Шампионска лига 2012-2013
Модератор: Общи модератори
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Шампионска лига 2012-2013
и ко стана на Меси му спряха левият крак и се оказа че Барса са некво средняшко отборче, юношите от Милан ги отупаха за здравей 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ако Меси е здрав за напред няма кой да го спре за там на където е тръгнал. И да, и той е човек, и той прави слаби мачове, и Барселона губи. Не виждам какво толкова се е случило. Милан бяха по- добри победиха. Ако и в Испания са по-добри нека победят и продължат.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Аз мисля че Барсата на реванша ще бият поне с 2-0 и мача си отива в продължения. Абе нищо не се знае. Барсата яко мачкат кат домакини, та един мач нищо незначи. Милан заслужават уважение след снощния мач
Ще е интересно, ще видим какво ще стане.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Хейтърчетата на Барса яко налазили, ана нормално Барса загубили един в който наистина не играха добре и заслужаваха да загубят, ама чак пък да твърдите видиш ли Меси не вкарал в този мач или миналогодишния с Челси значи е слаб играч, осъзнайте се Барса от 6 години за първи път правят толкова слаб мач това не значи че им идва края, просто един лош. А за подпиранията от съдиите за които толкова много тръбите, ако 2010 година не бяха отменили ЧИСТИЯ гол на Барса, да не говорим за гола от 3 метрова засада на Интер, сега Барса щеше да е единствения отбор в света с 3 поредни Ш.Л. айде със здраве VISCA BARCA
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
БарЦа по принцип трябва да имат 2 ШЛ по-малко, а не да им дават отгоре.
А иначе не знам какво се учудвате за Меси, че играл слабо. Той срещу Италиански отбори по принцип не може да играе и не бележи от игра.
И за да не последва сега пак вълна от набелязване на хейтърчета, ще кажа, че той е голям футболист, но щеси сложа статистиката в моя полза.
1. Барселона – Удинезе – 4:1 – 28.9.05 г. - Меси не бележи гол
2. Интер – Барселона – 0:0 – 16.9.09 г. - Меси не бележи
3. Барселона – Интер – 2:0 - 25.11.09 г. - Меси не бележи
4. Интер – Барселона – 3:1 – 20/4.10 г. - Меси не бележи
5. Барселона – Интер – 1:0 – 28.4.10 г. - Меси не бележи
6. Барселона – Милан – 2:2 – 13.9.11 г. - Меси не бележи
7. Милан – Барселона – 2:3 – 23.11.11 г. - Меси се разписва от дузпа
8. Милан – Барселона – 0:0 – 28.3.12 г. - Меси не бележи
9. Барселона – Минал – 3:1 – 3.4.12 г. - Меси се разписва 2 пъти от дузпа
10. Милан – Барселона – 2:0 – 20.2.13 г. - Меси не бележи
Между другото, много жалко, че гола все пак се оказа редовен.
Имаше нещо гнило в това да ги порежат, макар и на такава трудна за отсъждане ситуация заради високата скорост.
А иначе не знам какво се учудвате за Меси, че играл слабо. Той срещу Италиански отбори по принцип не може да играе и не бележи от игра.
И за да не последва сега пак вълна от набелязване на хейтърчета, ще кажа, че той е голям футболист, но щеси сложа статистиката в моя полза.
1. Барселона – Удинезе – 4:1 – 28.9.05 г. - Меси не бележи гол
2. Интер – Барселона – 0:0 – 16.9.09 г. - Меси не бележи
3. Барселона – Интер – 2:0 - 25.11.09 г. - Меси не бележи
4. Интер – Барселона – 3:1 – 20/4.10 г. - Меси не бележи
5. Барселона – Интер – 1:0 – 28.4.10 г. - Меси не бележи
6. Барселона – Милан – 2:2 – 13.9.11 г. - Меси не бележи
7. Милан – Барселона – 2:3 – 23.11.11 г. - Меси се разписва от дузпа
8. Милан – Барселона – 0:0 – 28.3.12 г. - Меси не бележи
9. Барселона – Минал – 3:1 – 3.4.12 г. - Меси се разписва 2 пъти от дузпа
10. Милан – Барселона – 2:0 – 20.2.13 г. - Меси не бележи
Между другото, много жалко, че гола все пак се оказа редовен.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

БарЦа още много години трябва да ги режат докато изкупят греховете си от "онзи" полуфинал с Челси, след който едва оттърваха съдията от гнева на Дрогба. 

- dan-dam
- ентусиаст
-
dimodi написа:БарЦа още много години трябва да ги режат докато изкупят греховете си от "онзи" полуфинал с Челси, след който едва оттърваха съдията от гнева на Дрогба.
Да, това беше много грозно. Очевадно, очеизбодно и какво още не

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
DiMIcha84 написа:Хейтърчетата на Барса яко налазили, ана нормално Барса загубили един в който наистина не играха добре и заслужаваха да загубят, ама чак пък да твърдите видиш ли Меси не вкарал в този мач или миналогодишния с Челси значи е слаб играч, осъзнайте се Барса от 6 години за първи път правят толкова слаб мач това не значи че им идва края, просто един лош. А за подпиранията от съдиите за които толкова много тръбите, ако 2010 година не бяха отменили ЧИСТИЯ гол на Барса, да не говорим за гола от 3 метрова засада на Интер, сега Барса щеше да е единствения отбор в света с 3 поредни Ш.Л. айде със здраве VISCA BARCA
А 2009-та ако оня плешив гейзер не ги беше избутал до финала балона щеше да се спука рано рано и половината от трофеите през последните години нямаше да ги има...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Няма да крия,че Барселона е отбора които ми е най неприятен,няма и да крия че Милан го обичам повече и от жена си
Имам страшно много приятели,които са фенове на тоя Барселона,и те за някой ситуации са съгласни с мене,че е имало сериозни подпирания на Барселона.
Миналата година,Милан беше окастрен малко срещу каталунците,то не бяха дузпи,засади.....НО най голямата кражба за росонерите и подарък за Барса беше отменения гол на Шевченко на Ноу Камп,когато тва шиле Пуйол се смъкна уж фаулиран,и не признаха гола за Милан.Тогава мача завърши 1:0 за Барселона и беше преди години.
Аз не съм хейтър,Барселона е страхотен отбор,един от най добрите съществували някога в сегашния и вид.Всеки отбор има слаби мачове....НО ми е голЕм кеф,че снощи изиграха тоя слаб мач срещу Милан,и то не щото не са имали ден...просто не и понесе играта на Милан.
Не харесвам отбора на Барселона поради честите съдийски подпирания,и поради признатото актъорско майсторство в симулациите на Фабрегас,Дани Алвеш,Серхио Бускетс,Педро и Алексис Санчес
А иначе Иниеста и Меси....са ненормално добри играчи
п.с. Що ли си мисля,че тая година купата ще вдигнат Байерн Мюнхен незнам

Имам страшно много приятели,които са фенове на тоя Барселона,и те за някой ситуации са съгласни с мене,че е имало сериозни подпирания на Барселона.
Миналата година,Милан беше окастрен малко срещу каталунците,то не бяха дузпи,засади.....НО най голямата кражба за росонерите и подарък за Барса беше отменения гол на Шевченко на Ноу Камп,когато тва шиле Пуйол се смъкна уж фаулиран,и не признаха гола за Милан.Тогава мача завърши 1:0 за Барселона и беше преди години.
Аз не съм хейтър,Барселона е страхотен отбор,един от най добрите съществували някога в сегашния и вид.Всеки отбор има слаби мачове....НО ми е голЕм кеф,че снощи изиграха тоя слаб мач срещу Милан,и то не щото не са имали ден...просто не и понесе играта на Милан.
Не харесвам отбора на Барселона поради честите съдийски подпирания,и поради признатото актъорско майсторство в симулациите на Фабрегас,Дани Алвеш,Серхио Бускетс,Педро и Алексис Санчес

А иначе Иниеста и Меси....са ненормално добри играчи

п.с. Що ли си мисля,че тая година купата ще вдигнат Байерн Мюнхен незнам

глорихънтърска работа
иди ги разбери
вместо да ги е срам, те се гордеят с подарени титли, наредени съдии и тн. барса колко съдии пенсионира? сещам се за фриск и йовребо. юнайтед - същата работа (в рамките на англия, в европа не ги побутват чак толкова). ама спокойно, чува се, че европол разследва мачове в англия, аз съм оптимист, че рано или късно юнайтед ще поиграят някой друг сезон в чемпиъншип.
истината е, че хазарта е#а мамата на спорта, заради него са всичките циркове и панаири, които гледаме и се чудим и се дивим. и всеки един, който отиде и сложи дори и един лев подпомага тоя цирк, налива бензин в машината.
те си нареждат работите, ние тука си спорим и се разправяме. и така си е.
очаквам до 15 минути да си видя това мнение цитирано от (няма да казвам кой) в нагледна и изобилна лекция по глорихънтинг, как малките отбори не бива да се поддържат, всички трябва да се кланяме само на фаворитите. чикаго булс на майкъл джордан; михаел шумахер, докато беше непобедим, майк тайсън от преди да вземе да яде уши, марион джоунс от преди да изгърми за допинг, майкъл фелпс, тайгър уудс и тн. и тн.
извинявам се, че съм такъв крив, ама пак ще напиша квото написах 2 абзаца по-горе:
ние тука се разправяме и едва ли не ше се биеме още малко, а черното тото и футболната мафия си нарежда отбори и резултати. и така си е.

иди ги разбери

вместо да ги е срам, те се гордеят с подарени титли, наредени съдии и тн. барса колко съдии пенсионира? сещам се за фриск и йовребо. юнайтед - същата работа (в рамките на англия, в европа не ги побутват чак толкова). ама спокойно, чува се, че европол разследва мачове в англия, аз съм оптимист, че рано или късно юнайтед ще поиграят някой друг сезон в чемпиъншип.
истината е, че хазарта е#а мамата на спорта, заради него са всичките циркове и панаири, които гледаме и се чудим и се дивим. и всеки един, който отиде и сложи дори и един лев подпомага тоя цирк, налива бензин в машината.
очаквам до 15 минути да си видя това мнение цитирано от (няма да казвам кой) в нагледна и изобилна лекция по глорихънтинг, как малките отбори не бива да се поддържат, всички трябва да се кланяме само на фаворитите. чикаго булс на майкъл джордан; михаел шумахер, докато беше непобедим, майк тайсън от преди да вземе да яде уши, марион джоунс от преди да изгърми за допинг, майкъл фелпс, тайгър уудс и тн. и тн.
извинявам се, че съм такъв крив, ама пак ще напиша квото написах 2 абзаца по-горе:
ние тука се разправяме и едва ли не ше се биеме още малко, а черното тото и футболната мафия си нарежда отбори и резултати. и така си е.
- dan-dam
- ентусиаст
-
kulov написа:истината е, че хазарта е#а мамата на спорта, заради него са всичките циркове и панаири, които гледаме и се чудим и се дивим. и всеки един, който отиде и сложи дори и един лев подпомага тоя цирк, налива бензин в машината.
Ей тука

мислех да го напиша, ама викам да не извъртам темата на там. Ама защо не, като всъщност това е реалността.daddy_ написа:Да, това беше много грозно. Очевадно, очеизбодно и какво още не
Както казва може би най-големия разследващ тази област спортен журналист, много по лесно е да манипулираш мачове с огромни залози, отколкото такива са малки.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
sambeto написа:....НО най голямата кражба за росонерите и подарък за Барса беше отменения гол на Шевченко на Ноу Камп,когато тва шиле Пуйол се смъкна уж фаулиран,и не признаха гола за Милан.Тогава мача завърши 1:0 за Барселона и беше преди години.
Това беше на 1/2 финала през 2006-та. Тогава ние имахме най-силния отбор в Европа. Трябваше да ги отстраним, но този съдия ни попречи и то много. Нито Роналдиньо ги спасяваше, нито нищо. Арсенал на финала нямаше да може да ни спре. От всички тесли, най-много ме е било яд за тази. Точно от този мач те тръгнаха нагоре и точно от този мач започнах ада ги подпират здраво.
Ето, да се види, че не се говорят празни приказки:
http://www.youtube.com/watch?v=uYkJ_mgBqho
Финалът пък после им го подари Анри, който отказа да ги довърши защото вече се беше разбрал с тях да го купят след този мач.

Голям отбор изградиха БарЦа, но всички тези неща го опорочиха и неутралния фен винаги ще помни тези неща.
Затова им излезнаха прякори като уефалона, дузпалона и разни подобни на всякакви езици.

BMW Power ACM написа:...и неутралния фен винаги ще помни тези неща.
...
всички писали в тая тема до един сте неутрални

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това, че всеки подкрепя някой отбор, но когато този отбор не играе срещу БарЦа, значи ли, че не е неутрален? И същия този неутрален фен трябва ли да си затваря очите за да не го иронизират и нареждат? Според мен не, но това си е мое мнение.

когато просто си гледаш даден мач и се наслаждаваш на играта без да ти пука кой ще победи-тогава си неутрален 
в момента, в който изразяваш неприязън към даден отбор и то не само за конкретен мач, а връщайки мачове назад в годините си далеч от неутралитета
специално за теб неприязънта към Барса се е формулирала в следствие фенството ти към Милан и теслите с-у тях ...та си помисли дали си неутрален

в момента, в който изразяваш неприязън към даден отбор и то не само за конкретен мач, а връщайки мачове назад в годините си далеч от неутралитета
специално за теб неприязънта към Барса се е формулирала в следствие фенството ти към Милан и теслите с-у тях ...та си помисли дали си неутрален