Откраднаха ми документите
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
бебз преди да тръгнеш квото и щеш да прайш се успокой, звънни на куките и питай дали няма намерени документи. понеже наркомани цигани и секви други твари кат ти напраат зган изхвърлят документите в някое кошче и циганките като чистят ги намират и ги дават на куките. на сестра ми така излезнаха документите. успех ти желая. знам че ти е много тъпо в момента. stay strong!
4 8 15 16 23 42
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Re: Точно това .....
Lila_Angel написа:Thor написа:... става - крадат ти ги и после и държавата те глобява, че са ти ги откраднали! На бащата 2 пъти му ги крадоха и мина по тази процедура!![]()
![]()
ти се шегуваш!!!!! това не може да истина!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси, ако ме бяха наръгали с ножа, майка ми и баща ми щяха да си платят за това, че са ме убили ли????
ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Асолютно вярно, плащаш си кат поп ( 20 лв за първо нарушение), ама по гадното е че не можеш да извадиш други веднага щот има срок който трябва да изчакаш, та да не би случайно някой да ги намери!!! С личната карта лесно, ама с другите документи обикновенно се закъсва, аз лично най много закъсах с шофьорската книжка, беше голямо шоу една година карах без книжка, щот съм с "C категория" и отивам да вадя дубликат на книжката те миказват дай си психото(а пък аз нямам такова щот е изтекло), казвам си екстра ся пък и психо трябва пак да карам и отивам в "ДАИ" да карам ново психо, а пъ те от там нови правила трябвал да имам книжка за да карам психо и там на там .................... не е за разказване

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
|`oTuH написа:бебз преди да тръгнеш квото и щеш да прайш се успокой, звънни на куките и питай дали няма намерени документи. понеже наркомани цигани и секви други твари кат ти напраат зган изхвърлят документите в някое кошче и циганките като чистят ги намират и ги дават на куките. на сестра ми така излезнаха документите. успех ти желая. знам че ти е много тъпо в момента. stay strong!
аз наивно вярвам, че ще ми ги върнат...просто и преди ми се е случвало да ми крадат чанта и явно служебните карти ги плашат и после си връщат всичко...така че ще изчакам днес и ако не ги върнат ще отида при куките....
най-гадното в цялата случка беше , че ми изкараха акъла....щото в собственият ми вход, в центъра на София, на 3 метра от 5 РПУ се чувствах (неоправдано) сигурна....

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Само бои за говедата, на мен от колата на братовчед ми, ми откраднаха фотоапарата
искам да фана 1 наркоман, да отворя вратата на колата, да му подложа главата на прага и да затискам с вратата

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Доста неприятно излишно губене на време ,а шоф книжката от КАТ не от РПУ то и там 15 дена чакане
П.П а за наркоманите
П.П а за наркоманите

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
И аз, и аз
!!!
Лила, спокойно-ако искаш обади се-имам едно приятелче в твоето районно-ще свършиме бързо работа там! Ама дано верно пУмиярите ги захвърлят някъде документите и да ти ги върнат....
Ужасно ми е кофти за случилото се

Лила, спокойно-ако искаш обади се-имам едно приятелче в твоето районно-ще свършиме бързо работа там! Ама дано верно пУмиярите ги захвърлят някъде документите и да ти ги върнат....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Re: ...........
Тоо Cool написа:И аз, и аз!!!
Мерси Слънце, надявам се днес да ги върнат, ако не ще се ходи в районното и ако имам нужда ще ти звънна. Още веднъж мерси на теб и на Любо за доброто приятелско отношение

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Ivan Petrov написа:Само бои за говедата, на мен от колата на братовчед ми, ми откраднаха фотоапаратаискам да фана 1 наркоман, да отворя вратата на колата, да му подложа главата на прага и да затискам с вратата
аз искам така лекичко върху тях и после първа, задна, първа, задна...

На тях не им трябват обикновено. и е практика да ги хвърлят някъде и после друг наркоман ги намира и ти ги връща и се очаква ти да му дадеш някакъв бонус.
Но пък има и друга гледна точка да са им трябвали и точно документите, за да прекарат някоя бежанка, или за някакви договори, подписвания и т.нат. така, че бегай бърже да обявиш за откраданите, че такъв ХАОС може да ти се завърти около главата, че нямам думи
Но пък има и друга гледна точка да са им трябвали и точно документите, за да прекарат някоя бежанка, или за някакви договори, подписвания и т.нат. така, че бегай бърже да обявиш за откраданите, че такъв ХАОС може да ти се завърти около главата, че нямам думи

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
e39-fan написа:На тях не им трябват обикновено. и е практика да ги хвърлят някъде и после друг наркоман ги намира и ти ги връща и се очаква ти да му дадеш някакъв бонус.
абеее, то прехвърлянето не става само с документи...иначе и аз мислих по този въпрос....ако до утре не се "появят" ще се обадя....
и се моля горещо да са си оставили гадните отпечатъци по документите....голям купон ги чака...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
sieg написа:ati написа:първо лична карта, после книжка, после дубликат на талона, дубликат на полицата за гражданска отговорност, НОВ ГТП, със застраховката не знам как трябва да се процедира - това е последоватлеността.
Ати
почти съм сигурен че книжката и л.к.-то заедно ще й ги дададт в районното, където ти ги подновяват... талона и той ще има дубликат, ГТП е най-тъпата работа, ти ще кажеш дали трябва да е в КАТ или може и тоя обикновения.... застраховката е безпроблемна - отиваш при застрахователя и той ще издаде копие.
За съжаление в районното дават само личната карта, след като платиш акта (пиши, че са ти ги откраднали в градския), след като издадат картата едва тогава можеш да отидеш в КАТ за книжка, а ГТП за съжаление трябва ново. Принципно е предвидено да може да се вади дубликат на ГТП-то, но процедурата е толкова сложна и времоемка, че е по-бързо и евтино 30 лева и ново ГТП, ГО е както си написал - копие, не е проблем, аз имах предвид, че не знам как точно седи с полицата за каското.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
мдааа...върнали са ги....
баща ми ги е намерил.
в пощата ми. само ми е Уеко странно как са разбрали коя е моята поща, като там не ми пише името и от къде им се е взела тая наглост пак да се върнат в моя вход ?!?!?!
оххх, олекна ми все пак, че няма да се разправям с глупости!!!

в пощата ми. само ми е Уеко странно как са разбрали коя е моята поща, като там не ми пише името и от къде им се е взела тая наглост пак да се върнат в моя вход ?!?!?!

оххх, олекна ми все пак, че няма да се разправям с глупости!!!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Е и сега ако не почерпиш!!!!!! 

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4