образования, ДЪЛЪГ стаж, и ТЯСНА специализация....
===============
* - какъв е стопът няма значение.

Ама догодина трябва по-отрано да се усетим, да направим лятна прИмоция - "С БМВ на море". С една хубава рИкламна кампания девойките нас ще търсят, не ние тях.

Представете си само, "БМВ брадър 2007": Приятно сложено момче, пийва кафенце на ОМВ-то на магистралата към Пловдив. Зад него, хълмовете очертани от избледняващото небе, напомнят за новия ден приканващ към черноморието. Цигарка, допиване на кафето, и скоро Е30* се отправя към изгряващото слънце. Че какво по-хубаво от ТРОЙКА на разсъмване?!

Послание: До шофьора може да си ТИ! Само трябва да отговяраш на следните изисквания - Две ВИСШИ образования, ДЪЛЪГ стаж, и ТЯСНА специализация....

===============
* - какъв е стопът няма значение.
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3