Шампионска лига 2012-2013

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Re: Шампионска лига 2012-2013

Мнение от Coulthard » 21 Фев 2013, 15:47

и ко стана на Меси му спряха левият крак и се оказа че Барса са некво средняшко отборче, юношите от Милан ги отупаха за здравей :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 21 Фев 2013, 15:54

Ако Меси е здрав за напред няма кой да го спре за там на където е тръгнал. И да, и той е човек, и той прави слаби мачове, и Барселона губи. Не виждам какво толкова се е случило. Милан бяха по- добри победиха. Ако и в Испания са по-добри нека победят и продължат.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 21 Фев 2013, 17:59

Аз мисля че Барсата на реванша ще бият поне с 2-0 и мача си отива в продължения. Абе нищо не се знае. Барсата яко мачкат кат домакини, та един мач нищо незначи. Милан заслужават уважение след снощния мач :yes: Ще е интересно, ще видим какво ще стане.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 21 Фев 2013, 19:17

Хейтърчетата на Барса яко налазили, ана нормално Барса загубили един в който наистина не играха добре и заслужаваха да загубят, ама чак пък да твърдите видиш ли Меси не вкарал в този мач или миналогодишния с Челси значи е слаб играч, осъзнайте се Барса от 6 години за първи път правят толкова слаб мач това не значи че им идва края, просто един лош. А за подпиранията от съдиите за които толкова много тръбите, ако 2010 година не бяха отменили ЧИСТИЯ гол на Барса, да не говорим за гола от 3 метрова засада на Интер, сега Барса щеше да е единствения отбор в света с 3 поредни Ш.Л. айде със здраве VISCA BARCA
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Фев 2013, 19:56

БарЦа по принцип трябва да имат 2 ШЛ по-малко, а не да им дават отгоре.
А иначе не знам какво се учудвате за Меси, че играл слабо. Той срещу Италиански отбори по принцип не може да играе и не бележи от игра.
И за да не последва сега пак вълна от набелязване на хейтърчета, ще кажа, че той е голям футболист, но щеси сложа статистиката в моя полза.
1. Барселона – Удинезе – 4:1 – 28.9.05 г. - Меси не бележи гол

2. Интер – Барселона – 0:0 – 16.9.09 г. - Меси не бележи

3. Барселона – Интер – 2:0 - 25.11.09 г. - Меси не бележи

4. Интер – Барселона – 3:1 – 20/4.10 г. - Меси не бележи

5. Барселона – Интер – 1:0 – 28.4.10 г. - Меси не бележи

6. Барселона – Милан – 2:2 – 13.9.11 г. - Меси не бележи

7. Милан – Барселона – 2:3 – 23.11.11 г. - Меси се разписва от дузпа

8. Милан – Барселона – 0:0 – 28.3.12 г. - Меси не бележи

9. Барселона – Минал – 3:1 – 3.4.12 г. - Меси се разписва 2 пъти от дузпа

10. Милан – Барселона – 2:0 – 20.2.13 г. - Меси не бележи
Между другото, много жалко, че гола все пак се оказа редовен. :mhihi: Имаше нещо гнило в това да ги порежат, макар и на такава трудна за отсъждане ситуация заради високата скорост.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 21 Фев 2013, 20:17

БарЦа още много години трябва да ги режат докато изкупят греховете си от "онзи" полуфинал с Челси, след който едва оттърваха съдията от гнева на Дрогба. :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от dan-dam » 21 Фев 2013, 20:19

dimodi написа:БарЦа още много години трябва да ги режат докато изкупят греховете си от "онзи" полуфинал с Челси, след който едва оттърваха съдията от гнева на Дрогба. :lol:

Да, това беше много грозно. Очевадно, очеизбодно и какво още не :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 21 Фев 2013, 20:41

DiMIcha84 написа:Хейтърчетата на Барса яко налазили, ана нормално Барса загубили един в който наистина не играха добре и заслужаваха да загубят, ама чак пък да твърдите видиш ли Меси не вкарал в този мач или миналогодишния с Челси значи е слаб играч, осъзнайте се Барса от 6 години за първи път правят толкова слаб мач това не значи че им идва края, просто един лош. А за подпиранията от съдиите за които толкова много тръбите, ако 2010 година не бяха отменили ЧИСТИЯ гол на Барса, да не говорим за гола от 3 метрова засада на Интер, сега Барса щеше да е единствения отбор в света с 3 поредни Ш.Л. айде със здраве VISCA BARCA

А 2009-та ако оня плешив гейзер не ги беше избутал до финала балона щеше да се спука рано рано и половината от трофеите през последните години нямаше да ги има...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Фев 2013, 20:55

Няма да крия,че Барселона е отбора които ми е най неприятен,няма и да крия че Милан го обичам повече и от жена си :mrgreen:
Имам страшно много приятели,които са фенове на тоя Барселона,и те за някой ситуации са съгласни с мене,че е имало сериозни подпирания на Барселона.
Миналата година,Милан беше окастрен малко срещу каталунците,то не бяха дузпи,засади.....НО най голямата кражба за росонерите и подарък за Барса беше отменения гол на Шевченко на Ноу Камп,когато тва шиле Пуйол се смъкна уж фаулиран,и не признаха гола за Милан.Тогава мача завърши 1:0 за Барселона и беше преди години.
Аз не съм хейтър,Барселона е страхотен отбор,един от най добрите съществували някога в сегашния и вид.Всеки отбор има слаби мачове....НО ми е голЕм кеф,че снощи изиграха тоя слаб мач срещу Милан,и то не щото не са имали ден...просто не и понесе играта на Милан.
Не харесвам отбора на Барселона поради честите съдийски подпирания,и поради признатото актъорско майсторство в симулациите на Фабрегас,Дани Алвеш,Серхио Бускетс,Педро и Алексис Санчес :evil:
А иначе Иниеста и Меси....са ненормално добри играчи :yes:

п.с. Що ли си мисля,че тая година купата ще вдигнат Байерн Мюнхен незнам :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 21 Фев 2013, 21:13

глорихънтърска работа :dunno:

иди ги разбери :dunno:

вместо да ги е срам, те се гордеят с подарени титли, наредени съдии и тн. барса колко съдии пенсионира? сещам се за фриск и йовребо. юнайтед - същата работа (в рамките на англия, в европа не ги побутват чак толкова). ама спокойно, чува се, че европол разследва мачове в англия, аз съм оптимист, че рано или късно юнайтед ще поиграят някой друг сезон в чемпиъншип.

истината е, че хазарта е#а мамата на спорта, заради него са всичките циркове и панаири, които гледаме и се чудим и се дивим. и всеки един, който отиде и сложи дори и един лев подпомага тоя цирк, налива бензин в машината.
те си нареждат работите, ние тука си спорим и се разправяме. и така си е.

очаквам до 15 минути да си видя това мнение цитирано от (няма да казвам кой) в нагледна и изобилна лекция по глорихънтинг, как малките отбори не бива да се поддържат, всички трябва да се кланяме само на фаворитите. чикаго булс на майкъл джордан; михаел шумахер, докато беше непобедим, майк тайсън от преди да вземе да яде уши, марион джоунс от преди да изгърми за допинг, майкъл фелпс, тайгър уудс и тн. и тн.

извинявам се, че съм такъв крив, ама пак ще напиша квото написах 2 абзаца по-горе:
ние тука се разправяме и едва ли не ше се биеме още малко, а черното тото и футболната мафия си нарежда отбори и резултати. и така си е.

ентусиаст
Аватар

Мнение от dan-dam » 21 Фев 2013, 21:22

kulov написа:истината е, че хазарта е#а мамата на спорта, заради него са всичките циркове и панаири, които гледаме и се чудим и се дивим. и всеки един, който отиде и сложи дори и един лев подпомага тоя цирк, налива бензин в машината.
те си нареждат работите, ние тука си спорим и се разправяме. и така си е.

Ей тука :arrow:
daddy_ написа:Да, това беше много грозно. Очевадно, очеизбодно и какво още не :no:
мислех да го напиша, ама викам да не извъртам темата на там. Ама защо не, като всъщност това е реалността.
Както казва може би най-големия разследващ тази област спортен журналист, много по лесно е да манипулираш мачове с огромни залози, отколкото такива са малки.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Фев 2013, 21:35

sambeto написа:....НО най голямата кражба за росонерите и подарък за Барса беше отменения гол на Шевченко на Ноу Камп,когато тва шиле Пуйол се смъкна уж фаулиран,и не признаха гола за Милан.Тогава мача завърши 1:0 за Барселона и беше преди години.

Това беше на 1/2 финала през 2006-та. Тогава ние имахме най-силния отбор в Европа. Трябваше да ги отстраним, но този съдия ни попречи и то много. Нито Роналдиньо ги спасяваше, нито нищо. Арсенал на финала нямаше да може да ни спре. От всички тесли, най-много ме е било яд за тази. Точно от този мач те тръгнаха нагоре и точно от този мач започнах ада ги подпират здраво.
Ето, да се види, че не се говорят празни приказки:
http://www.youtube.com/watch?v=uYkJ_mgBqho
Финалът пък после им го подари Анри, който отказа да ги довърши защото вече се беше разбрал с тях да го купят след този мач. :no:
Голям отбор изградиха БарЦа, но всички тези неща го опорочиха и неутралния фен винаги ще помни тези неща.
Затова им излезнаха прякори като уефалона, дузпалона и разни подобни на всякакви езици.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 21 Фев 2013, 22:19

BMW Power ACM написа:...и неутралния фен винаги ще помни тези неща.
...

всички писали в тая тема до един сте неутрални :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Фев 2013, 23:12

Това, че всеки подкрепя някой отбор, но когато този отбор не играе срещу БарЦа, значи ли, че не е неутрален? И същия този неутрален фен трябва ли да си затваря очите за да не го иронизират и нареждат? Според мен не, но това си е мое мнение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 21 Фев 2013, 23:41

когато просто си гледаш даден мач и се наслаждаваш на играта без да ти пука кой ще победи-тогава си неутрален :winky:

в момента, в който изразяваш неприязън към даден отбор и то не само за конкретен мач, а връщайки мачове назад в годините си далеч от неутралитета
специално за теб неприязънта към Барса се е формулирала в следствие фенството ти към Милан и теслите с-у тях ...та си помисли дали си неутрален :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата