Откраднаха ми документите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 09 Авг 2006, 11:28

бебз преди да тръгнеш квото и щеш да прайш се успокой, звънни на куките и питай дали няма намерени документи. понеже наркомани цигани и секви други твари кат ти напраат зган изхвърлят документите в някое кошче и циганките като чистят ги намират и ги дават на куките. на сестра ми така излезнаха документите. успех ти желая. знам че ти е много тъпо в момента. stay strong!
4 8 15 16 23 42

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Re: Точно това .....

Мнение от ge_a » 09 Авг 2006, 11:29

Lila_Angel написа:
Thor написа:... става - крадат ти ги и после и държавата те глобява, че са ти ги откраднали! На бащата 2 пъти му ги крадоха и мина по тази процедура! :evil: :evil: :evil:

ти се шегуваш!!!!! това не може да истина!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :ranting:
Баси, ако ме бяха наръгали с ножа, майка ми и баща ми щяха да си платят за това, че са ме убили ли????
ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Асолютно вярно, плащаш си кат поп ( 20 лв за първо нарушение), ама по гадното е че не можеш да извадиш други веднага щот има срок който трябва да изчакаш, та да не би случайно някой да ги намери!!! С личната карта лесно, ама с другите документи обикновенно се закъсва, аз лично най много закъсах с шофьорската книжка, беше голямо шоу една година карах без книжка, щот съм с "C категория" и отивам да вадя дубликат на книжката те миказват дай си психото(а пък аз нямам такова щот е изтекло), казвам си екстра ся пък и психо трябва пак да карам и отивам в "ДАИ" да карам ново психо, а пъ те от там нови правила трябвал да имам книжка за да карам психо и там на там .................... не е за разказване :evil:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 12:02

|`oTuH написа:бебз преди да тръгнеш квото и щеш да прайш се успокой, звънни на куките и питай дали няма намерени документи. понеже наркомани цигани и секви други твари кат ти напраат зган изхвърлят документите в някое кошче и циганките като чистят ги намират и ги дават на куките. на сестра ми така излезнаха документите. успех ти желая. знам че ти е много тъпо в момента. stay strong!

аз наивно вярвам, че ще ми ги върнат...просто и преди ми се е случвало да ми крадат чанта и явно служебните карти ги плашат и после си връщат всичко...така че ще изчакам днес и ако не ги върнат ще отида при куките....
най-гадното в цялата случка беше , че ми изкараха акъла....щото в собственият ми вход, в центъра на София, на 3 метра от 5 РПУ се чувствах (неоправдано) сигурна.... :roll:

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 09 Авг 2006, 12:14

Само бои за говедата, на мен от колата на братовчед ми, ми откраднаха фотоапарата :evil: искам да фана 1 наркоман, да отворя вратата на колата, да му подложа главата на прага и да затискам с вратата

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Авг 2006, 12:28

Доста неприятно излишно губене на време ,а шоф книжката от КАТ не от РПУ то и там 15 дена чакане
П.П а за наркоманите :bang:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 09 Авг 2006, 12:30

И аз, и аз :maad: !!!
Лила, спокойно-ако искаш обади се-имам едно приятелче в твоето районно-ще свършиме бързо работа там! Ама дано верно пУмиярите ги захвърлят някъде документите и да ти ги върнат....
Ужасно ми е кофти за случилото се :confused:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Re: ...........

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 13:15

Тоо Cool написа:И аз, и аз :maad: !!!
Лила, спокойно-ако искаш обади се-имам едно приятелче в твоето районно-ще свършиме бързо работа там! Ама дано верно пУмиярите ги захвърлят някъде документите и да ти ги върнат....
Ужасно ми е кофти за случилото се :confused:

Мерси Слънце, надявам се днес да ги върнат, ако не ще се ходи в районното и ако имам нужда ще ти звънна. Още веднъж мерси на теб и на Любо за доброто приятелско отношение :winky: :winky: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 13:17

Ivan Petrov написа:Само бои за говедата, на мен от колата на братовчед ми, ми откраднаха фотоапарата :evil: искам да фана 1 наркоман, да отворя вратата на колата, да му подложа главата на прага и да затискам с вратата

аз искам така лекичко върху тях и после първа, задна, първа, задна... :twisted: :twisted: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 09 Авг 2006, 13:30

На тях не им трябват обикновено. и е практика да ги хвърлят някъде и после друг наркоман ги намира и ти ги връща и се очаква ти да му дадеш някакъв бонус.

Но пък има и друга гледна точка да са им трябвали и точно документите, за да прекарат някоя бежанка, или за някакви договори, подписвания и т.нат. така, че бегай бърже да обявиш за откраданите, че такъв ХАОС може да ти се завърти около главата, че нямам думи :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 13:34

e39-fan написа:На тях не им трябват обикновено. и е практика да ги хвърлят някъде и после друг наркоман ги намира и ти ги връща и се очаква ти да му дадеш някакъв бонус.

Но пък има и друга гледна точка да са им трябвали и точно документите, за да прекарат някоя бежанка, или за някакви договори, подписвания и т.нат. така, че бегай бърже да обявиш за откраданите, че такъв ХАОС може да ти се завърти около главата, че нямам думи :idea:

абеее, то прехвърлянето не става само с документи...иначе и аз мислих по този въпрос....ако до утре не се "появят" ще се обадя....
и се моля горещо да са си оставили гадните отпечатъци по документите....голям купон ги чака... :twisted: :twisted: :twisted:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 09 Авг 2006, 13:40

sieg написа:
ati написа:първо лична карта, после книжка, после дубликат на талона, дубликат на полицата за гражданска отговорност, НОВ ГТП, със застраховката не знам как трябва да се процедира - това е последоватлеността.

Ати

почти съм сигурен че книжката и л.к.-то заедно ще й ги дададт в районното, където ти ги подновяват... талона и той ще има дубликат, ГТП е най-тъпата работа, ти ще кажеш дали трябва да е в КАТ или може и тоя обикновения.... застраховката е безпроблемна - отиваш при застрахователя и той ще издаде копие.

За съжаление в районното дават само личната карта, след като платиш акта (пиши, че са ти ги откраднали в градския), след като издадат картата едва тогава можеш да отидеш в КАТ за книжка, а ГТП за съжаление трябва ново. Принципно е предвидено да може да се вади дубликат на ГТП-то, но процедурата е толкова сложна и времоемка, че е по-бързо и евтино 30 лева и ново ГТП, ГО е както си написал - копие, не е проблем, аз имах предвид, че не знам как точно седи с полицата за каското.

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 15:18

мдааа...върнали са ги.... :lol: баща ми ги е намерил.
в пощата ми. само ми е Уеко странно как са разбрали коя е моята поща, като там не ми пише името и от къде им се е взела тая наглост пак да се върнат в моя вход ?!?!?! :evil: :evil: :evil: :evil:
оххх, олекна ми все пак, че няма да се разправям с глупости!!!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 09 Авг 2006, 15:23

Е и сега ако не почерпиш!!!!!! ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 09 Авг 2006, 15:24

хахаха, нямаш грижи... :mhihi:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 15:27

Казах ли ти :winky:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата