A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria

Мнение от MayDay » 02 Дек 2012, 18:36

alx написа:Хаха- чакай сега. Аз проблем с транса нямам. Може да се каже,че аз слушам предимно още по- мотивираща да правят глупости хората музика (агротек). Да не говориме, че 3 години съм въртял като диджей в "axis" в бостън... Та знам това онова за тоя свят ;)

... Та мисълта ми беше, че съм се нагледал на животи на младежи дето са отишли в канавката.

Проблема на чалгата е че е музика за пиене, танцуване и пеене. Транса е музика за шмъркане, ебане е депресиране сле

Сега, вярно че аз разсъждавам от гледна точка на американската денс сцена, но от това което знам, в бг не е много по- различно.

...и настъпа мълчание. :D

като си бил в тази общност надявам се си добре разграничаващ мюзик ловърите и търсещи просто повод да оправдаят поредната си такава вечер.

лично аз гледам на електронната музика като тази, която след век, век и нещо, ще се смята да класическата музика на това време.

интересно, нали? :driving:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 03 Дек 2012, 0:29

ти направо ни заби всички сме надрусани депресирани наркомани които се ебем на поразия и после канавката и по кофите :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 03 Дек 2012, 0:50

Вярвам му до някъде на това момче alx, но пък аз ще се прибера от работа, ще отида на партито с жена ми, ще изпием по-няколко уискита, ще танцуваме цяла нощ, ще се прибера доволен от това, че съм разнообразил програмисткия си живот и ще си легна с усмивка :mrgreen: пък който каквото ще да говори :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Дек 2012, 10:37

alx написа:Хаха- чакай сега. Аз проблем с транса нямам. Може да се каже,че аз слушам предимно още по- мотивираща да правят глупости хората музика (агротек). Да не говориме, че 3 години съм въртял като диджей в "axis" в бостън... Та знам това онова за тоя свят ;)

... Та мисълта ми беше, че съм се нагледал на животи на младежи дето са отишли в канавката.

Проблема на чалгата е че е музика за пиене, танцуване и пеене. Транса е музика за шмъркане, ебане е депресиране след като всичко свърши. Нсй- просто казано.

Аз нямам проблем нито с едната нито с другата нито с каквато и друга музика щото аз самия не съм цвете за мирисане. Но това не значи, че не съм виждал проблемите върху слушателите дето си ги носи всеки стил... И тези на транса са доста сериозни.

Сега, вярно че аз разсъждавам от гледна точка на американската денс сцена, но от това което знам, в бг не е много по- различно.

Има си party animals, има си и хора, които слушат тази музика непрекъснато в колата, вкъщи и в офиса.

И не е вярно, че е музика за шмъркане и ебане. Има си далеч по-качествена музика за секс. Относно наркоманите - всяко стадо си има мърша.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 03 Дек 2012, 19:38

все си мисля Алекс,че в тази тема изобщо не биваше да се включваш с тези небивалици :clap:
това бе обида за мен и хората писали преди мен зарадвай се,че чалга поколението си има опозиция в б-г и толкоз.
ако ще да няма и "ебане" и аз смятам да посетя това мероприятие,чудесен повод да се скрия някъде заради тоя 8ми март :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Дек 2012, 19:50

B U L L I написа:това бе обида за мен и хората писали преди мен

не го възприемай като обида. просто.. наблюдения.

много хора ще отидат там за да си направят кефа и след това да се приберат в къщи мирно и тихо. това ясно.

но доста ще отидат за да ... подържат имиджа на тая музика и тоя тип мероприятия ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 03 Дек 2012, 19:55

ма то имиджа на почти всички слушани стилове в БГ е един и същи......и на чалга да отидеш постоянно се опрашват по нослетата в тоалетните, напиват, помпат и тн.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар

Мнение от B U L L I » 03 Дек 2012, 20:16

всеки е свободен да прави каквото си иска,но такива мероприятия трябва да има за да радват почитателите на
този вид музика.
не може да се мисли само за пари и дертове,при този труден живот ако ние не си го направим гот не знам кой ще е тоя дето ще каже ела да ти направя весело.
чудно ще е да оцветя сивото ежедневие с ван бурен
ИзображениеИзображение
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 03 Дек 2012, 22:59

B U L L I написа:всеки е свободен да прави каквото си иска,но такива мероприятия трябва да има за да радват почитателите на
този вид музика.
не може да се мисли само за пари и дертове,при този труден живот ако ние не си го направим гот не знам кой ще е тоя дето ще каже ела да ти направя весело.

:yes: много точно..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Дек 2012, 23:12

B U L L I написа:всеки е свободен да прави каквото си иска,но такива мероприятия трябва да има за да радват почитателите на
този вид музика.

Були, никога не съм знаел, че се кефиш на транс.

И позицията ти е много правилна, за жалост има прекалено много хора, особено в нашата Родина, които просто "хейтват" събития от подобен род поради простата причина, че не възприемат тази музика по начина, по който аз (например) го правя.

Поздрав за всички с нещо българско :) Тракът си има и послание за това е хубаво да го гледате, освен че го слушате :) :bchug:

http://www.youtube.com/watch?v=dNramvedOjM
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 04 Дек 2012, 18:12

Кажете за билетите, стига празни приказки :twisted:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар

Мнение от B U L L I » 04 Дек 2012, 23:07

Runnaway написа:
този вид музика.

Були, никога не съм знаел, че се кефиш на транс.

И позицията ти е много правилна, за жалост има прекалено много хора, особено в нашата Родина, които просто "хейтват" събития от подобен род поради простата причина, че не възприемат тази музика по начина, по който аз (например) го правя.

Поздрав за всички с нещо българско :) Тракът си има и послание за това е хубаво да го гледате, освен че го слушате :) :bchug:

http://www.youtube.com/watch?v=dNramvedOjM

минимала е моята музика,но пътят ми по техно пътеката е доста дълъг и минава през транс вълната
вече над 10 години
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 06 Дек 2012, 16:53

Веселин|Василев написа:ма то имиджа на почти всички слушани стилове в БГ е един и същи......и на чалга да отидеш постоянно се опрашват по нослетата в тоалетните, напиват, помпат и тн.

Незнам ,защо но си мисля,че чалгията е доста ,по-свързана с това което alx каза...до скоро не съм се спирал да ходя по разни партита - почти не пия,за сшмъркане дори няма да коментирам имам си една трагедия в семейството втора нямам желание да предизвиквам..та отивам да се забавлявам и да се опитам да я разбера тая пуста музика :kuku: ..
Аз лично съм израстнал с коренно различна музика - рок и т.н ....но електронна музика сякаш е синоним на стимуланти - за съжаление
Айде весел празник :bchug:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 06 Дек 2012, 16:58

Който иска да друса и да пие ще го направи на всякаква музика, че даже и без музика... не мисля че има връзка с определен стил :)
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 15 Дек 2012, 19:07

In_Memoriam написа:Кажете за билетите, стига празни приказки :twisted:

билетите ще са 45 лева :D

http://www.eventim.bg/en/tickets/asot-6 ... mance.html
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата