A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria
Модератор: Общи модератори
Re: A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria
alx написа:Хаха- чакай сега. Аз проблем с транса нямам. Може да се каже,че аз слушам предимно още по- мотивираща да правят глупости хората музика (агротек). Да не говориме, че 3 години съм въртял като диджей в "axis" в бостън... Та знам това онова за тоя свят
... Та мисълта ми беше, че съм се нагледал на животи на младежи дето са отишли в канавката.
Проблема на чалгата е че е музика за пиене, танцуване и пеене. Транса е музика за шмъркане, ебане е депресиране сле
Сега, вярно че аз разсъждавам от гледна точка на американската денс сцена, но от това което знам, в бг не е много по- различно.
...и настъпа мълчание.

като си бил в тази общност надявам се си добре разграничаващ мюзик ловърите и търсещи просто повод да оправдаят поредната си такава вечер.
лично аз гледам на електронната музика като тази, която след век, век и нещо, ще се смята да класическата музика на това време.
интересно, нали?

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
ти направо ни заби всички сме надрусани депресирани наркомани които се ебем на поразия и после канавката и по кофите 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Вярвам му до някъде на това момче alx, но пък аз ще се прибера от работа, ще отида на партито с жена ми, ще изпием по-няколко уискита, ще танцуваме цяла нощ, ще се прибера доволен от това, че съм разнообразил програмисткия си живот и ще си легна с усмивка
пък който каквото ще да говори 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
alx написа:Хаха- чакай сега. Аз проблем с транса нямам. Може да се каже,че аз слушам предимно още по- мотивираща да правят глупости хората музика (агротек). Да не говориме, че 3 години съм въртял като диджей в "axis" в бостън... Та знам това онова за тоя свят
... Та мисълта ми беше, че съм се нагледал на животи на младежи дето са отишли в канавката.
Проблема на чалгата е че е музика за пиене, танцуване и пеене. Транса е музика за шмъркане, ебане е депресиране след като всичко свърши. Нсй- просто казано.
Аз нямам проблем нито с едната нито с другата нито с каквато и друга музика щото аз самия не съм цвете за мирисане. Но това не значи, че не съм виждал проблемите върху слушателите дето си ги носи всеки стил... И тези на транса са доста сериозни.
Сега, вярно че аз разсъждавам от гледна точка на американската денс сцена, но от това което знам, в бг не е много по- различно.
Има си party animals, има си и хора, които слушат тази музика непрекъснато в колата, вкъщи и в офиса.
И не е вярно, че е музика за шмъркане и ебане. Има си далеч по-качествена музика за секс. Относно наркоманите - всяко стадо си има мърша.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
все си мисля Алекс,че в тази тема изобщо не биваше да се включваш с тези небивалици
това бе обида за мен и хората писали преди мен зарадвай се,че чалга поколението си има опозиция в б-г и толкоз.
ако ще да няма и "ебане" и аз смятам да посетя това мероприятие,чудесен повод да се скрия някъде заради тоя 8ми март

това бе обида за мен и хората писали преди мен зарадвай се,че чалга поколението си има опозиция в б-г и толкоз.
ако ще да няма и "ебане" и аз смятам да посетя това мероприятие,чудесен повод да се скрия някъде заради тоя 8ми март

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
B U L L I написа:това бе обида за мен и хората писали преди мен
не го възприемай като обида. просто.. наблюдения.
много хора ще отидат там за да си направят кефа и след това да се приберат в къщи мирно и тихо. това ясно.
но доста ще отидат за да ... подържат имиджа на тая музика и тоя тип мероприятия

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
ма то имиджа на почти всички слушани стилове в БГ е един и същи......и на чалга да отидеш постоянно се опрашват по нослетата в тоалетните, напиват, помпат и тн.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
всеки е свободен да прави каквото си иска,но такива мероприятия трябва да има за да радват почитателите на
този вид музика.
не може да се мисли само за пари и дертове,при този труден живот ако ние не си го направим гот не знам кой ще е тоя дето ще каже ела да ти направя весело.
чудно ще е да оцветя сивото ежедневие с ван бурен
този вид музика.
не може да се мисли само за пари и дертове,при този труден живот ако ние не си го направим гот не знам кой ще е тоя дето ще каже ела да ти направя весело.

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
B U L L I написа:всеки е свободен да прави каквото си иска,но такива мероприятия трябва да има за да радват почитателите на
този вид музика.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
B U L L I написа:всеки е свободен да прави каквото си иска,но такива мероприятия трябва да има за да радват почитателите на
този вид музика.
Були, никога не съм знаел, че се кефиш на транс.
И позицията ти е много правилна, за жалост има прекалено много хора, особено в нашата Родина, които просто "хейтват" събития от подобен род поради простата причина, че не възприемат тази музика по начина, по който аз (например) го правя.
Поздрав за всички с нещо българско

http://www.youtube.com/watch?v=dNramvedOjM
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
Runnaway написа:B U L L I написа:всеки е свободен да прави каквото си иска,но такива мероприятия трябва да има за да радват почитателите на
този вид музика.
Були, никога не съм знаел, че се кефиш на транс.
И позицията ти е много правилна, за жалост има прекалено много хора, особено в нашата Родина, които просто "хейтват" събития от подобен род поради простата причина, че не възприемат тази музика по начина, по който аз (например) го правя.
Поздрав за всички с нещо българскоТракът си има и послание за това е хубаво да го гледате, освен че го слушате
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dNramvedOjM
минимала е моята музика,но пътят ми по техно пътеката е доста дълъг и минава през транс вълната
вече над 10 години

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Веселин|Василев написа:ма то имиджа на почти всички слушани стилове в БГ е един и същи......и на чалга да отидеш постоянно се опрашват по нослетата в тоалетните, напиват, помпат и тн.
Незнам ,защо но си мисля,че чалгията е доста ,по-свързана с това което alx каза...до скоро не съм се спирал да ходя по разни партита - почти не пия,за сшмъркане дори няма да коментирам имам си една трагедия в семейството втора нямам желание да предизвиквам..та отивам да се забавлявам и да се опитам да я разбера тая пуста музика

Аз лично съм израстнал с коренно различна музика - рок и т.н ....но електронна музика сякаш е синоним на стимуланти - за съжаление
Айде весел празник

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Който иска да друса и да пие ще го направи на всякаква музика, че даже и без музика... не мисля че има връзка с определен стил 

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
In_Memoriam написа:Кажете за билетите, стига празни приказки
билетите ще са 45 лева

http://www.eventim.bg/en/tickets/asot-6 ... mance.html
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко